30

Ахмед

преди 1 месец

Наглеци! Неверници! Веднага да ги разкарат и на тяхна сметка в Кампен да настанят брат ми Али, братовчед ми Ибрахим и сестра ми Реджеп!

29

Анонимен

преди 1 месец

Има два варианта пред държавите - или донор на демокрацията, или васал на комунизма. Когато свърши преброяването ще се стовари нова желязна завеса до края на света и Армагедон.

28

Анонимен

преди 1 месец

То няма кой друг да виним освен политиката на ЕС...

27

Хюго Бос до 19

преди 1 месец

Не съм сигурен за съжаление. Виждал ли си новата партида "мъже" в западна Европа? Ходят на хормонални терапии, носят женски дрехи, гримират се, изпадат в истерия заради климатичните промени, веят хамаски знамена....Те ли ще ми защитават Европата? те ли ще борят Путин? Забрави. Днешните немци, както и останалите европейци, не са като онези отпреди 80г.

26

бг смешки 2

преди 1 месец

за са едни богати и добре други трябва да са бедни и зле ! понеже Българина е яко просъ и не разбира какво се случва изобщо ...за да е АМЕРИКА добре другите държави трябва да са зле ...толко е просто !

25

Хюго Бос

преди 1 месец

Немците са си в правото да решат кой да им се натресе в страната. както и ние. Никой не иска черни ислямски башизбозушки глутници. да са махат в Африка или Азия- там расизъм няма.

24

Анонимен

преди 1 месец

Всички искат да са американци. Това е последната стъпка преди срив на империята.

23

ааааааа

преди 1 месец

А,ериика З АБЪЛГария И ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ще вяи обеснят как върти света ! ей сега ....

22

бг смешки 2

преди 1 месец

янки гоя хом ама те не искат гоу хом .тяхната въшна политика им съвсе други цели ! да разсипават държавите по -сврта както разсипаха и БЪЛГАРИЯ след 1900та ...

21

Анонимен

преди 1 месец

Янки гол хом . България за българските бази а не за американски . Къде са българите ?

20

хехе 2

преди 1 месец

държава която е слушала САЩ не е прокопсала - те гледат само собствените си интереси а те не включват да има другфи силни страни п о-света освен тях !

19

Анонимен

преди 1 месец

Немците се справиха с еврейските навлеци. И с новите навлеци ще е от същото.

18

Анонимен

преди 1 месец

как може да ги защитавате фашунгите бе. да *** и да гният в собствената си мултикочина. още некри и още афгански ***. докато не умре и последния англосаксонски розов ***.

17

Сюзан Зонтаг

преди 1 месец

Преди време обяви :"Бялата раса е рак на човешката история!" Ама това разбира се не беше расистко, а свобода на словото и ултра мега гига хипи прогресивно и уау - колко- свободомислещо. Да и се ненарадваш.....

16

Анонимен

преди 1 месец

да дойдат първо да си приберат фондациите конрад аденауер и ханс зайдъл и тяхното хайванче порко подрисоф дето от 20 години крадат българските еврофондове с благословията на немското правителство и ЕП. да дойдат после и да си съберат лидълите и да си им ядат уайната фашунгите. после да ходят да бършат задниците на изкуфелите си бащи и майки. а повечето *** и мангопитеци там са вече второ поколение НЕМЦИ. в затвора всичките млади нацита да се научат на новоговор и уокизъм.

15

дп 5

преди 1 месец

До АнонименСАЩ , ЦРУ , Сорос и СИЕ - тези диктуват ккасво да става ПО света а понеже повечето хора са про2сти изобщо не разбират какво се случва ...

14

Регенсбург

преди 1 месец

Интересно, че като Българин не съм попадал на такова отношение, всички знаем кои чужденци се има предвид, най-вече тези, които скандират "Украйна на украинците", но трета година не искат да работят. Отделно и онези, които заляха континента от юг, югоизток, а напоследък и от североизток. Германия е за тези, които знаят езика, работят и се интегрират в обществото, а не на онези, които живеят в капсулирани общности в цели квартали и таят омраза към Европа и Християнството!

13

пожелание

преди 1 месец

Стани Хитко да видиш какво направиха от хубавата ти страна , и правосъдие да раздадеш срещу виновниците !!

12

да

преди 1 месец

а у нас имаше хит на поп певеца денков, с псевдоним книжен плъх, хит със работно заглавие - България на украинците! добре че го бламираха, че и жена си щеше да продаде...

11

РОМА СОРОС

преди 1 месец

ВЕДНАГА ДА СЕ АРЕСТУВАТ ТЕЗ НЕМЦИ > В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА ИСКАТ ДА ГОНЯТ НАВЛЕЦИТЕ