190

Анонимен

преди 1 месец

Не само работа а живота на човека е бесмислен. ИИ ще живее колко иска и ще прави сичко.

189

Идеалист

преди 1 месец

На т.н. ИИ просто може да му се изключи тока и .....Най-вероятно е шизофренен ИИ да избие рептилите от Давос! На Мъск му се привижда "Градът на Слънцето" от Томазо Кампанела.656

188

Ангелина

преди 1 месец

"МЪСК" и неговите себеподобни умни изродени същности ,са съвременните Франкенщайн и Луцифер ,в най- лошата комбинация помежду им."Болните ви мозъци" са зомбирали цялото човечество и са "превзели" напълно ,ако някога сте имали - ДУШИ. ИИ е много по "ЧОВЕК" от голяма част от "роботите хора" ,които нямат нито естествен ,нито изкуствен интелект!Жалки твари са "превзели" Земята ,които унищожават и малкото свестни деца.Войната е за "душите на хората" ,ако не сте разбрали и тя е започнала отдавна.

187

Хммм...

преди 1 месец

До До 179/Анонимен... Верваш ли си? Хората, особено тия дето могат единствено да работят нискоквалифициран труд защото са с начално образование и ниска или никаква квалификация в момента в който им бъде определен дори и минимална социална помощ няма да мръднат от дивана пред телевизора и най-голямото им усилие ще е да отидат до хладилника за бира. А относно роботизирането и въвеждане на ИИ ВСИЧКИ работодатели които могат да си ги позволят ще си заменят работниците с роботи и ИИ на мига ГАРАНЦИЯ.

186

Анонимен

преди 1 месец

Така е: Едно време въведоха Изкуствена Интелигенция за Емоции - "Вибратора" и сега на жените повече не им трябват мъже!

185

Анонимен

преди 1 месец

след ъова ще трябва да се оттървеат от излишния народ.

184

Хохо

преди 1 месец

Абе то половин Европа още живее няколко века назад, като манталитет.

183

Джокер

преди 1 месец

Тези работи се говорят отпреди 50год как роботите и компютрите щели да правят всичко, хората щели да работят 1-2дни в седмицата, ама става точно обратното.

182

Iordan Ivanov DOuser

преди 1 месец

STOP TERROR WITH ARTIFICIAL INTELIGENCE !!!MORE 17 000 PLANES have received problems after terror with Artificial Inteligence since last 29 Hours..25 May 2024 7.55 AM SOFIA ..Language BUlgariaNВНимание над 17 000 полета над ЕВРОПА са поразявани от нагло престъпна техника с активирани системи за "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ" АНТИ ЕВРОПА ..през последните 29 часа. ДА СЕ БЛОКИРАТ ВСИЧКИ разработки.. ДА СЕ КРИМИНАЛИЗира РАзработването,използването и Внедряването... Цели нации се поразяват в Момента от AI

181

Анонимен

преди 1 месец

Умни хора едва ли ще са необходими. ИИ и богатите ще са си самодостатъчни за да владеят Земята и никакви роми няма да им трябват.

180

До 179

преди 1 месец

В туризма, селското стопанство и в строителството може да се намери достатъчно работа за всички по ниско квалифицирани. Особено в държави като България които тепърва ще се развиват. Защо да не си направи държавите да изглеждат като райски градини? Хората ще правят паркове и градини. Ще садят цветя и плодни дървета. Ще косят, ще поддържат на всякъде.

179

Хммм...

преди 1 месец

До Анонимен За умните и способните винаги ще има работа и пари. Забрави да допълниш че умни и способни са едва 10% от човечеството. А останалите 90%.? Които дори и сега са свикнали да живеят в миззеррия, да лочат изветряла бира пред телевизорите и да чакат някой да им подхвърли едно кифте на изборите че да гласуват за него.... Щот' е дубър човек и рани народа...." .

178

Анонимен

преди 1 месец

Според мен няма такава опасност хората да останат без работа. Изкуственият интелект даже ще увеличи работните места. Всички тези роботи и автоматизирани производства ще трябва да се поддържат и обновяват. Това са стотици милиони нови работни места за високо квалифицирани инженери и техници. Отделно повишеният производствен капацитет и намалените разходи ще дадат възможности за нови бизнеси които които преди не са били икономически изгодни. За умните и способните винаги ще има работа и пари.

177

Анонимен

преди 1 месец

Държавният непотребен хрантутник и пенсионният ненужен ялов излишък никакви ИИ не ги плашат.

176

Анонимен

преди 1 месец

Плащане чрез лицево разпознаване в Китай - Face recognition payment China - има видеа в Ютуб.

175

Анонимен

преди 1 месец

Гледах някакво кратко видео преди време, май беше качено в Ютуб. Една жена отива да си вземе нещо (мисля, че беше за ядене) от автомат. Камера й сканира лицето и самоличността й е установена. След като си взе продукт от автомата, системата автоматично отне от нейната сметка определна сума. Тя не вади нито карта, нито часовник, нито телефон, нито кеш да си плати. Всичко стана автматично от системата за лицево рапознаване. Ако си спомням правилно, видеото беше от Китай.

174

Анонимен

преди 1 месец

Е то роботите могат да заменят хората и в спалнята, какво да говорим повече.

173

Анонимен

преди 1 месец

Мъск му сече акъла отвсякъде. Малко фукльо си пада, но принципно му работи главата доса добре. Тук обаче не мога да се съглася. Има редица професии, които не се поддават на автоматизиране. Вземи например една баня. Как ще заместиш хората, които ти правят банята (плочки, душ-кабини и т.н.)? Не става , братче.

172

Анонимен

преди 1 месец

При социализма хората останаха без земя, с идването на роботите - и без работа. За безплатния живот - ще чакаме китайците да ни го дадат.

171

:((:((

преди 1 месец

Като оня робот в Китай, който уби работника ли?