182

Е?

преди 1 месец

Клещеевка и Андреевка са отскоро руски. Следват Часов Яр ,Красногоровка , Волчанск и много други. Ааххахахахах

181

Анонимен

преди 1 месец

Този конфликт трае вече десет години, а не три години, много хора пострадаха и бяха убити, фашисткия режим на Зеленски е отвратителен, нацизма трябва да се изкорени, а Зеленски да капитулира и тогава да се договарят !

180

Анонимен

преди 1 месец

руски източници, пожелали анонимност, защо, от какво се страхуват и дали е истина това което говорят?

179

Анонимен

преди 1 месец

Този цирей Украйна, има вероятност да създава големи и хронични проблеми в бъдеще, ако не се озапти, по-добре да са под контрола на Русия, да се потуши нацизма и има мир, отколкото в бъдеще този цирей Украйна, да бъде използван срещу самите държави наоколо или срещу европейски и други държави! А НАТО да се изтегли от пограничните държави с Русия, за да не се стига до конфликти, смърт и без това по договор, НАТО трябваше отдавна да се разтури и го няма!

178

Анонимен

преди 1 месец

Този цирей Украйна, има вероятност да създава големи и хронични проблеми в бъдеще, ако не се озапти, по-добре да са под контрола над Русия, да се потуши нацизма и има мир, отколкото в бъдеще този цирей Украйна, да бъде използван срещу самите държави наоколо или срещу европейски и други държави! А НАТО да се изтегли от пограничните държави с Русия, за да не се стига до конфликти, смърт и без това по договор, НАТО трябваше отдавна да се разтури и го няма!

177

Сата НАТО

преди 1 месец

Заглавието лъже, Путин не е казвал нищо такова.

176

Гошу

преди 1 месец

210, за това в Хага се решава. Ние не можем, защото може и невинни да вкараме в затвора

175

Гошу

преди 1 месец

Пък освен това, аз не мразя никой, да си пишат. Това че пращат млади момчета на сигурна смърт. Те трябва да се замислят

174

Анонимен

преди 1 месец

Удивлява ни и ни се повръща от варварството на Зеленски и компанията му "цивилизовани" европейци и други, които не са украинци и извършиха геноцид над славяните и от двете страни! Дано си получат заслуженото.

173

Гошу

преди 1 месец

Тука сменя нормера,Пиша директно, за какво се напъвам?Че някой обсесивен маниак се опитва да му мине неговата идея, без да се съобразява с хората ли?Кот си искам ще пиша, да дойде ме пробва, само да не остане изненадан от шевовете си?

172

Анонимен

преди 1 месец

205 доста глупав опит за опорка или плосък майтап. В Русия живеят доста милиони от територията в края. Те са си там и сега. И даже са на служба при Путин.

171

Анонимен

преди 1 месец

Шо, Вован, опять обосрался? Хотел как лучше, а получилось как всегда - через жопу.

170

Анонимен

преди 1 месец

Ама Зеленски е нелегитимен лидер! Осми поред човек за този месец, е загинал от удавяне в река Тиса, докато е бягал към Румъния от украинската моб(г)илизация!

169

Костадин

преди 1 месец

Секретарка буди Путин посред нощ:- Владимир Владимирович, търсят Ви едни украински военни.- А увряха им главите най-после - мърмори Путин - На кой телефон?- Те са дошли лично, Владимир Владимирович ...

168

Анонимен

преди 1 месец

Сащ не са желани в региона меко казано, иранците всяка седмица им целят базата в ирак и то съвсем законно, защото иракското правителство реши американците да се махат, но те седят там. Сега за някои незапознати изниква въпроса защо иракското правитество е решило така, не е ли марионентно на сащ. Отговорът е че янките и в това се провалиха, опитаха да организират протести но не успяха да свалят неудобното за тях правителство.

167

Toni Ivanov

преди 1 месец

Войната в Украйна ще спре,когато Украйна капитулира и бъде сменено правителството на Зеленски с про руско.

166

ptica

преди 1 месец

нагла твар, свръхамбициозно, грозно джудже

165

Анонимен

преди 1 месец

Напъваш се и пак нищо. Бандерия оръжия няма. Оръжията са западни но вече и запада почна да няма. Доста нацисти бяха избити. Режимът е същият защото запада го държи. На Русия и е удобно да избива и натовските нацисти на неутрална територия. Който иска да праща. Накрая обаче ще има друго.

164

Анонимен

преди 1 месец

Тридневната операция постигна всички цели. Денацификация - режима в Украйна е същия. Демилитаризация- Украйна има повече оръжия от всякога. Сухопътен коридор до Преднистровието - остава една мечта. Затънаха в калта о сега се чудят как да излязат, така че да не станат за смях. Жалко за жетвите на тая безсмислица от страна на Путин.

163

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименПрав(а) си за територията, сега погледнах площта на Украйна, грешката е моя.