58

Анонимен

преди 1 месец

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ." - Мартин Лутер

57

Анонимен

преди 1 месец

До арабите! а юдеите с какво по вече се различават от арабите като не признават други освен себе си?

56

Анонимен

преди 1 месец

И цивилни

55

АРАБИТЕ

преди 1 месец

са над 330мил. има над 30 арабски държави, една повече, или по-малко нищо не променя. Палестинците все още живеят на кланове (семейства), държавата няма да ги промени. Добри са само в размножаването. Нищо друго, и някой да ги храни.Някой от умниците тук да спомене една нормална арабска държава. Или държава където Ислямът господства на какво прилича?

54

Libre comme air

преди 1 месец

Евреите като избият 2млн. Палестинци ще кажат че са победили Хамас.Но после ще реват и те!!!Няма никой да ги спасява нито американци....нито българи!!!Рано или късно ще си платят!!!

53

Не

преди 1 месец

Да се разбира :" израелсkи тeрористи убиха десетки хиляди в Газа.

52

превод на заглавието

преди 1 месец

"Убиха десетки терористи" - да се разбира жени и деца!

51

Костя

преди 1 месец

Хамас е народоосвободително движение!

50

до 49

преди 1 месец

много си зле, дано никога не се размножиш! да сравняваш левски с брадати джихадисти, които горят живи бебета и изнасилват бременни жени, а после хвърлят гьобеци върху труповете на млади момичета на площада? жив ще те одера, само да ми паднеш, ей!

49

Анонимен

преди 1 месец

"Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила, израелските сили убиха десетки терористи в Газа". Оруел беше прав!

48

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам Палестина и си представят как сме били ние българите 5 века под турска окупация. По същия начин са се изкарвали нещата че Левски е бил терорист. За щастие , Палестина отново ще бъде свободно и няма да са й нужни 500 години, а ще е много скоро. Света видя що за престъпници са израелското правителство.

47

Игра на полове

преди 1 месец

Бъдете сигурни, че сред жертвите има и три пъти повече цивилни и деца, но за тези косвети жертви на еврейския геноцид вече няма да се пише така често. Утре пък ако паднат убити трима евреи, то 3 седмици след това всеки ден по 3 пъти ще четете за това.

46

денс

преди 1 месец

Точно за джихадистите говориш. За тях християните са ***, който не трябва да живее.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33 - "Между които и малки деца." Не е демократично да говорите така .Израелците като бомбардират населени места а авиация и артилерия се съобщава само за убити терористи от Хамас ,няма съобщения за цивилни ,но пък Руснаците като атакуват ,се съобщава само за цивилни жертви ,не и за военни (да не се смята като защита на Руснаците ,не им симпатизирам, просто наблюдение ) .А де ,това двоен стандарт ли му се казва ,как ли ???

44

July

преди 1 месец

И Руснаците изтрепаха много в Украйна, сега света е с по-малко терористи.

43

Гриша

преди 1 месец

Един палестинец, една къщичка за птички, направил ли е?

42

Анонимен

преди 1 месец

На нашите палестинци дадохме най-хубавата тракийска земя Столипиново! Идете ги вижте!

41

БЪЛГАРИН

преди 1 месец

Терористи са израелците !!!

40

Христо Христов

преди 1 месец

До 38 "С тая разлика, че постоянно им давахме пари. Никой не ги закачаше, дори и когато засипваха Израел с ракети." - така е. Даже Нетаняху като жпозиционен лидер им даваше пари с куфари да обстрелват Израел. Факт.

39

Анонимен

преди 1 месец

До 1948,какво палестинско има построено на тази земя? Или посадено....