128

Христо Христов

преди 1 месец

До Ще бъде за пример/135 "Тагарев да не се измъква по килифарефски,ами да даде пример като лично отиде да се бие на Украинският фронт!" - и защо ТОЙ, а не двата милиона про'с'така дет гласувахТЕ да служиТЕ на Брюксел и Вашингтон? От ВАС трябва да се почне. Тагарев изпълнява ТОВА за което ВИЕ гласувахте!

127

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/136 "Тоест, правите си каквото си искате..." - след като им дадохте мандат с 85% от гласовете да слугуват на Брюксел и Вашингтон, какво друго искаш? Само мачкане заслужавате про'с'таците дет гласувате за ЕС и НАТО!

126

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/137 "е що така бре, пратете малко български рейнджъри в украйна" - не рейнджъри. Два милиона про'с'така гласуващи за ЕС и НАТО трябва да пратим!

125

Христо Христов

преди 1 месец

До Бабини Деветини/139 "В нашият случай - като ни кажат от Посолството да тръгване и ние ще тръгнем." - точно така! Отделно, че хората дадоха мандат на прокситата на Посолството да ги прати на фронта. Факт.

124

Бабини Деветини

преди 1 месец

Един *** се опитва да ни подхлъзне, доколкото му стига капацитета. За какво обсъждане става въпрос при решения от военно естество. Това са военни, а не философи да провеждат дискусии. Нареждат ти да обуваш кубинките и да се качваш в камиона. В нашият случай - като ни кажат от Посолството да тръгване и ние ще тръгнем. Такова нещо, като "дискутиране" в този случай не съществува.

123

Дядката

преди 1 месец

Така е ние няма да пращаме войници ,защото нямамие но руснаците ще ни пращат ракети защото имат!

122

Анонимен

преди 1 месец

е що така бре, пратете малко български рейнджъри в украйна

121

Анонимен

преди 1 месец

Тагаренко се пробва да ни будалка по плосък начин... Не се било дискутирало??? Абе господинчо, кое решение от както ни управлява посолството беше дискутирано в обществото и изобщо извън посолството - никое. Тоест, правите си каквото си искате и ние да ви вярваме, че понеже не сте дискутирали, няма да стане???

120

Jjjj

преди 1 месец

*** лицемера... Имало още мъже в Украйна да им дадем оръжие да загинат и те...

119

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Социализмът създава голямо безправно население! Факт. И до ден днешен е така.

118

Анонимен

преди 1 месец

Украйна имаше значителен човешки потенциал. Украйнска Съветска Социалистическа Република имаше 52 милиона население, днес модерна демократична проевропейска Украйна няма и 20 милиона. Комунистическа КНДР, при 10 пъти по- малка площ, наброява 27 милиона.

117

Тагарев е титан

преди 1 месец

На мисълта и баща на българската демокрация, напомня ми на Наполеон и Хитлер взети заедно! Марш, марш с генерала наш, смело да летим към Украйна!

116

Магаренко се изпъчи:

преди 1 месец

"Украйна има значителен човешки потенциал", но "мобилизирането на хора само на възраст над 27 години вече не е достатъчно", затова е било решено да се свали възрастовата граница. По думите му човешкият потенциал нарече за по простичко "ПУШЕЧНО МЕСО" е на привършване и се търсят други подходящи балъци за да ги заместят....Всички желаещи да станат "ПУШЕЧНО МЕСО" да ми се обадят на дежурния ми телефон 00-00-00 ...конфиденциалността Ви е гарантирана от мен.

115

ПроСоТо

преди 1 месец

"проф" по какво е тоя укрослуга?...В кой университет преподава?

114

КЛАУС ЙОХАНИС

преди 1 месец

РУМЪНИЯ НЯМА ДА ИЗПРАЩА ВОЙСКИ В УКРАЙНА ... И ТОЧКА

113

Голям Цирк

преди 1 месец

Щом така говорят, най-вероятно се обсъждат. Дупка да дупка са тези господа...

112

Анонимен

преди 1 месец

"Просто....тията ходи по хората, а не у гората!!!" Туй в пълна степен се отнася за Тагаренко!

111

до 119

преди 1 месец

До Патриоттой не е украински американски е ! за това прибира оръжията ...

110

бг смешки 2

преди 1 месец

и кой да го вкара в затвроа като българският " народ " изобщо не разбира какво се случва ....

109

Анонимен

преди 1 месец

Велик стратег и учен! Уважение, г-н Тагарев.