159

Анонимен

преди 1 месец

Путин нападна Украйна... и оттогава се крие в бункера... като истински мъж. Ха-ха-ха-ха!

158

анонимен

преди 1 месец

обикалял зеленски света....ами обикаля зеления плъх да проси пари и оръжие, че хохлите са некадърници и мафиоти и всичко там им построиха братушките!

157

абе

преди 1 месец

откъде ги намирате тия "достоверни" источници английски, американски, германски.....как няма един руски источник....а, да бе, това беше руска дезинформация!

156

ВЪПРОС

преди 1 месец

След като цялата Информация за Путин , къде живее и къде се крие е Публична , защо не го гръмнат .

155

Анонимен

преди 1 месец

Плъхът Путин е от породата "кърваво бункерно джудже" - това е рядка порода, срещаща се предимно в тъмни, влажни, мухлясали места, където се храни предимно с плесен и други гниещи субстанции. Външни белези на породата: Дребен, невзрачен, без окосмяване. Криви, треперещи крайници. Студени, безчувствени очи като на влечуго. Вътрешни белези /характер/: Подъл, страхлив, параноичен, злобен, комплексиран, садистичен, извратен, с хомосексуални наклонности /виж също статията за Медведев/, лабилен.

154

емо

преди 1 месец

русофобска помия на дойче веле, пълна с измислици и инсинуации, преведена и публикувана на този русофобски сайт, с цел промиване на елементарни мозъци, като от коментарите към статията е видно, че част от целта е постигната.

153

morgan

преди 1 месец

сам си изкопа гроба може и сам да се закопа вече е изпята песен

152

Анонимен

преди 1 месец

вече няма какво да се страхува, путин гори в пъкала, където му е мястото

151

Анонимен

преди 1 месец

Агресорът Путин се крие в бункера като плъх. Нападнатият Зеленски обикаля целия свят като свободен човек. Какъв контраст... Оказва се, че всъщност слабият и жалкият е именно агресорът - парaноичен, пoдъл, стрaхлив, лъжлив... Като всеки диктатор.

150

Деди

преди 1 месец

Да се "спасиш" като се скриеш в бункер..... Това е пълна прос...тия. Ще изкараш седмица, месец, година. Да не говорим, че при съвременните боеприпаси 200 метра са нищо, особено при ядрен взрив - без значение колко бетон има земята става на пастет на стотици метри около взрива и надолу; изградената подземна инфраструктура също. Да, за момента може и да се оцелее, но за кратко. Останалото е научна фантастика.

149

malgiorno a tutti

преди 1 месец

На капутя краят му се надявам да е по-забавен и много комичен, примерно, да го извадят от бункера, да го натикат как си е в някой от казаните на собствените му спиртоварни и да го сварят жив на водка "***" :). Водка може и да не потече, но някакъв бълвоч - със сигурност :).

148

ВЪХ НЕДЕЙ

преди 1 месец

Много ми е интересен тоя "неизвестен" дето кво ли не измисли кат тоя дет е написал статията та бейким някой се върже! Ама като гледам повечето хора са за Русия и хич немъ се вързват!Що така бе?

147

Чери00

преди 1 месец

Колкото и да плюете Путин той е сред хората и хич няма изглед на уплашен чожек!Първо достатъчно го обичат и второ той си е руснак и пази цяла Русия!Да му мисли оная еврейска гнида и западните му приятели!

146

Анонимен

преди 1 месец

Патриарх Гундяев каза,че Путин ще живее вечно.

145

Юлиян до 154

преди 1 месец

Не.Ще предпочетем да изчакаме "5-те килотона"!

144

Юлиян

преди 1 месец

"От години се знае...!!!От кого?От Христо Грозев?Сигурно той лично се е завирал по килерите и мазетата да търси "познанието".

143

Анонимен

преди 1 месец

Тия шизофренични руснаци стават все по-изолирани от нормалния свят! Тоя като мишка се крие в бункери!***!

142

Анонимен

преди 1 месец

Глупости, гледах Путин, когато каза, че няма да се затварят и изолират, а вие пишете точно обратното. Вече и фирмите не искат да напускат Русия.

141

Обективен

преди 1 месец

Пълните си сайта с глупави статийки , поръчани от ул.Козяк . Днес Путин е провел пресконференция с журналисти в Ташкент и не видях да е с бронежилетка,каска и железни доспехи.

140

Питам

преди 1 месец

Вярно ли че на работа ходи със специален танк с гумени вериги ?