41

Анонимен

преди 1 месец

Хаха, Унгария влиза на сцената като някакъв шеф на НАТО ли? Успех, но май няма да се получи.

40

Уеуеуеуеуеу

преди 1 месец

Защо има снимка на зеления комик? Тоя ли представлява Иран? Днес превръщате се в жълт ***.

39

Минуващ

преди 1 месец

"Аз съм на страната на Орбан и мир и просперитет в Европа без идиотщини, воини и мигранти!" -- Путин започна войната, Орбан няма нищо общо. Каквото и да прави, каквото и да *не* прави, той няма нищо общо с началото и явно с края на тази война. А краят на войната ще се случи когато блатната империя се разпадне с пълна капитулация на червената армия и прочистване на метастазите на КГБ в ЕС вкл. в България вкл. платените писачи които били да мир в тези форуми.

38

Христо Иванов

преди 1 месец

Всеки българин да си дари заплатата и да изпрати децата си на фронта за братска Украйна !

37

Кирил и Методий

преди 1 месец

Украйна та Украйна ,на най светлия български празник ни стоварихте 17 безполезни новини за Украйна и 6 за 24ти Май.Освен да кажа и аз слава украина и да емигрирам друго не ми остава

36

НАТОвец

преди 1 месец

До гристо гристов. Колко е трезвомислещ ще се разбере, когато изпаднат от алианса и *** им спретне една СВО. А теб те знаем.

35

Гледна точка

преди 1 месец

Хе-хе-хе, ами добре. След което им пожелавам русия да ги нападне (спомен от 1956 имат ли) и да хленчат на НАТО за помощ.

34

Христо Христов

преди 1 месец

Браво на Орбан. Трезвомислещ и честен.

33

malgiorno a tutti

преди 1 месец

А не мое' ли да ги изхвърлят от NATO, после и един кротък HUExit и направо да си забъркат един съюз техен си - гулаш, плескавица, северномакакска гола езерна вода :). Ние, като добри съседи, им спираме газа за по-весело, с опция за пускане, но с такси на милимол :).

32

Анонимен

преди 1 месец

Нямат никаква полза от НАТО.

31

Анонимен

преди 1 месец

Цепиш ли се от колектива, колектива ти го нaбива...

30

Анонимен

преди 1 месец

А ние послушните роби седим в ъгъла и цъкаме с език. Простт народ сме и сами сме си виновни за всичко.

29

Ирена Димитрова.МВнР

преди 1 месец

Ирена Димитрова и Венелин Венев, имат от години извънбрачна връзка, която ген. Атанас Атансов публично коментира в БНР и bTV. А. Атанасов обяви, че Венелин Венев има нерегламентирани връзки с руските тайни служби и, че е агент на влияние на една проруска партия. Ирена Димитрова - протежето на Лена и простостокиро - изгони на ръба на закона 70 служители на руското посолство.

28

Аз

преди 1 месец

Препоръчвам да прочетете книгата The brothers от Steven Kinzer, или най-добре тази статия от Пол Креиг Робъртс ( не е руснак, ако не сте чували за него)https://paulcraigroberts.org/2024/05/22/did-the-dulles-brothers-seal-our-fate/Там покрай много други неща ще разберете и за унгарската "пролет"

27

Анонимен

преди 1 месец

Де да можеше да го клбонират тоя Орбан, ама, един е. Останалите управници наслеща му да тичат, няма да го настигнат.

26

Анонимен

преди 1 месец

До АнонимеН НУнгария не само, че е била една от най-основните европейски държави, но и една от най-големите противници на Просията като геополитически играч.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Запознат - Не си запознат " другарю ", първото въстание против "светлото бъдеще " е в България с център Сливенско , научи си историята .

24

Запознат

преди 1 месец

До 19.Къса ти е паметта! Първото АНТИСЪВЕТСКО въстание след Втората Световна е в Унгария! Срещу кого ли е било? Срещу НАТО? Срещу ЕС?Тва показва какъв народ са унгарците. Няма идиотизъм за сметка на НАТО, СССР и т.н. при тях. Не са като нас *** до последно и кукли на конци. Когато нещо не е наред не си мълчат. Сега ясно казват, че за Украйна и интересите на САЩ, Израел и т.н.няма да се мре.

23

Анонимен

преди 1 месец

Блядунстването на маджарите е от как съществуват . Факти колко щеш -нападението на България в гръб и последвалият здрав бой нанесен им от Симеон I ги прави "европейци " , но защо няма паметник на Симеон в Будапеща не зная . 1954 г пак се правят на храбрьовци и пак ядът бой ,сега са избрали същата тактика за да се правят на интересни .

22

Анонимен

преди 1 месец

От какъв зор сте курдисали разкривената мутра на това удобно наркозависимо нещо,след като в статията става въпрос за Унгария и нейното бъдещо членство в алианса!