191

Анонимен

преди 1 месец

Днес в Блиц кандидатът за евродепутат от БСП Ив.Френкев известява: ще се борим ТЕЦ-овете Марица 1,2,3 да не спират работа, защото хората остават без пари и ще напуснат района. Вигенин, също кандидат за евродепутат, му припява: Ще искаме мир за войната Украйна-Русия. Да разгледаме тези опашати лъжи. Украйна в първите месеци на войната беше почти без снаряди за оръдията с калибър над 100 мм, за базуките, РС за РСЗО, противотанковите ракетни управляеми снаряди ПТУРС и т.н. От бившите държави/следва

190

Hhh

преди 1 месец

Протести не знам си кво и пак дебелян ни управлява... промени славчовци кирчовци атаки възбуждане и пак същия ***...

189

Анонимен

преди 1 месец

Радев е доволен кога Пеевски го критикува.. Вдига му акциите.

188

Пеевски

преди 1 месец

е един гаден и мръсен мафиот и олигарх, члена на етническата и антиконституционна партия ДПС..............и е в слисъка "Магнитски".............американците знаят всичко за него и той е зависим от САЩ!!!

187

Lina

преди 1 месец

Сцеарият е написан : след изборите магнитски 1 и 2 плюс едно домашно живптинче ни бутат в чужда изгубена война, защото микрончо с фдт иска, но няма желание да отиде

186

Анонимен

преди 1 месец

От казаното на Радев аз не виждам нищо заплашително! Казал е неща които са ясни и точни - войната ще се реши с дипломация. Явно тоя изсипаняк има и някакъв вид дислексия и не може да разбере но пък лае, типично за ратаите на магнитски

185

Анонимен

преди 1 месец

Така се поддържат. Радев вдигна юмрук срещу Борисов за да го запази. Пеевски реве срещу Радев и по този начин също го пази.

184

Анонимен

преди 1 месец

Султан Шиши управлява България и се зъби на Русия.Как я докарахме до тук?Все едно не е имало освобождение ,като във под-игото сме, със киряк стефчовците му и всичко.

183

На този тупан

преди 1 месец

какво му разбира главата от военна музика?

182

Анонимен

преди 1 месец

Булгартабак , КТБ , а сега и България , колко му е бе Пеевски ?

181

питащ

преди 1 месец

А бе Пеевски погледни си броя на тези които са те избрали и тези които са избрали Президента. На светлинни години си от него. Но това не пречи на американска под....лога като теб да плюе по него. Защо ли, има ли нещо общо санкцията на Магнитски срещу теб. Ти си член на една противоконституционна партия, но компетените органи защо ли не се произнасят, ааааааааааааа?

180

Натегачи

преди 1 месец

България предложи създаването на щаб на многонационална дивизия Изток и на многонационален щабен елемент за Черно море на наша територия. Това заяви в реч на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която се провежда в София, началникът на Щаба на отбраната на Българската армия адмирал Емил Ефтимов

179

Технически

преди 1 месец

Президента в състояние ли е да блокира изпращане на контингент? Теоретично правителството реши да изпрати. Върховния главнокомандващ по конституция - в състояние ли е да блокира процеса?Чисто законово ме интересува.

178

Глупости

преди 1 месец

На мирните преговори в Истанбул, Лавров твърдеше, че изобщо не са нападали Украйна! Можеш ли изобщо да им вярваш на тия! Путин,...това значи вечна война! Този никога не е имал намерение да спира, както и сега!

177

Да

преди 1 месец

Да премахнем този путинов глас Радев от България. С лик като бай Тошо и повтарящ руските фашистка фрази, този трябва да бъде изгонен от България.

176

Анонимен

преди 1 месец

"Орбан: В централата на НАТО в Брюксел тече подготовка за вкарване на Европа във война." - Всеки да реши на кого да вярва.

175

Анонимен

преди 1 месец

Ако господин Пеевски действително прекратяване на войната, трябва да настоява за това пред Борис Джонсън. Именно той не позволи мирните преговори в Истанбул да се проведат.

174

контранастъплението

преди 1 месец

Така беше. Познат, полковник с академии, мисии и стаж стоеше и обясняваше на едно умнокрасиво пиш///е че, без въздушни превъзходство, без числено превъзходство, без предимство в нещо което кардинално да променя съотношение на сили и средства, нищо няма да излезе. Ако и те очакват и са се подготвили - съвсем. А онова тротиненкаджийче му се набираше с "Военните ви знаем какви сте". И така...

173

не може да бъде!

преди 1 месец

Все пак г-н Пеевски трябва малко да намали нахалството си и да престане да ни прави на ***.Искам все пак да споделя че като видя снимката на Пеевски в интернет на ум ми идва едно име Ибрикчиевски,не знам защо!?И едни други думи,няма да кажа кои защото ще ме изтрият!Ценностите които защитава г-на ги видяхме-те са във вид на пачки.А за парламента какво може да реши е ясно-и бездомните кучета знаят че той изпълнява послушно директивите от едно посолство!така че войната ни е вързана в кърпа!

172

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски е прав! Този руски агент не спря да саботира всичко българско и родно, а в Парламента още го търпят заради Буци ди Бацоне Куци.