136

хапи ли котиту

преди 1 месец

До До IQ 3.14 къви звизди уа артик? съпта рапта няа, ай ръкити в джубити и бегом на кинаня. апропо, доматиту никна ли чи ако окъсни нимой *** наяде

135

Истанбулец

преди 1 месец

На кой му пука бил ли е или не е бил. Насилието над мъже и момчета в ЕС не е престъпление. Наказуемо е само насилието над жени!

134

читалище заря

преди 1 месец

До Анонимен хюмнозавър, и борис и симеон са монаси. тия партенки от работническо дело, под фейк статия за папа йоан павел втори са меко казано смешни.

133

Анонимен

преди 1 месец

Ако има създание, значи има и създател. Но човешкото познание не е толкова съвършено, че да знае какво всъщност се е случило и дали е плод на случайност. Модата в религиозните схващания се е менила през вековете. Само едно нещо остава едно и също и това е възможността да накараш човек да вярва в конкретно нещо. Примерно всеки нopмален човек би имал основателни съмнения дали Цар Борис и Цар Симеон са вярвали в тая религия или просто са насилили хората да я приемат, за да им е по-лесно на тях.

132

Анонимен

преди 1 месец

До Няма бог ! 139. Де бега бе просветителя ? Казваш тогава и тогава на тоя и тоя в толкова и толкова ще му се случи това и това и те обявяваме за Велик Пророк.

131

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен142 горе доле последните два поста описват биоразнообразието на народното читалище. чиста импровизация, приликата с действителни лица и събития е случайна и неволна.

130

Анонимен

преди 1 месец

Хамалин посещаващ салоните за красота. Класика!

129

Анонимен

преди 1 месец

До Няма бог !140. В четвъртък имаме трима кашлящи. И аз мога така.

128

IQ 3.14

преди 1 месец

имаше и един "журналист от кариерата", петърчо, който беше горд с 100те редакции от които са го изгонили, че е непоправим пияница и прави глупости. тоя същия беше пръв да вземе пари, пръв да топне и освен да преписва материали без да ги зачита даже, другата му силна специалност беше да следи кой не е оставил един лев "за кафемашината". странното беше, че откак той следеше, парите все не стигаха.

127

Няма бог !

преди 1 месец

До Анонимен 139Вторник - удавен човек !

126

IQ 3.14

преди 1 месец

имаше един хамалин от хасковска околия си беше татуирал "няма бог", после го скри с черепи, а после даде една шапка с пари за козметични манипулации и днес ходи на цръква. и той знаеше много добре кой папа кво е направил, и цената на кв.м паркет за циклене, например. но си беше хьомне с килийно и освен кварталната сервитутка и две три гимназистки със спорна ценностна система, друг му се не връзваше. такива ми ти работи

125

Анонимен

преди 1 месец

До Няма бог ! 138. Брадчед, аз чекам просвещение бе кви са тия едноредови мученета. Айде че неам време. Кво ше стане тия дни ? Айде ? Нал си знаял сичкутту му.

124

Няма бог !

преди 1 месец

105 !!! Нито сте първите, нито ще сте последните !

123

Анонимен

преди 1 месец

До Няма бог ! - Хапченцата. И "Нема Бог" е тъъпп и "IQ" e тъъъппп, но "Нема Бог" е по-тъъъъпппп.

122

Йордан

преди 1 месец

По-голяма тъпотия не бях чел. Жълтопаветни драсканици, целящи да омаскарят някого.

121

Анонимен

преди 1 месец

До Няма бог ! 131. Нещо взе да даваш заето...

120

Анонимен

преди 1 месец

До Няма бог ! 127. Аз мога да понеса всякакви клавиатурни изпълнения. Не се страхувай. Давай. Прусветли ни. Но без общи приказки. Така и така това и това ще стане. Айде Нострадамус ти си чуека.

119

Тиква

преди 1 месец

Католиците изгориха единствената във света библиотека в Египет, колкото по не образован човек,лесно се манипулират,какво съвпадение Евросъюза разрушава образованието,по същите причини.

118

Няма бог !

преди 1 месец

До IQ 3.14Смей се :) Смей се :) Смей се :) СМЕЕЕЕЙ СЕЕЕЕЕ :))))) ПОСМЕЙ СЕ ОЩЕ МАЛКО :)))) ХАХАХАХХАХАХА ХАХААХ ХА ХАХА ХАХАХАХАХАХХА ХА ХАХА ХА ХАХАХАХХАХА :)))))))105 ;)

117

Анонимен

преди 1 месец

Според някои учени, първият човек е бил хepмафродит. После започва да се бъгва нещо и да му изчезват хромозоми и да става или мъж или жена.