110

world peace

преди 1 месец

Екшъна за руснаците тепърва започва, и противника няма да е само Украйна. Руските фашаги върнаха мракобесните времена на болшевизма.......Невероятно оффчи народ !!!

109

Абе

преди 1 месец

Кой аджеба направи света опасен-безкрайната алчност на САЩ и желанието им да живеят на гърба на другите!Тъй че васалите да си носят последствията от подкрепата за Америка.

108

Анонимен

преди 1 месец

НАТО допринесе много за този по-опасен свят, приближавайки Русия излишно близо. Имаше договор, 1990 г.- нито един инч на изток. Те излъгаха. Сега сме в тази каша и заради тяхната измама.

107

Анонимен

преди 1 месец

Като живеем в опасен свят, защо си играете с огъня? Искате да пламнем и изгорим всички! Сядайте и преговаряйте за мир! Мир искаме, а не войни!

106

баба мара

преди 1 месец

отговорът е на масата за преговори никакви маидани по света спрете да подстрекаватеотделни народи да изпращате оръжия да налагате санкции ес се превърна в наи големиякрадец на активи на русия нямаме нужда от нато искаме мир и спокоиствие никоиняма да ни напада стига с тази прос-таш-ка пропаганда сащ е световното зло на светамахаите се от българия какви са тези седенки тука не сте добре дошли

105

Анонимен

преди 1 месец

Щом тоя се е довлачил, значи нещо искат и ще ни притискат. Има ли визити, работата не е на добре. Тия алабалии за пред телевизора, няма нищо общо с това, което ще се говори на затворени врати.

104

Do 112

преди 1 месец

Ами сам си се определяш като Селянин.Явно имаш нужда от помощ за психиката.Ходи на Психиатър!!!

103

ами

преди 1 месец

"Живеем в опасен свят и трябва да отговорим на това";"Целта на НАТО не е да воюва, а да предотврати войната".Първо за опасният свят: трезво мислещият човек,за който ОМРАЗАТА не е водещото в живота му е наясно,че опасният свят е създаден от сащ,за да може после да захранва с оръжия страната/страните,откъдето е основната печалба на тази страна,след това се слагат ръце на преиродните блага на тази "освободена" страна и т.н..Второ за целта на нато:трябва да си изключително т.п и сляп за да повярваш

102

селянин

преди 1 месец

айде да идеме да натепаме руснаците и готово кво умувате три годин

101

Анонимен

преди 1 месец

Гаден натовски ястреб,не се разпореждай с държавата ни и нашия народ.Не наливай бензин в огъня,защото и копчетата по теб няма да останат,ако продължаваш с идиотските ти противопоставяния между фашиста Украйна и Русия.Седи си на хилавия ***,не се занимавай с България.Ние сме славянски народ,обичаме всички славяни на планетата,затова не си ври човката където не й е мястото.

100

До Диктаторът подъл

преди 1 месец

В Косово дори нямаше референдум,но за сметка на това сега там се намира Бондстийл.

99

Ставри

преди 1 месец

Къде е натовският генерал?

98

Хюго Бос do 41

преди 1 месец

Нека позная по елементарния първосигнален отговор? Фен си ППДБ. Само техните фенове са с мозък на петгодишни. Няма значение откъде хората искат спиране на войната- точно щото не искат държавите, в които са да бъдат въвлечени в една война, която САЩ са решили да водят. Всеки иска да си живее живота спокойно, независимо дали в Германия, веция или България.

97

Да си кажа

преди 1 месец

Мъртвият евроатлантик от англосаксонската чума = спасено дете

96

Диктаторът подъл

преди 1 месец

от 2014 година окупира Донбас и анексира Крим... В присъствието на руски войници направиха незаконни "референдуми" които не бяха регистрани абсолютно никъде и по никой закон... Сега, през 2022 реши да се прави на велик диктатор и завоевател, но Украйна не се огъна и отговори... Западът носи вината, че през 2014 година си затвори очите за руската наглост да изпрати хиляди руски фашисти в Донбас и Крим и да създаде конфликтна зона там... Само як бой ще върне агресора обратно в Блатная.

95

Анонимен

преди 1 месец

Банда провалили се негодници се събират , да се бият с Русия .. А познайте какъв ще е резултата..

94

Боби турбото :D

преди 1 месец

ОСТАВЕТЕ ЗАГРАБЕНОТО ОТ ТЕРОРУСКАТА В УКРАЙНА И КАКВО КАТО УКРАЙНА Е УЧАСТВАЛА В ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !

93

До натОвците

преди 1 месец

Каквато каша забъркате - такава сърбате! А ако я нямаше Русия - сами щяхте да се изедете!

92

До 88-ми Столтенберг

преди 1 месец

може да излиза в пенсия вече, има си заместник тук. Чета тeб, а все едно него слушам, един човек ли ви пише речите? :D

91

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Бягат,бягат от земята след тази реч.Путин,Си и Ким гепиха Стар Трек и отпрашиха към дълбокия Космос,където дори и Супермен не може да ги достигне.