373

до кукуту

преди 1 месец

Споко бе, ще разбереш, кво си се притеснил.

372

Куку

преди 1 месец

Не разбрах, пак ли Киев за три дня и Лисабон за седмица???

371

Анонимен

преди 1 месец

Не "0,25 процента от БВП" а "25 процента от БВП"

370

До "Хюго Бос&qu

преди 1 месец

който нито е Хюто, нито е бос! Хората, които са на страната на Украйна не са войнолюбци, те просто защитават нападнатата от агресор страна! Положението е ясно - нападнатата страна е Украйна, а агресорът е Русия! Какво искаш да гледаме безучастно как Русия прегазва Украйна и да си траем, докато не ни прегази и нас!?

369

До 378

преди 1 месец

До Анонимен Е, целият свят вида руските танкове, натоварени с откраднатите от украинците, може и с руски корени в тази част, печки, перални и т.н. Какво показва този факт!? Руснаците са крадци, руснаците са бедни или че са бедни и крадливи!

368

Ха-ха

преди 1 месец

До Анонимен Удобно забравихте, че когато Русия започна агресията си в Украйна пророкувахте, че ще свърши за 3 дни! Свърши ли!? Не, и няма да свърши както иска Путин!

367

Анонимен

преди 1 месец

До Сът ... Хохлите толкова добре воюват с Русия че вече трета година войната се води на тяхна територия .Все по-навътре в тяхната територия. Добре че са медиите да украсяват и възвеличават многобройните "тактически отстъпления" и да смятат "на око" загубите на руснаците. нали Русия беше свършила ракетите ощв преди година и половина? Нали имала 2 милиона загинали? Нали войниците им ходели голи и боси и крадели печки и микровълнови? А пък все Русия напредва а хохлите "героично" отстъпват.Що тъй?

366

Трън

преди 1 месец

Хюго Бос,а ти си представи бедните копейки,дето щяха да бранят паметниците! Един по един паметниците падат,а страхливците си стоят по къщите и само най-гладните 10тина човека са там заради сандвичите! Хаха ,а да не говорим ако трябва да ходят да се бият за Путин!

365

Хюго Бос

преди 1 месец

Аз само не разбрах защо всичкото военнолюбиви украинофили не отидоха да помогнат на Украйна, а само се пенят на топло с кафетата и се зъбят на Путин пред компютъра. Що не нарамиха бохчите и да отидат на фронта да сборят Путин? Страхливци, това с нашите заклети евроатлантици.

364

Сът

преди 1 месец

Много добре си върви украйнското контранастъпление,щом в Русия са на военна икономика и мавсякъде където се обърнеш има постери,реклами и т.н свързани с войната! Всвка песен на военна тематика и всяка вечер пияните чибуращнициии говорят за война.. Страшен рай е в Русия,нали? Хахахахах

363

Анонимен

преди 1 месец

А какво стана с украинското контранстъпление ? Накъде настъпват ?

362

Сът

преди 1 месец

До НАЙ-ПРАВИЛНО: Ако това което пишеш е вярно,представи си НАТО само с хохлите на терен изби сумати руснаци и им унищожи повече от половината военна техника и трета година ги мъчи,а още не е стъпвал Натовски войник с натовски самолет или кораб! Ако това стане,колко време даваш на братушките да се приберат убити от бой зад границата си? Аз давам до една година! Но това едва ли ще се случи,защото с всеки ден лъсва някакъв сценарий,който само големите държави знаят

361

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Киев?

360

Анонимен

преди 1 месец

който е искал война да си я води сам

359

Чери00

преди 1 месец

Абе много сте луди да си помислите че някой от ЕС или САЩ ще отиде да се бие за Украйна след експиримента на Франция и помитането на Чуждестранния легион!Това е Русия бе байно, не е Уганда и тя знае какда се бие и да побеждава!

358

Анонимен

преди 1 месец

Смешни са тези сметки без кръчмаря! Китай ще седи ли безучастен ако почне да става напечено от страна на НАТО?

357

Анонимен

преди 1 месец

колхозная много иска да си използва ядрените оръжия, но държи за това да е виновен запада

356

До Българин

преди 1 месец

запада му била целта да накара колхозниците да използват ядрено оръжие?.... ти не си добре и не си българин. кремълското е такъв параноик, че няма нужда някой да го предизвиква, той си живее в негова реалносъ, където всички го заплашват!

355

САЩ пося смърт

преди 1 месец

А ЕСЕС налива бензин в котела, където умират стотици хиляди. Няма как 15 млн. руснаци да станат англосаксонски роби, не се правете на неандерталци, няма как да сте толкова неграмотни, за да не знаете базови факти. Десетгодишната гражданска война я запали ЦРУ. Правото на самоопределение е основно човешко право. Щом 1/3 от украинското население се чувства руско и иска да си е с Русия, така да бъде. Другите 2/3, като толкова държат, да коленичат пред САЩ и точка. Нови граници и най-сетне мир

354

Анонимен

преди 1 месец

русия трябва да бъде тотално изолирана, докато им дойде акъла на oрkите, точно както е северна корея