91

Анонимен

преди 1 месец

До абе Нетаняху чисти държащи над 100 заложници терористи. Руския фашист избива мирни хора.

90

Анонимен

преди 1 месец

Значи затова укрите отлагаха мирните преговори.После след време ще кажат,че не са легитимни били.Те хубаво си правят сметките обаче днес е Русия,а утре може да е Полша.С поляците си имат дълга история на спорове и казаците там знаят много добре какво става с тях като се отрекат от подкрепата на руснаците...после поляците ги налитат и им взимат земите.След като подпишат укрите трябва незабавно да регистрират границите си в ООН,защото може и други след време претенции да имат.

89

абе

преди 1 месец

евреина нетаняху също е съден за престъпник в хага, ама хич не му пука, избива жени и деца, поне путин чисти военни съоръжения на фашистката хунта в киев!

88

Анонимен

преди 1 месец

До да Благодарение на пресътъпленията на тоя на снимката е ГРАНТИРАНО, че Украйна НИКОГА повече няма да се примири с руското робство.

87

да

преди 1 месец

времето лекува всичко, путин си свърши работата, тия области с руско езично население ще си останат към майка русия, защото това е желанието им, и всичко ще се забрави след години, защото и света не може без русия...

86

Анонимен

преди 1 месец

Русия първо ще яде дървото до кръв,пък тогава ще подписва мирни договори.Светът няма да се остави да бъде шантажиран от озверели фашисти.

85

Така е ..

преди 1 месец

Няма такава наглост като тази на Путин. Ултиматума е негов. Отстъпвате ми петте украински области ,които си харесахме и спираме войната. Замисъла на Путин претърпя пълен провал. Безсмислена и ненужна война , довела до много смърт и мъка в две държави.Лоша оценка на обстановката.Навлече си гнева и омразата на Европа и САЩ. Дали си дава сметка как ще се впише отново в демократичния свят ?

84

Ром"с

преди 1 месец

Путин отново надигра Вашинтон с "Байде и ко" ,като показва на света (Запада не е целият свят ) ,че няма с кого да разговаря за прекратяване на СВО и подписване на мирен договор ,че Русия е готова на прекратяване на военните действия,но няма с кого легетимно да "разговаря".Тез коментари са за Индия,Бразилия,Африка ...а не за западните държави.Аз съм за мир,но няма с кого да се "разговаря"..утре нови избори,нова марионетка на САЩ и нови "пет" към Донбас ..

83

Геле

преди 1 месец

А човек със заповед за задържане от международния наказателен съд е много легитимен.

82

Анонимен

преди 1 месец

91, излизаш с неаргументирани комсомолски лозунги срещу фактите, изложени от 89 и 90. Жалък буфосинхронист.

81

Анонимен

преди 1 месец

Важна подробност: руският президент Владимир Путин направи изявлението за легитимността на Зе-узурпатора в присъствието на Виктор Янукович - легитимен украински президент, свален от власт с преврат.

80

Анонимен

преди 1 месец

87, руският президент Владимир Путин и председателят Си Джинпин играят лидираща роля в световната политика, каза тази нощ Доналд Тръмп.

79

Ами тогава

преди 1 месец

Преговори и подпис с ментора му Байдъню....

78

Анонимен

преди 1 месец

путин е господин никой

77

Хи хи за путьо късия

преди 1 месец

има международна заповед за арест, но недораслия бакшиш говори за легитимност...пфу.

76

Сандо

преди 1 месец

Зеленски го издирват и за тероризъм а с терористи не се преговаря - следващите преговори ще са след пълната капитулация на Украйна. Запада може да гледа от страни, за друго няма сили

75

Анонимен

преди 1 месец

'...съобщи днес Ройтерс, цитирайки четири руски източника'?? Не би ли трябвало да е '...съобщи днес Ройтерс, цитирайки "четири руски източника" '? Щото никъде не видях Ройтерс ДА ПОСОЧВА въпросните "източници". Вкл. и на техния сайт. Чиста партенка. Тоест, ***. А иначе за руснаците все пишат, че "казали еди-какво-си, безда представят доказателства."

74

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, че Зеленски е нелегитимен след 20 май и това е реален проблем - не може да подпише никакъв документ за мир, защото той просто няма да е валиден. Това че разни *** политици са заявили, че З бил легитимен не значи нищо и няма да направи евентуалния такъв документ валиден. Западът многократно е лъгал Русия и Путин с право е нащрек за една такава измама

73

Анонимен

преди 1 месец

До 79: казах ти,чакат да приключи московският цирк които уж трябваше след 3 дни да е в Киев, а 3 години по късно е затънал на 10 км от границата. Още го чакат, след цирка може и да се разходят до Крим.

72

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?