274

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна везните на Путин са дебалансирани,и вече не знае какво върши,нито се интересува от човешкия живот.Няма мъдрост,няма решение ,започна една средновековна война ,сравнявайки се с царе от миналото ,но това време е друго.Трябва му Киевска Рус за да пренапише историята както са действали болшевиките с пропаганда и измислени факти.Той вече не може да излезе от ситуацията ,защото извърши много злини на братски народ вкл и на своя.

273

Анонимен

преди 1 месец

Е то ясно,че Путин иска да унищожи независимостта,,нарушавайки грубо договора от 1994 г.с който РФ става гарант за суверенитета.Украйна предава всички ядрени бойни глави в момент когато е трета ядрена сила в света.А е нападната от ядрена държава която арогантно се налага ,руши домове и избива мирно население,а руските талибани ограбват освен всичко друго и домовете на хората.Сега се пускат кагебейски постановки за преговори,вместо реално да напуснат страната защото нямат работа там.

272

Анонимен

преди 1 месец

Само американците са пищели повече от руснаците докато се избиват в гражданска война. Затова пък на руснаците им стана навик да се само избиват.

271

Виц!

преди 1 месец

Путин иска да унищожи независимостта на Украйна. . . . Кога Украйна е била независима?

270

Сата НАТО

преди 1 месец

Путин няма какво да се прави на улав, никой няма да му остави Украйна. За него има само един изход - да обърне армията срещу Китай. Ако не, ще свърши като Кадафи - със сап ВГЗ и наследникът му ще свърши каквото трябва.

269

Анонимен

преди 1 месец

Независимостта? Има ли все още държава Украйна?

268

реалист

преди 1 месец

Независимост ?! Смешници !

267

Анонимен

преди 1 месец

САЩ, Англия, Германия, Франция, РУсия работят заедно и с Украйна постъпват така, както постъпиха и с България. Тругната да я освобождавата и после я разпокъсхаха. Правеха всичко възможно да не позволяват България да обедини земите със свооето поселение, етнически. Русия се противпоставяше на съединението. Русия създаде изкуствената държава Македония на основата на българските кости. Така ли е? И днес те отново се гаврят с Украйна и създават изкуствени нацвии! Русия и коварството на всички.

266

тя

преди 1 месец

САЩ воюват срещу Русия на теритарията на Украйна с парите на Европа !Украинцте са луди да умират за америсанци !Те ако не са прости нямаше да допуснат чернобил !

265

Анонимен

преди 1 месец

Убиеца и императорското джудже Путин, както и олигарските кърлежи зад него, няма да видят никакъв мир! Никакъв! И желанието ми е един ден тяхната съдба да последват безбройните техни калинки олигарси в България. Редица военни и политици, професори, генерали, полицаи, журналисти, лекари. Които ограбиха българския народ и изнесоха милиарди зад граница.

264

Анонимен

преди 1 месец

То и Русия не е държава, защото такава държава никога не е имало :))) Така ли е бе русисти. Тази земя ви е подарена от монголците. Както и от много други народи, които днес са по игото на руския империализъм. Но това, както се случва с всяка една империя, искате или не, ще се случи и с тази скапана русистка империя тръгнали да покоряват и завладяват други народи. Това не е онзи свят, в който се намираха многобройни пошлуници и предатели, като българските, и ги обръщахте срещу своята държава!! НЕ

263

Анонимен

преди 1 месец

Московски имперски джуджета и варяги. Как обикновените хора няма да се надигнат и да ви се случи това, което заслужавате, такива изкроди като Джуджето Путин? Защото тези пари, които днес Европа конфискува от руските олигарси, това са парите на обикновения руски народ с десетилетия ограбван от своите феодали, които са се настанили в Кремъл. Така и с България, по подобие. Европа държи парите на много български феодали и олигарси, които с десетилетия са ограбвали българския народ, като своите дружк

262

тя

преди 1 месец

Каква Украйна бе хора ,тава не е държава , руснаците им дадоха територия ,сега си я връщат !

261

Анонимен

преди 1 месец

НАТО трябва незабавно да влезне във войната с жива наземна сила в Украйна. Това не може да се допусне да продължава повече. Не може едни нацисти да са влезнали на чужда земя и до граница да могат да доставят сила и оръжия и Украйна да не може да отговори с удари срещу руските нацисти, които извършват етническо прочистване! Тези масови убийци пак са тероризирали Кракив. ДОКОГА лицемери от АМерика и Германия, ще се гаврите с Украйна?

260

Анонимен

преди 1 месец

Путинисти, убийци, варяги показахте лицето си пред света. Истинското имперско лице на кръвожадни убийци, нацисти и фашисти, каквито историята ви познава. Това ви еистинското лице, което вашите гнусни последователи криеха от обуикновените хора, дори и днес продължават да ви слугиват. Такива като хоратата от мръсната телевизия Евроком насраком. Лицемерите от Америка, Англия, Франци, Германия да се събудят и да оставят Украйна да води войната, както те искат, по своята воля!

259

С Пентагона без шеги

преди 1 месец

Искането на путин да унищожи Украйна съдържа два варианта: 1. Ще унищожи Украйна 2. Примитивна рус ще изчезне от лицето на Земята.

258

Анонимен

преди 1 месец

Само не рфазбрах защо пак евреи са намесени в мелето. То не е ли вътрешно руски проблем.

257

Анонимен

преди 1 месец

Путин пуска им атомните бомби и да духат супата като каза един министър от ПП

256

Анонимен

преди 1 месец

ЕС фашистите и дал водят война с Русия на украинска земя,,тава вече го разбраха и украинските деца и пияните им бащи)

255

Анонимен

преди 1 месец

Германците са пак между *** и наковалнята. Не щат да са в ЕС, не щат да са в НАТО, не щат купищата емигранти с които ги заливат, ама не може.