185

Анонимен

преди 1 месец

Кой го избра този сърахливец??

184

Анонимен

преди 1 месец

Откакто приеха Полша в ЕС, немците се чувстват като ограбени и мечтаят за нов фюрер. Дали демокрацията ще ги свари преди да си го произведат.

183

тоти

преди 1 месец

Май още много жертви ще има и от двете страни АКО НЕ С РАЗБЕРЕ,ЧЕ УКРАЙНА Е БЕЗСИЛНА ,А НАТО иЕС НИЩО НЕМОГАТ ДА ПРАВЯТ ОСВЕН ДА НИ ПЪЛНЯТ ГЛАВИТЕ С ПРОСТОТИ,ДА ВЛЕЗНАТ В РУСИЯ !!Как мислите от София да стреляме по цели в Русия...това е ЛУДОСТ !!

182

Анонимен

преди 1 месец

До ГуньоТе са наследниците на изявения фашизъм, на този дето руснаците го напердашиха яко ! Затова все още имат спомени по дядова линия за случилото се и се страхуват да изпращат оръжия срещу Русия, камо лши срещу нейна територия. Ще ги смелят за нула време. АО тези хрантутеници, дето у нас надрънкаха простотии днис, не са наясно ни с Русия, ни с България. Просто ние сме добрички и ги приехме. Ха сега пак грасувайте за ГЕРБу, за ПП , за ДБ, че по-бързичко да влезем във война!

181

Гуньо

преди 1 месец

Молете се Русия да влезе и да прочисти цяла Европа. Вижте Урсулина, вижте Шолц-мутрите им вижте, добре ги вижте. Там е написано всичко. Няма читав лидер, всичко е кражба и смърт. Ако не го виждате, значи всичко е под земята, не само главата.

180

Анонимен

преди 1 месец

цитат Политикът от Зелената партия Антон Хофрайтер наскоро стана първият член на управляващата коалиция в Германия, който публично подкрепи разхлабването на ограниченията за използване на западни оръжия от Украйна.извод Европейските зелени са толкова зелени колкото родните ни зелени соросоидчетаа. Войнолюбието и обслужването на американската кафява икономика за сметка на Европейската конкурентноспособност на икономиките на родните си страни и останалите страни в ЕС. ЗЕЛЕНИ ДРЪН-ДРЪН ЕРИНА.

179

Анонимен

преди 1 месец

Наблюдателят на The American Conservative Джеймс Карден:За да се убедим, че концепцията на Запада за борба между демокрацията и авторитаризма е лъжлива, е достатъчно да погледнем върху самите ценни партньори на Вашингтон, такива като премиера на Израел Бeнямин Нетаняху, принца на Саудитска Арамия Мухамед бен Салман Ал Сауд или Владимир Зеленски, който обяви извън закона 11 опозиционни партии и отмени президентските избори, позовавайки се на суровите условия на военното време.Прочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/05/27/nato-svalia-chervenite-linii-ukraina-shte-atakuva-l

178

Анонимен

преди 1 месец

Най-големият кошмар в главите на анло-саксонците е евентуален съюз на Германия с Русия. Което е огромна заплаха и за САЩ, които нямат никакъв интерес от силен и независим ЕС.

177

Азот

преди 1 месец

Имайки предвид, че Украйна не е член на НАТО, какво би попречило на Москва са хвърля ядрени ракети в Киев, също както направиха американците през ВСВ?

176

Анонимен

преди 1 месец

ние въшльовците,дето нито самолети имаме,нито армия се пъчим и се навираме между шамарите,това не е наша война,достатъчно,че храним и отглеждаме украинците стига им толкова.

175

Историята учи:

преди 1 месец

До жан Клод мале цар (?): България винаги като се е вклювала срещу Русия после са и резали територии.

174

жан Клод мале цар

преди 1 месец

До Историята учи: Ми България в това отношение е губила земи, така че някой май не е добре по история, а дава съвети :)

173

Анонимен

преди 1 месец

Бавно но сигурно защитата на Украйна се превръща в нападение над Русия. Ах, каква изненада!

172

хм

преди 1 месец

До Учтив Г-н Учтив, ако вие нямате какво да губите и искате да помагате безрезервно на Украйна, никой не ви спира. Никой не е забранил на доброволци от Запада да воюват на страната на Украйна срещу Русия. Аман от диванни философи, които са много смели от дивана в хола и пред клавиатурата на компютъра. Такива като теб ще са първите, които при една война ще се покрият и избягат по-назапад и на по-сигурно място, за да надъхват от разстояние простосмъртните как трябва да мрът с гордост и усмивка.

171

Анонимен

преди 1 месец

Германия е почти винаги източник на война. С бездействието си и резидента Шредер Германия допусна войната в Украйна

170

свободата или салама

преди 1 месец

май подкрепата си е подкрепа, а икономиката е с руски ресурси! ХА ХА ХА!

169

Учтив

преди 1 месец

Щолц е един малък Орбан. Вече за всеки е ясно, че и тоя се е продал на масква.

168

до Крава Евро-лапник

преди 1 месец

ХЕ хе много ме кефите като замучите ! Тия западни мантри са известни от поне 300 години!

167

Историята учи:

преди 1 месец

По-добре враг на запада, отколкото "подкрепян" от запада!

166

войната е война

преди 1 месец

а икономиката върви със енергийни ресурси! (и то руски) та шолц не иска да каже наораво а около! :):)