37

L.

преди 1 месец

Тя Окраина вече изгуби войната, те щели да обсъждат нещо. Само да не създадем прецедент български войски да има на източния фронт! Щото Народния съд и без това вече си е доста близо във времето.

36

Някой

преди 1 месец

От Финландия до Кавказ, никой не иска да си има нещо общо с Русия! Освен да се хвалят с оръжие, и да плашат съседите, алкохолиците за нищо не стават! Единствената нация, която твърдят, че другите трябвало да ги уважават, като се страхували от тях. Докато България е в НАТО, ще плашат гаргите. Копейките не ги броим. Те отдавна са се продали за жълти копейки.

35

Дарк

преди 1 месец

Докато си хортуват май мечоците готвят слънце на земята.Прочетох в един сайт,че към Вовчанск е забелязано предвижване на Солнцепек.Дано не съм прав,но изглежда са се отказали с пехотни атаки да отхвърлят украинците от Вовчанск и след планиращите бомби да ударят позициите им на практика със силата на тактическо ядрено оръжие без да е такова.Все пак обсегът им е само от 6 до 10 км,но миналата година Омският завод е увеличил 2,5 пъти производството им,а планират "огнен" танк Дракон с обсег до 24 км

34

Факт

преди 1 месец

Докато НАТО съществува на земята мир и спокойствие няма да има.

33

Анонимен

преди 1 месец

Събудете се роби, запада ви приближава до глобална война. Ще се събудите когато изведнъж ви спре тока и ви изпратят в окопите, но ще е късно.

32

Анонимен

преди 1 месец

По договор, НАТО трябваше да се разтури заедно с Варшавския договор! НАТО няма работа в държавите граничещи с Русия, защото застрашават сигурността на Русия и мира+търговията в целия континент Европа, цирея нацистка Украйна , също застрашава сигурността на европейските държави и трябва да се разтури. Това трябва да влезе в договора задължително!

31

Анонимен

преди 1 месец

Така така, по празниците и уикенда за да няма медии и кой да им пречи да си правят плановете за поробване на света.

30

Чудя се

преди 1 месец

Копейки оти се потите, бре! То вярно л Уд умора нема, а само се поти, но Българите сме Европейци и Евроатлантици! Нема БРИКС, ЕАИС, ШОС мос и т.н. Кой не му аресва да бега у руша, Северна Корея, Сирия, Еритрея, може и в Непал.

29

Анонимен

преди 1 месец

Сами си правят театро и сами си го гледат това театро и лъжи! Умря ***, която ги хвалеше!

28

Марко

преди 1 месец

И заради това ли 24 май вчера беше отбелязан така скромно и вяло? А някой от партньорите в ОТАН дали поздрави България за деня на българската азбука и славянската писменост?

27

Рюстем Ахмака

преди 1 месец

НАТО Силa

26

Анонимен

преди 1 месец

НАТО трябва да се разтури, за да няма конфликти и всеки да си гледа и подреди собствената къщичка! Колониализма и нацизма, да приключи!

25

Анонимен

преди 1 месец

Косово - полупризната гангстерска държава ще иска. Кипър - полуокупираната ЕС държава не иска. Странни работи...

24

Анонимен

преди 1 месец

За какво се бият НАТОвците и защо умират хора, за запазване на откраднатите богатства на еврейските олигарси от Украйна(Уссрайна)? Или за откраднатите от западните нацисти украински земи, които не са техни? Само излишни конфликти създават НАТО, нали бяха равноправни държавите в ЕС, защо ограбихте тогава държавите от източна Европа и ги вкарвате в кюпа да ви плащат дълговете, които сте натрупали преди това в ЕС?

23

Военен

преди 1 месец

Вълнува ме - дали ще изравнят порциона ни с този на МВР ?!?!?Защо техния е 300, а нашия си стои 200?За другото си запазвам гарантираното от Конституцията право да нямам мнение:-)))))

22

Анонимен

преди 1 месец

Фашистите се канят да нападат Русия, но ще се опарят доста здраво

21

ароматния пръч

преди 1 месец

Е,ще има и шампанско предполагам след разпалените заклинания срещу руския дзвер Баба Меца,но войски срещу Дзверо ще пратят ли?- ЙОК,дзверо е като Годзила по филмите."ЧИСТО НЕБЕ" ще осигурят ли над Украйна? - ЙОК,това означава да свалят самолетите на дзверо,а и самолетите на дзверо оттам си изстрелва ракетите от руска територия,а това е покана за ядрен ответен удар,щото си е директна война.Е,ще заклеймят 400 пъти дзверо,но има медийни санкции и дзверо няма да науми.М,да.

20

Българин

преди 1 месец

България има най-големият шанс, да е партньор в най-мощният военен съюз в света! Изключителна чест! Само това ни пази , да не ни прегази Путинският башибозук! Копейките не ги броим! Подмити и сапунисани , чакат ациатците да дойдат и да ги "освободят"!

19

Фед Красивия

преди 1 месец

Съгласен,*** с кинжала е малко.Аз искам да сме сигурни,че всичко е отекло.А и каквото сринеш по София ,все е кяр за изстрадала България.В Момента най-големият враг на страната е вътрешния и това е София. Който иска да поспорим на Черно Джони.

18

ЕВРАЗИЙСКА ЗАПЛАХА

преди 1 месец

РУСИЯ, ИРАН,СИРИЯ, ЙЕМЕН, СЕВ. КОРЕЯ, КИТАЙ,....... ТОВА СА ДУШМАНИТЕ, КОИТО НАПАДНАХА ХРИСТИЯНИТЕ В ЕВРОПА...... НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ГИ СПРЕ, ОСВЕН НАТО....