135

тя

преди 1 месец

Извод- разпад на ЕС !

134

Петър

преди 1 месец

Нормално др.кръстев...защита на европейските християнски ценности е дълг на всеки европеец.вие сте глобалист -антихристиянин..и трябва да се ограничи власта на такива като вас..иначе европа заминава .ще стане ширият..

133

???

преди 1 месец

Немножко обосралис, а?

132

Европа...

преди 1 месец

...без евтина енергия и производсвени суровини до максимум 10 години е НУЛА и ще започна люд разпад!

131

Анонимен

преди 1 месец

"Добротата" на Европа БЕШЕ ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ и то вече преминава. Западна Европа е съставена изключително от страни КОИТО С УБИЙСТВА ЕКСПЛОАТИРАНЕ И ГРАБЕЖИ са натрупали богатствата си с които изградиха високия стандарт в страните си.Но времето на колониализма свърши и заграбеното също. С тая уловка "Европейски съюз" решиха че могат да примамят много бачкатори от бедния Изток и да и да продължат с експлоатирането. Не се получи.А "високия стандарт" примами много мързеливи мигранти. Европа УМРЕ.

130

Европа

преди 1 месец

Така е!

129

Фердо

преди 1 месец

На подобни политически хамелеони, като Кръстев, само Ленин им е в главата! За паница леща е готов на всичко.

128

От колониятя

преди 1 месец

Прочетете внимателно само първото изречение на интервюто на този ибриk:"B продължение на три десетилетия европейците бяха победителите в един свят на свободната търговия, чиито правила бяха гарантирани от САЩ."Нужда от коментар?

127

Анонимен

преди 1 месец

Защото успешно успявахте да прикривате истинската си същност- алчност, корупция, лъжи, убийства, държавен тероризъм, наркоразпространение и т.н.Западния свят е изтъкан от зависимости и развала.

126

alex

преди 1 месец

то в България всеки *** са го направили професор - после що образованието е такова ниско ниво

125

Анонимен

преди 1 месец

точно това чедо на с*о*р*о*с доведе до унищожаване на икономиката и християнството в ЕС.подчини я на САЩ и я унищожи като конкурент.

124

Ангелина

преди 1 месец

Този "свят изчезна" с появата на индивиди ,като въпросния политолог и "виден" анализатор придворен шут за чужди интереси .

123

Kaput

преди 1 месец

Ppedali i xomo

122

Дрт Пъън

преди 1 месец

"Добротата" на Европа БЕШЕ ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ и то вече преминава. Западна Европа е съставена изключително от страни КОИТО С УБИЙСТВА ЕКСПЛОАТИРАНЕ И ГРАБЕЖИ са натрупали богатствата си с които изградиха високия стандарт в страните си.Но времето на колониализма свърши и заграбеното също. С тая уловка "Европейски съюз" решиха че могат да примамят много бачкатори от бедния Изток и да продължат с експлоатирането. Не се получи.А "високия стандарт" примами много мързеливи мигранти. Европа УМИРА.....

121

Шибан

преди 1 месец

ЕС! Вън!

120

Сата НАТО

преди 1 месец

До Някой... Ще плащат внуците на тия, които сега плюят американския Абрамс, довлечен за гавра в Масква. Ще плачат и ще псуват бабите и дядовците си, докато изплащат стотиците милиарди репарации.

119

Анонимен

преди 1 месец

всички рабраха, че глобализацията не е за Европа. Печелившите са Китай и Индия. Даже САЩ не успяват да удържат на темпото.

118

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Урсулиния ЕС , никой не го иска, освен шепа продажни ***.

117

Жиката

преди 1 месец

Свободно движение и работа на запад ,за сметка на колониализъм.

116

Политолог

преди 1 месец

Не съм длйжен да давам обяснения задържавенпреврат, но все пак. Според политиците от Герб, когато никоя партия не иска да управлява след мутрата им, това е преврат. Дори и да са служебни правителства. Той е като приятелката си от БКП Тодор Живков. Отдавна е умрйл.