14

Урките са овър!

преди 4 месеца

нот хепи за нато енд!

13

Точен

преди 4 месеца

Без Русия конференцията в Швейцария е швейцарско сирене без сирене.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Elenski още ли не е разбрал , че САЩ не искат мир , искат война !

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Зеленски отново върши безумия! Обърнете внимание на две неща. Първо ,цели да събере под един покрив Байдън и Си,имайки се предвид,че Китай е твърдо зад Русия. С това Зеленски разчиства по поръчка на Кремъл пътя за Съветска доминация над света,защото точно в този момент не се изключва атентат срещу Байдън . Второ,разумът повелява Зеленски да приеме предложението на Путин за спиране на действията,дори с уговорката за по-сетнешно изясняване на границите. Зеленски е вице на Путин ! Факт!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Наркозависимият"водач"на киевската хунта настоявала за мир и спиране на военните действия,ама Русия да не присъствала на разговорите в Люцерн-Швейцария,пита се,тогава с кого ще преговаряте бре,с тия които ви палят фитилите да си погубване хората и да си разрушаване държавата или с тия които водите военни действия и същите са ви навряли в kучи дирниk?

9

Анонимен

преди 4 месеца

Войната ще свърши само когато американците преценят, че е дошоло време

8

хаха

преди 4 месеца

С безумните решения на НАТО, войната ще ескалира, какъв край. Зеленски искал да си върне териториите?! Ами да не беше слушал Борето Джонсъна и да беше подписал примирие. Сега е късно, мандалото хлопна. А първото предложение на Русия е най-добро за отсрещната страна, след това става все по-зле.

7

Защо

преди 4 месеца

Тази женица отразява само украйнските лъжи.

6

майдана

преди 4 месеца

Който сее бури -жъне вятър !!!Помислиха си ,че Русия ще си свие перките , но Путин здраво атакува , и сега се чудят кой път да хванат натовските главанаци !

5

Лудост

преди 4 месеца

Как си представяте конференция за мир,без Русия?!

4

Ей мисирки

преди 4 месеца

А защо мълчите за украйнските атаки по Беогород?

3

Анонимен

преди 4 месеца

вчера: 'губи ли украйна, европа е следващата, 'русия трябва да бъде унищожена, 'мир е невъзможен' ;;; днес: 'зеленски никога не е бил против мир'

2

Анонимен

преди 4 месеца

Че за какво ги е завземала и давала жертви ? После да ги отстъпи ли ? Малко бързате с края на войната. Тя още не е започвала.

1

анонимен

преди 4 месеца

без русия не може да има среща за мир зеленски е нелегитимен да се спре оръжиетоза украина преговори и мир