28

Албанците

преди 1 месец

са най-голямата мафия..............имат вече 3 държави..........Албания, Косово и 50 % от Македония...........АОК (Армията за освобождение на Косове) беше определяна като терористична организация от много държави, по силата на международното право Сърбия имаше право да защити териториите си!!!

27

ффф

преди 1 месец

Искам да чуя за един случай,когато ООН е застанало на страната на избити християни, от мюсюлмани.Същото е и днес с решението на МНС,по отношение на Израел.Мълчат като бити -ъзове МНС,относно 1200 избити невинни израелски деца,жени,стари хора.Тези организации са проарабски и промюсюлмански,поради което лично аз,за себе си,не ги признавам.

26

Анонимен

преди 1 месец

Така нареченият Сорос ос е н'Запад винаги е бил и ще бъде на страната на Мисулмани те, питайте дали е имало Баташко клане или Старозагорското клане над българи от страна на османската империя, заедно турци, Албанци, еврей и *** са изклали маса българи но Соросойдният запад казва че било лъжа.

25

Костадин

преди 1 месец

Секретарка буди Путин посред нощ:- Владимир Владимирович, търсят Ви едни украински военни.- А увряха им главите най-после - мърмори Путин - На кой телефон?- Те са дошли лично, Владимир Владимирович ...

24

Щерев

преди 1 месец

Скоро и Путин ще е в затвора като военнопрестъпник

23

Нострадамус

преди 1 месец

Сит търбух за работа и наука глух! Адаптация Хо хо: - А в корема само хрема!00

22

Наблюдател

преди 1 месец

Ничия "победа" не е ! Просто истината излезе наяве!

21

Единодушие

преди 1 месец

Балканските държави са единодушни в гласуването против Сърбия: България - заХърватия - заСловения - заБосна - заЧерна гора - заС. Македония - заАлбания - заРумъния - заРезолюцията е приета, Вучич *** се радва, че видиш ли Русия и Никарагуа го подкрепили.

20

ХОРА БДЕТЕ

преди 1 месец

ИСЛЯМИСТИТЕ ИЗРЯЗАХА НА ЖИВО ГЛАВИТЕ НА 2 МИЛИОНА ИРАКСКИ ХРИСТИЯНИ

19

Хо хо

преди 1 месец

Що си мисля че унищожението на славяните като тор на арийците, се сблъсква в интересите между Евроатлантици и Евроазиатци. Сиреч няма арийци няма славяни. Тече и друга СВО между Евреи и Мюсулмани. Някой разчиства територии.

18

sd

преди 1 месец

сърбите затриха и 1 милион българи в Македония като ги превърнаха в "южни сърби"

17

Пловдив

преди 1 месец

До16:А кои,считаш за братя и освободители?

16

sd

преди 1 месец

всички сърби и руснаци трябва да бъдат физически унищожени, семката им трябва да бъде затрита защото са престъпници, изчадия на ада.

15

Василев

преди 1 месец

Русия провежда ли политика на геноцид над украинския народ??Както по времето на Сталин, а сега и Путин се опитват да изтрият украинския народ и нация!!!Агент Стю Алекзандър!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

И сърбите като руснаците- фашистки геноциден народ! Срам ме е, че руснаците съм ги считал за братя и освободители.

13

Бако

преди 1 месец

Браво на сърбите за това което направиха в Сребреница и главно генерал Младич.МюсюлмансктаЗган на Балканите трябва да се контролира със здрава ръка.Дано скоро има следваща Сребреница и дано е някъде Лудогорието или Кърджали

12

Жиката

преди 1 месец

Да видим дали му стиска на Додик.

11

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с Буча с хладнокръвно разстреляните от руските окупатори мирни жители и техните тела оставени на улицата? Урсула няма ли пак да ходи с Борел да се снимат в Буча?

10

Анонимен

преди 1 месец

А за еврогеноцида в Ленинград защо не приемат резолюция? Еврофашистите - финландци, италианци, испанци, норвежци и германци - избиха близо милион души с глад.

9

Нане Вуте

преди 1 месец

Не се отнася вече до 5 , него го изтриха! Браво за първи път триете правилно!