49

ДА

преди 1 месец

В тази територия на Македония всички съседи имат претенции. Гърция получи частта на юг, албанците получиха втора държава, Косово. И вие като сърбите загубихте много, какво да се прави, все сте били на грешната страна. А сега си на страната на Русия, подкрепяш окупацията на Украйна и се надяваш Русия да те помни.

48

Анонимен

преди 1 месец

До ДА Взаимно е и ние не ги искаме. Виж територията е спорна и е била бг няколко века. Сега не но в бъдеще ни чакат много по-сериозни проблеми с албанците, които са със САЩ.

47

ДА

преди 1 месец

Сега си прав, искаш да вземеш само Северна Македония, а хората не ти трябват. Народът и без това не те харесва след всичко, което направи фашисткото правителство.

46

Анонимен

преди 1 месец

До ДА Ще вземеме и Македония като испукат сегашните македонисти или избегат. Груески се скри позорно в ЕС.

45

Анонимен

преди 1 месец

До ДА Одрин не ни е нужен виж Дедеагач да. Добруджа да но там са заселени румънци и само Русия може да ни помогне да ги изгони както в 1940 г.

44

До 34 устата

преди 1 месец

Изтрийте го има бяло на устата поради гръцкото кисело мляко :)))

43

ДА

преди 1 месец

До Анонимен 45, Когато България си върне Одрина и Добруджа, тогава Северна Македония и България ще се обединят.

42

Ники Въргалото

преди 1 месец

Този гърк така и не разбра, че никой в Македония не се интересува от неговото мнение.

41

Анонимен

преди 1 месец

До ДА Но ГФР и ГДР се обединиха.

40

ДА

преди 1 месец

До Анонимен 42, Австрия и Германия говорят ли един и същи език? Германия отрича ли Австрия, търси ли обща история. България загуби много през последните 200 години с разрастването си.

39

Анонимен

преди 1 месец

До ДА Проблема с името става още посериозен с влизането на бг в конституцията. Трябва да стане Албано-бг Македония, за да са равнопоставени. Какво става с езика който в БАН се приема за бг. Ще признаем паралелен македонси или паралелен бг. Ами историята признаваме че там са били македоне а не бг ли. Азбуката от македоне ли е направена или са пак бг. Требва да се спори за всеко нещо в бъдеще.

38

ДА

преди 1 месец

Не бива да се срамуваме от конституционното име Северна Македония, ползата от членството в НАТО е голяма, а загубихме само древната история. С влизането на българите в конституцията мистерията е какво следва, какво следва. Това е най-големият страх на хората.

37

Анонимен

преди 1 месец

До 72 Отделянето на Македония беше явно фиктивно защото Сърбия беше с енбарго и през Македония сърбите си доставаха нефт и др.

36

72

преди 1 месец

"Македония единствена от югорепубликите не беше нападната от Сърбия в 1991 г. Не е ли подозрително?" Не че обичам или защитавам Сърбия, но Сърбия и Словения също се разделиха по живо, по здраво без особени дрязги.

35

Скопие

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА. Скопие е със Сърбия. Нарочно е създадена тази държавица в 1991 година, като ТРОЯНСКИ КОН против България. Скопие иска Пиринско! Ако можеше да го получи, още на следващия ден ще се обедини със Сърбия. Щото тези територии не ги искат толкова северните макета, колкото сърбите. Сърбите дърпат конците на макетата. Зад Македония стои Сърбия! Македония е нейната кукла-марионетка. Македония единствена от югорепубликите не беше нападната от Сърбия в 1991 г. Не е ли подозрително?

34

хм

преди 1 месец

До Анонимен 14 Тези извъртания с името, могат само македонци и българи да опитват. На западняците тези извъртания не минават. Ако я приемат просто във всички документи на Евросъюза ще се вписва като Северна Македония. Само в българските и македонските (нали и те са българи!) кра-туни може да се появят такива опити за извъртане и шикалкавене, за измама. Ето затова и нямаме голям авторитет пред западняците. С тия мураффети никой не би ни уважавал. След като не си държим на думата и на нас не може

33

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Скопие е с Албания, Турция и Китай...Не се Заблуждавайте....

32

До не е така

преди 1 месец

Блондинка ли си?

31

не е така!

преди 1 месец

До До да ама не 24. Ааами не е така! Съвсем не е така. ПЪРВО, обсъжда се (и това го съобщиха нашите медии, цитиращи западните медии) да се премахнело правото на вето и се гласува с обикновено мнозинство! Което ще ощети малките държави. ВТОРО! Води се една злостна кампания срещу ръководителите на ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОСЪЮЗА И НАТО,като държавниците на Унгария и Словакия. ПИТАМ ТЕ! Дали биха си позволили такава разюздана кампания в Брюксел против Байдън? Или против Макрон? Или против канцлера?

30

Въпрос

преди 1 месец

Ама кой пръст?