96

Анонимен

преди 1 месец

При 1 млн наши неработещи индо-българи, защо трябва да внасяме още????

95

ТИЯ СА ФАКИРИ, БЕ..

преди 1 месец

ПАЗЕТЕ СИ ЧАНТИТЕ И ПОРТОФЕЙЛИТЕ--- ПО- СА ДОБРИ ОТ НАШИТЕ ИНДИЙЦИ.....

94

Анонимен

преди 1 месец

Нали разбирате накъде ви кара българският бизнес? Гласувайте за десните бесни продажници. След малко време няма да познаете къде се намирате. Мила Родино, ти си индийски рай! Бизнесът е най-големият враг на народа и трябва да се контролира строго, а не бизнесът да командва и контролира населението. Не бъдете наивници като Запада.

93

Олимпий Панов

преди 1 месец

Фууууууу!Тия с*е*р*а*т по улиците после ще те сервират някоя салатка!

92

Анонимен

преди 1 месец

българия вади всичко най-лошо от ромите. И на тея няма да им се размине.

91

Говедовъд

преди 1 месец

Тия нимоим ги изкара от Перловската!

90

Господи!

преди 1 месец

А нашите индийци какво ще ги правим? Как ще им осигурим работа? Ние тук също имаме почти 1 милион индийци, живеещи тук от няколко века насам.

89

добра страна

преди 1 месец

И за българската баничкоядка ще се намери Ромео е леко с цвят на патладджан ,но все пак Ромео .... безкрайна лунна нощ е, а ас иска ,иска още...

88

Бг сахиб = османско

преди 1 месец

присъстваш много добър човек( толерантен съм я ! ) или поне прилича ! И едните и другите са докарали индиици във Европа и във частност България !Направо ще оправят всичко ще има нов ,,бейби бум,, голям икономически подем от новите българинчета

87

хм

преди 1 месец

Повечето западняци дори с*кс не правят. Мързи ги. По-лесно им е да се самозадоволяв*т. После що жените им ходили с ***. Такава деградация, повсеместно. Важното е да има наргелета, татуировки. Кола на лизинг, почивка на кредит и да мрънкаме, че все някой ни е виновен. Гащите не може да си опашите повечето. Все някой чакт да ги оправи.

86

хм

преди 1 месец

Сами сме си виновни, а повечето хора дори не го осъзнават. Западната цивилизация се ***. Напълни се със самог*зници. Хора, които живота ги иска. Ако може по едно дете, да се запишем, за да можем през осраналото време да си живеем живота. Мързи ги да готвят,да си чистят, да си мият колите.Всички станаха големи баровци.Една крушка не могат да завият,да не говорим стая да пребоядисат.Само кафенца, телефончета, ски, круизи и наркотици им в главите.После,що сме внасяли работници? Ми кой да работи?

85

Риши Сунак

преди 1 месец

Бангладеш, Бангладеш в България ти борже беж!;))) Хиндустан, Хиндустан с риши напълни ти наший стан! И тогази наште женуря, да кандисат, ей го, на, чи от българските им мъже, никой по-добре, не се хххейве!;))) Инак досега, валянки с нъгри, с тъмните талянки, но от днес, о, Светлина, отвориха се, техните сърца за белий маж, що, ей *** на, омазаха ги другите с лллайна!

84

Възрожденец

преди 1 месец

Само Възраждане може да спаси българския род. Предателите и крадците от ППДГЕРБДПСЛГБТИ+ доволно потриват ръце, защото всеки нов мигрант ще гласува за тях, когато след време придобие българско гражданство. Да спасим Майка България! Няма време! Бюлетина 12

83

Анонимен

преди 1 месец

Браво!

82

Кърджали

преди 1 месец

До ХАХА Прекалено много има и Бау *** ама лош материал мързеливци.

81

Статия

преди 1 месец

Партенка.

80

Анонимен

преди 1 месец

Е то по-добре да приемем мигранти от германия и франция, отколкото от индия. Така ще станем 2рата държава, след анлия васална на индийците.

79

Анонимен

преди 1 месец

Това прелива чашата. Затриват България от алчност за жълти стотинки.

78

Анонимен

преди 1 месец

Така наречените български експлоататори не искат да плащат европейски заплати на българите изгониха собствените си хора ще наемат някакви че не мога да напиша какви точно да и робуват ПОЗОР

77

Ежко

преди 1 месец

Работна сила-да.Квалифицирана- едва ли!