32

Анонимен

преди 1 месец

До21 . Така е защото 99% от българите са свързани с държавни , общински и ведомствени институции. Работи формално в тях за стаж .Психологията му е настроена , че го защитава институцията и може да тероризира противната страна. Едновременно с това работи - трудопечели на Черно / с подкупи , частна - без да е обявена дейност , имотни схеми за покупко продажба изцяло в корупция , частни уроци , наеми и др . Така при среща с индивид като него . Почват да си ги " мерят " в случая да си я " мерят"

31

Анонимен

преди 1 месец

И послед като отпериш един шамар на някоя самозабравила се кифла дето те псува на майка, ставаш бияч на жени и дъвка за всякакви ми2 активисти. Еманципацията върви с топките и шамарите мили дами.

30

Факт

преди 1 месец

Всеки се интересува само от себе си и собствения комфорт и за това гледаме тази ситуация. Едната паркирала нагло /тя не разбрала къде е вероятно/, другата много бърза и действа крайно. Това поведение е ежедневие но никой не му пука. Всеки ден правя забележка на хора в кавичлки които запушват пешеходни алеи за да паркират и отговора им е НЯМА КЪДЕ. Като няма къде карането не е задължително!!! И в НЮ Йорк няма къде и за това не карат

29

българина

преди 1 месец

щом спираш нарочно и пречиш, сиреч правиш се на луд, само боя оправя

28

Бай Урко

преди 1 месец

Каката с токовете ще я взема на село да води Катъра докато ореме!!!

27

СУФ

преди 1 месец

Билборда на заден план кефи :)) "Влез във форма за сезона" :)

26

А

преди 1 месец

София се напълни с нагляри, които не смятат че е проблем да блокират изход, паркинг или улица, щото са "за малко". Че даже ако им кажеш да се преместят те гледат лошо. Въпрос на време е някой да му спукат я главата, я нещо друго.

25

Анонимен

преди 1 месец

Не всички жени са така, но е много по-често срещано при жените шофьори. Пречи, нарушава, паркира гадно, застрашава и въобще не е разбрала какво прави. Отиваш да обясниш културно и ти тръгва с кофите.

24

баба мара

преди 1 месец

липсата на възпитание в семеиството липсата на образование стреса на днешнияден води до оглупяване на хората и резултатът избива по пътищата и паркингитевсеки ден четем за подобни изпълнения

23

Анонимен

преди 1 месец

Като са били толкова много коли запушени както се тръби навсякъде и са чакали 1 час толкова ли не е можело да се мръдне някоя друга кола която е на месните и да се направи път. Или 3-4 човека спокойно могат да я бутнат паркираната кола и да направят път. Много ме съмнява чакането да е било 1 час. По скоро 5 минути ама лелката с джипа е бързала за клиент и е била изнервена.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14, звъниш на 112 и ти казват "Ами точно днес паякйа е в ремонт". И седиш 1 час, защото поредния *** пие кафе и е спрял "за 2 минути". Нация от 0лиг0френи! Ей това е проблемът!

21

Анонимен

преди 1 месец

Ако видиш някой да запречва изход, проговори му на български. Ще те разбере със сигурност! Българчетата(в масата си) сутрин стават и се чудят как да попречат на някого. Това им е целта в живота. И е нормално на останалите да им писне. Липсата на мисловни процеси в кратуните на 99% от народонаселението резултира в агресия! Ей ви го резултата!Спазвайте правилата, законите, бъдете толерантни ... и накрая някой *** ви "арестува" за 2-3 часа...щот така му е кеф!Трябваше червената да е ошамарена

20

Анонимен

преди 1 месец

много здрава тая toyota

19

абе

преди 1 месец

"Има органи на полицията и на КАТ, които човек да потърси в тази ситуацията."Само че е крайно време да се спре да се налага да звъним на 112 и да обясняваме,че някой чешит те е затворил и после да получаваш обаждане от полицията да разберат за какво став дума,колата още ли е там и т.н. и това продължава минимум 30 мин.Заради тази тежка и тромова процедура,за съжаление всеки следващ ден ще има подобни случаи.Има си горещ тел.за такива случаи и нещата се опростяват....

18

Мъже

преди 1 месец

Колкото повече жени шофьори, толкова повече жени с жени ще се срещат по улиците... Ужас...

17

ха ха ха

преди 1 месец

Имаше един виц навремето, който е все още актуален : Две киффли се сблъскали на един паркинг. Излиза едната от джипа и вика . - Ама, паарцал. Знаеш ли на кого е тоя джип, какво ми блокираш пътя? А другата и отговаря. - Знам мааа , нали аз го карах преди тебе.

16

до 4

преди 1 месец

До Анонимен,не това е резултат от лесния и охолен живот на българина,когато всичко ти пада от небето,не си се трудил за нищо,все искаш и искаш още,имаш само претенции,агресивен си,мислиш,че целия свят ти е длъжен и т.н.,ако трябваше да работи тоя народ,да плаща сметки,щеше да е по-спокоен и по-доволен,макар и с по-малко,но катосе къпт в мляко се чудят на къде да избият скуката си

15

Фройд

преди 1 месец

Жената е едно кълбо от емоции и нерви. Настрои ли се веднъж за кавга , нищи и никой не може да я спре.

14

Анонимен

преди 1 месец

Звъниш на 112. В доста случаи не се стига и до паяк. Намират телефона на собственника и му звънят от полицията. Идвал е и паяк. За около 30 минути проблема е решен. Може тая с червената кола да е имала диария. Да и е прилошало. Или просто да е нагла. Но пък това да блъскаш и трошиш нарочно - ясно как се е сдобила с тоя джиБ. Ще направи още няколко дyдyka и мутра ще и купи нов. В краен случай ще му даде на задна и готово.

13

Дедо

преди 1 месец

Извън конкретният случай има статистика че най агресивни като шофьори са млади жени с малки коли,вие си търсете обяснението.