1034

Анонимен

преди 1 месец

Има нещо много смущаващо във факта че подобно решение се взема точно в България.Кой със какъв акъл разреши подобна асамблея или както там му се казва да бъде на наша територия...Аман от политкоректен слугинаж и навеждане

1033

шмatka

преди 1 месец

А бре ,обикаляйте ,обикаляйте като кучета около касапница ,па накрая ще играе д,,,ебелата жffопка ! Ще има бая ""обекти"" да светят и греят от ''космическите'',че и у нас има такива 5-6 !

1032

Анонимен

преди 1 месец

Това сатанинско сборище се организира от банкянския бо к лу к.

1031

Анонимен

преди 1 месец

Червените линии на Русия също ще паднат и тогава първо киев ще се срине и в руините ще пълзят и натовски плъхове ако изобщо оцелеят.

1030

Анонимен

преди 1 месец

Създадохте конфликти и насила направихте държавите мишени!

1029

Анонимен

преди 1 месец

Ох, Путин отново се опитва по човешки да реши проблемите, но вие се осссирате редовно и явно не разбирате от нормални думи и поведение, какво искате, да подпалите чергата на държавите?! Никой не ви е канил, връщайте се на запад.

1028

Анонимен

преди 1 месец

Едни дебели, мазни, агресивни, крайно арогантни и нагли, самозабравили се , помислили са си , че са над останалите и света, ще ядат тоягата, а не Русия! Побъркахте хората с агресията и насилието си, защо се хилихте нагло в кулоарите, а пращате други да се пържат вместо вас и вашите интереси?! Някой трябва да ви свали на земята!

1027

ХоХо

преди 1 месец

При това положение хУрките скоро ще развеят бял байрак !

1026

Анонимен

преди 1 месец

НАТО, само конфликти и проблеми създава на Европа и насила натиква държавите в организацията си; а по договор, НАТО отдавна трябваше да бъде разформирован, отдавнаааа, защо все още съществува? Да рекетира и тероризира държавите, ли? Напълно излишна организация, време е , да се разпада!

1025

Анонимен

преди 1 месец

Нека III св.в. почне сега, нека недостойните изчезнат от лицето на земята !

1024

Анонимен

преди 1 месец

Пратете войски,натовци смели :) Те русите са натегнали спусъка отдавна-Е ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО Е ВОЙНА!Вас няма да ви пазят като украинците,те са си техни хора!Няма да разберете какво се случва даже,само ще товарите самолетите с цинкови ковчези.Че както са си калибрирали въоръжението вече,жална ви майка :) Афганистан ще ви се види като пионерски лагер до 5 клас,хаха.Пратете и абрамси още малко,че руснаците искат да пробват една нова джаджа,онези свършиха :)

1023

Анонимен

преди 1 месец

На всеки 80-100 години Западът се заиграва с Русия, за да стои още толкова години нассрран и да си ближе раните.

1022

Дрън-дрън

преди 1 месец

Говорят си хората и си пътешестват за сметка на дънекоплатците.Да видим дали някои наистина ще има куража

1021

Anonimen

преди 1 месец

До Анонимен НАТО няма място в тази "война, проблема си е регионален м/у Укрите и Рашките. Да си се оправят! Рашите, ако искаха досега щяха да са изравнили Украйна, както правят Хамериканците кудето са се намесвали, и Евреите сега в Газа

1020

Anonimen

преди 1 месец

По тая логика да дадем и на палестинците в "Името на Демокрацията" всичко, което поискат, за да се борят с Израел, аааа?!

1019

Мдааа

преди 1 месец

Скоро англо-саксонците ще видят десет слънца

1018

Анонимен

преди 1 месец

А НАТО какво общо има с Украйна по принцип? За един преател питам?

1017

Анонимен

преди 1 месец

След тази асанблея за която бг блея и разбра в последния момент че го натикаха във война и стана легитимна цел.

1016

Анонимен

преди 1 месец

Путин ще вземе Украйна,а Макрончо ще стане цар на европа със своя армия както искаше и ще ви ошушка спетяванията за да го финансира.

1015

Анонимен

преди 1 месец

Макрон и Путин са приятели заедно бяха на мач и заедно седяха на голямата бяла маса,другото е парлама.