24

Театър Сълза и Смях

преди 1 месец

Браво!

23

Пенсионер

преди 1 месец

Стела знае ли какво е значението на думата катастрофа ? Това е лек инцидент, който не заслужава дори да бъде публикуван.

22

Анонимен

преди 1 месец

С балове и без балове в Пловдив редовно се кара в насрещното. Полицията е с широко затворени очи.

21

Кило

преди 1 месец

Сезона е открит ! Чалгата беше ли на макс? Балончета с N2O

20

Коки

преди 1 месец

Парвенющината идва да е в повече, а иначе - балове нека има...

19

Бау

преди 1 месец

С летящ старт в живота! Браво! Дерзайте, милички! Живейте, куфейте, напред с форсаж и въртене на гуми, бъдете дръзки, не ставайте никога аргати за една заплата, има толкова демократични способи да се измъкнат пари, без да се работи! Не бъдете като предците си пуритани, излишно скромни, задръстени от предразсъдаци и комсомолска идеология образовани роби! Браво! И умната!

18

Анонимен

преди 1 месец

Бюрото по труда приветства всички настоящи абитуриенти! На добър час!

17

Анонимен

преди 1 месец

Карат бързо понеже лимузината е под наем за 1 час.

16

Анонимен

преди 1 месец

Да ходят пеш сега п.ишлеметата - не с лимузина :)))

15

Анонимен

преди 1 месец

Абитуриентски бал..................тъ@@пите кифли се фукат с новите си рокли, докато кавалерите им - наркомани с обеци ги карат в модерните автомобили

14

Анонимен

преди 1 месец

Абитуриентски бал..................тъ@@пите кифли се фукат с новите си рокли, докато кавакерите им - наркомани с обеци ги карат в модерните автомобили!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Кой кара лимузината :)))

12

Анонимен

преди 1 месец

Тук явно присъстват някои киселяци, които не могат да заспят и се чудят къде да излеят негативните си емоции. Направете си чай от маточина, бе!

11

До 5 и 6

преди 1 месец

По цял свят се правят балове послучай завършване на средно образование, това символизира и навлизането на абитуриентите в света на зрелите хора. Гюрултията, шикозните тоалети, а също и кичозните такива са характерни за тези тържества навсякъде.Не ми е ясно защо това предизвиква злост у някои хора. Пропагандата по времето на социализма не ме учудва - тогава се толерираха необразованите уж-пролетарии, а всеки, който се е оттласнал от социалното дъно ставаше подозрителен и несимпатичен на другарите

10

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 месец

Който отпадне от матурите го заточвам в Сибир , а който го вземе , го заточвам под Сибир. Толкоз просто и логично.

9

Продължение - 2

преди 1 месец

... Тези няколко студенти получили комсомолско наказание, тъй като все още не им били раздадени дипломите и поради това все още се числяли към комсомолската организация на висшето училище. Наказали ги заради "демонстрация" (?!) Някому не се харесало това, че демонстрирали радост и самочувствие послучай завършване на висшето им образование. Аз се чудя как през соца успяха да оцелеят абитуриентските балове, макар че всяка година по вестниците и тогава се лееше злоба по адрес на абитуриентите.

8

Продължение - 1

преди 1 месец

...В този момент по улицата минали няколко роми, които носили музикални инструменти. Такива малки ромски групи обикновено свирят по селските сватби. Младежите ги спрели и спазарили да им изсвирят няколко мелодии срещу скромно заплащане и по бутилка бира. Ромите се съгласили. Тази свирня траяла не повече от 10-ина минути, после ромите си тръгнали. Още на следващия ден в ГК на БКП в съседно градче бил извикан бащата на един от тези студенти, за да го мъмрят, а самите студенти получили ...

7

Иван до 9

преди 1 месец

А ти ще си погребеш децата. Ще видиш.

6

До Анонимен 5

преди 1 месец

Абсолвентски балове е имало винаги, но участниците в него са вече по-зрели и не правят такива шумни шествия. Ще ти дам обаче един пример, над който човек може да се замисли. Случило се е по времето на соца, в един от провинциалните ни градове, в който отдавна има един ВУЗ. След последния ден от последната изпитна сесия няколко младежи се прибирали към квартирите си около обед. Седнали да хапнат кебапчета пред някакъв павилион, около който имало няколко маси и столове. В този момент...

5

Иван

преди 1 месец

Ето такива са децата на програмистите. Разглезени богаташчета. Родителите им купуват частни самолети, лимузини и яхти. Много мразя програмистите.