83

IQ 3.14

преди 1 месец

До IQ 3.14 като си омъкнал първото ти попаднало изображение, сложи барем "снимката е илюстративна", да имаш мегдан да се оправдаеш че е от свободен ресурс ако ти подпрат керестика на дифтунгата.

82

IQ 3.14

преди 1 месец

пепи, и да тръкаш и да не тръкаш не сте си платили на пиксабей за слинката. виж, докато списваш на ежедневен език, да пуснеш един сърч у гугауа, кво се случва при нарушаване на авторски права. що началниците ти ше плащат на американците, и може да изкараш за пенция

81

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

петара, като мой турецкий брат говори на близкий до мои работници язик. е, ние улуки шатаем, но няма смисъл да се абстрахира челавек. да здравствует

80

Кеворк Пешпиян

преди 1 месец

шоГ и ожас!/снимки/ поредното творческо заглавие от доайена на двайсе и петте редакции

79

Анонимен

преди 1 месец

Затваряй бетономориете! Мутрите и старите комунисти сами да стоят, сами да си работят!

78

Sunnylife.au

преди 1 месец

На мода са ориенталщината ,чалгата просъотията , некачественото обслужване , алчноста , лошото качество на храната и тсссиганията , тази година ще има остров Родос и още веднъж-*** пъти в северна Гърция наблизо някъде и никакво чалгоморие.

77

Анонимен

преди 1 месец

Всякакви отре пки там, но за сметка на това, не ти плащат нищо, най-много да шибнеш некоя от персонала, това е наградата :)))

76

Българин

преди 1 месец

Хайде на морето!

75

Анонимен

преди 1 месец

4ри часа работа на курорт 20 евроВода 1,5л 5лв

74

Анонимен

преди 1 месец

Бях на морето и платих за хотел и за шезлонг. Излегнах се на пасъка, а там шезлонг до шезлонга, гвоздеи, стъкла, мръсотия. Дупдупдупето така ми се надупчи от тия гвоздей и щипещи дупдупдупето мръсотии, че на следващия ден си тръгнах и си казах: Повече кракът ми тук няма да стъпи на този бряг застроен с хотел до хотел - собственици на комунбашибозукбизнасмени!

73

Каква е тази духачка

преди 1 месец

на снимката? Каква е тарифата - нищо не сте написали!

72

Анонимен

преди 1 месец

То ко да бачкаш там мен, хем ти плащат жълти стотинки, хем си изложен на всякакви пияни и надрусани чужденци, хем нищо не печелиш от това :)))

71

Анонимен

преди 1 месец

Така е! Ехххх какви незапомнени времена бяха по времето на социализма на Бай Тошо, по хотелите в София, по хотелите на всички градове, дупдупдупетата бяха безплатни. Сега за дупдупдупе по хотелите се плаща и то в пари с незнайни висоти!

70

Анонимен

преди 1 месец

Целия този упадък и разврат дойде благодарение на западно-европейските yнтeрмeнши, които всяко лято наводняват крайбрежието ни.

69

Ива

преди 1 месец

А търсят ли се балбукатори и мадуристи, с образование и висок професионализъм?

68

Анонимен

преди 1 месец

Изпуснаха питомното, сега ще търсят дивото :))) Непалците нема ли да дойдат да запълват дупките... :)))

67

Анонимен

преди 1 месец

Нормално. Така е в пропадналата държава, където материала си иска Тиквата и Пра сето.

66

Анонимен

преди 1 месец

Една млада красавица си търси работа на морето и я питат: - Каква ти е първата работа? И тя отговаря: ДупДупДупето! Собственика на хотела с радост я шляпва по дупдупдупето и и казва: Ето такава сервитьорка ми трябва за показ на плажуващите да им показва - как нергилето се пуши с дупдупдупето!

65

Анонимен

преди 1 месец

Не съм ходил на Черноморието от около 10г и нямам намерение. Като гледам познати и приятели също.

64

онио

преди 1 месец

Расте достойно общество от наргилисти и балонеси. Жалка съдба я чака нашата страна, но поне края е близо!