173

Анонимен

преди 1 месец

До нашенеца в Германия : В Германия нацита почти няма. Тая стена, която я срещаш, е резултат от сор*осоидната еврейска антибългарска пропаганда там. Щот юдомасонската мафия са новите нацита, с амбиции да управляват света. Този случай, освен че е очевадно преувеличен, е опит да се настроят предизборни немците срещу Алтернатива за Германия.

172

W

преди 1 месец

Чичкото с мустаците както го наричат....разлика между евреи и араби не е правил. Прото арабите са му били далече в онзи момент. В последно време се видя колко са жертви евреите и нещата в Газа все повече намирисват. Защото редица партньори са им казали отдавна за атаката от Хамас, но МОСАД я....проспали. И после прегазиха Газа....какво е живота на 600-1000 евреи за ционистите? Самият факт, че ООН почва да им заповядва да се махат е показателен. Нетаняху и лидера на Хамас са на един кантар

171

Анонимен

преди 1 месец

Какви са резлутатите от референдума относно какъв процент от германците е бил потресен?

170

Хюго Бос so 183

преди 1 месец

Ето, затова не изпитвам жал какви им ги сервира башибозукът. Да ги бият, трепят, да им строят джамии. Стават гости в собствената си страна. Ние този филм сме го играли, ред е на тях да видят какво е съжителство с ислям. Хич не ми е жал за тях, хак им е.

169

Анонимен

преди 1 месец

мразат българи живея в германия до края на годината ми е договора за квартирата и се махам,до каквато и институция да отида срещам омраза и почват да ме мотат нацитата ,стана нетърпимо ,а не съм черен ,бял българин съм ,абе до квато администрация отида срещам стена ,се едно е държавна поръчка ,и лицемерно ти вика добър ден

168

FUCKEU

преди 1 месец

"Потресе цяла Германия"...Сега разбрах,защо "цяла Германия" подкрепя нацистката хунта в Окрайна.

167

Хюго Бос do 175

преди 1 месец

Аз не съм оптимист за младите мъже в Европата- абсолютни левичари, либерасти, ходят на хормонални терапии, носят женски дрехи, лакират си нотките, дай им тикток, да ти веят хамаски знамена и да се бпрят против "геноцида' в Газа. Тези ли ще ти спират ислямската заплаха? Те ли ще гонят башибозука? Те ли се зъбят на Путин? Забрави, пълна смешка. Мина и замина. Не са като онези отпреди 80 г. Тези са абсолютни пИтки, скопени от вси страни.

166

Анонимен

преди 1 месец

163,171 По това време не е имало държава "Македония", още по-малко "РСМ", както твърди кагебеецът и агресор Путин. Имаме Византия и България само, към онзи момент. Да твърдиш, че "азбуката е дошла в Русия от македонските земи" и да поздравиш само РСМ с 24 май през 2024г., е скудоумие, неграмотност и глупост, от страна на джуджето Путин.

165

Кармазъ Сикиш

преди 1 месец

Ай дойчланд юбер алес! Велика демокраси, където всеки може да каже какво мисли. Така де, свобода на словото. Дори може да кажеш че холокоста може да се ревизира, без никакво последствие. ..... Това да не ви е лошата Русия, Китай, и С. Корея.

164

Анонимен

преди 1 месец

163,181 Точно това ми беше мисълта, Кирил и Методий са работили за Византия, но учениците им са работили за България и във България, радушно приети от българския цар Борис I. Климент, който е доусъвършенствал кирилицата, близка до българския говор, е бил изпратен от българския цар в Охрид, за да разпространява тази азбука. Така че, Путин да се определи, византийци, или българи са създали кирилицата. Със сигурност не са македонците, както твърди той.

163

Борман, Мартин

преди 1 месец

Има надежда Германия да спре тия юдео-ционистки простотии!

162

Анонимен

преди 1 месец

Младите германци се събуждат.

161

точно така!

преди 1 месец

До Анонимен 173 Ами точно така е. Никой насила не ги кара да отиват в Америка и Западна Европа. Доброволно са дошли там! Тогава защо ги гонят? Доброволно са дошли, нека и сами да решат до кога ще стоят там, на Запад и кога (ако искат) ще се върнат. Нали на запад има свобода на движението на хората? Западните държави не са тоталитарни комунистически държави да забраняват влизането на чужденци на своя територия. Нали са демокрации?

160

Анонимен

преди 1 месец

Никой не кара на сила чужденци в ес и САЩ,хората сами бягат в лошия запад и загнилата Америка, или Скандинавия щото там много лошо,

159

Христо Христов

преди 1 месец

До 163 "Кирил и Методи не са работили СЛЕД Византия, а са работили ВЪВ Византия." - работели са ЗА Византия.

158

Христо Христов

преди 1 месец

До 164 "... между другото всички немци мислят като ония на клипа" - мда. И избират Шолци и Бербок, както и гласуват за ЕС - все политици дето осъждат тези от клипа... Защото немците СА ПРО'С'ТАЦИ, също като ТЕБ. Факт.

157

Анонимен

преди 1 месец

Чужденците вън, но тогава зюлт ще фалира моментално,там 80 %от работниците са чужденци,а останалите 20% от източна Германия,ромо Дания е на 20 минути ,уикенда ходят до зюлт да поркат

156

Анонимен

преди 1 месец

А какво да викат? : Тара,мбуки , идвайте за да използвате социалната ни система --- това по-добре ли щеше да бъде?! Аман от безумна политическа коректност!

155

Анонимен

преди 1 месец

Германия за германците, чужденците вън!---МНОГО ПРАВИЛНО! кое е расисткото?!

154

за 157

преди 1 месец

До До 155-хахаха Чудя се как някои хора може да се гордеят и излагат с про-стоти-ята си и невежеството си. Абе Джони, вземи че прочети една историческа книга! Поне една в живота си. Споко, няма да окьоравеееш от това! Поне малко да я напълниш тази празната коффа на раменете си. Не е повод за гордост невежеството!