39

Христо Христов

преди 1 месец

До 37 "... дотогава няма Еврозона" - умрели ти някой за задлъжнялата еврозона.

38

Фибуначи

преди 1 месец

Младите вече учат италиански и испански за да живеят там защото в Испания има имоти за 20 хилки , а в Италия за 1 евро има каменни къщи условието е да живееш в тях . С дистанционна работа си е оферта да живеш в мек климат и топло море и здравословна храна. Не е като най-мръсната столица в ЕС София кудето мухлясъл панел между булевард и жп прелез му искат 200 хилки.

37

Мутроландия

преди 1 месец

Има още 100 милярда крадена пара за изпиране дотогава няма Еврозона за града държава Шопландия (бившата България).

36

Частна Планета

преди 1 месец

Какъв имотен пазар ве това е черна дупка за пари в момента. Новото строителство тъкмо ти свърши кредита и е за събаряне . Само грабят народа с тая пирамида. Останахме 5 милиона на полщ за 70 милиона 40% от имотите празни и пак всеки налива в имоти (заради инфлацията която е създадена от политиците на корпорациите за да унищожи демокрациите и да се наложи робството на Картелите над народа)

35

Анонимен

преди 1 месец

Всяка година банките отчитат печалби от няколко стотин милиона. Дали ще фалират според вас от няколко необслужени кредита. Проблемът е,че са чуждестранни банки и могат да го закъсат ако изнасят капитал в големите си банки"майки" на запад ако там настане криза. Общо взето всички кризи при нас се появиха след проблеми в Сащ и западна Европа

34

Анонимен

преди 1 месец

Айде дойде времето да видим кой има ипотека и кой кара кола на лизинг Големи играчи , чупки , стойки , селфита , сега ви се разказа играта .Ипотеките са с плаващи лихви .Помислихте се за по умни от банкерите .Парите ви щели да се обезценят .Като ги дадете на строителя , какво ще ги прави той тези обезценени пари ? Не мислите с главите си и сега ще платите сметката , а тя се трупа от 2008 година насам .

33

Анонимен

преди 1 месец

Няма сила която да спре балъците да се набутват .Вдигайте цените , още може , нека гарсониерата да удари 500 000 евро !

32

До 33

преди 1 месец

Пазара си е пазар. Но всяка държава трябва да има цели и стратегии за тяхното изпълнение. Ако искаме да борим демографски криза, една от първите стъпки е жилищата да станат супер достъпни. Държавата има лостове с които може да постигне тази цел в рамките на месеци. Достатъчно е са въведат регулации на кредитирането и да се забрани на фирмите да спекулират със жилища. В същото време да се премахнат данъците за първо жилище но да се увеличат данъците за трето и четвърто така нататък.

31

Анонимен

преди 1 месец

Пазара винаги е на самотек!!!! Ако не е на самотек значи не е пазар а е социализъм и/или нациотал социализъм ))

30

Анонимен

преди 1 месец

Проблема вече е , че дори да свалите цената , купувач трудно ще намерите .

29

Анонимен

преди 1 месец

Вижте интервюто със собственичката на Имоти .нет . Там жената казва , че ако свали старите или фалшивите обяви от сайта , реалните ще останат около 2000 , говорим за цяла България .

28

Анонимен

преди 1 месец

Задръжте малко със статиите , защото имам да продавам панелка в Люлин 7 .Надявам се до 2 месеца да мога да изнеса багажа , но ремонт няма да правя .Брокерите ми казват да не свалям цената но от 1 месец никой не се обаждал .Във сват като днешния предпочитам парите да са ми в джоба , ако се наложи да замина някъде , панела не мога да го взема .

27

до 28-ми, Все още

преди 1 месец

в Пловдив има сгради на акт 14 от 2009-та. Хората обаче къса памет имат.

26

Анонимен

преди 1 месец

Имаше години когато лихвите по жилищните кредити в левове достигаха до 12%. Сега банките ви закачиха на 2.5% и почват да ги вдигат. Стандартна процедура. Ще ви вземат жилищата, цените ще се сринат и пак ще дължите на банката 6 цифрени суми. Всичко това се случва защото няма държава. Пазара е на самотек и естествено акулите ядат всичко живо.

25

Анонимен

преди 1 месец

То добре, ама истински трудното ще дойде, когато се сринат цените на имотите. Банките се напълниха с имоти, които няма да струват отпуснатите кредити, да не говорим да носят печалба. И тогава става наистина интересно. Затова трябваше да се действа по-рано, а не да се чака да стане чудо и всичко да се оправи от само себе си.

24

да бе

преди 1 месец

българина бил традиционалист,затова се насочвал към имотите,просто не си знае крадените пари затова купува, с немъчени пари е лесно,и другите хора по света са традиционалисти искат да си купят много имоти,ама заплатите им не го позволяват ,а и не са случили на управници,които да им позволят да крадат,както на българите е позволено,но нали са богоизбрани,техните правила не са за останалите простосмъртни

23

Анонимен

преди 1 месец

300 000 евро за гарсониера в манастирски, продавана като "двустаен на топ локация" и после плащаш 10к на плочкаджията и 30к за кухня! Какво му плащаш?!

22

ИТ

преди 1 месец

Не искам да ви плаша, но хоум офиса приключи безславно. Защо ще питате,нали е уин-уин? Защото най-скъпото на тая земя е недвижимото имущество.Собствениците на пустеещите офиси (а реално тези хора са много по-малко отколкото ни се иска да вярваме),просто се обаждат на вашето СЕО (онзи същия дето през деня облича костюма и се прави на важен,а през нощта е драг-кралица) и му казват да пусне едно мейлче, че от понеделник ви иска всички под строй в офиса.

21

Анонимен

преди 1 месец

оставете хората да вземат ипотеки! Нека една панелка стане 500к евро!

20

Анонимен

преди 1 месец

Българина има тотално изкривена представа за качество. Особено хората които не са ходили на запад. Вижте в Германия и Франция там как изглеждат жилищните квартали, къщите, сградите, вижте за каква инфраструктура става въпрос, как е подредено всичко. Къде в България има такива условия? Никъде. Тук и съвременното ни строителство е грозно и недомислено. Правят квартали без инфраструктура, без озеленяване, без парко места. На запад строят квартали с хубави еднофамилни къщи. А тук все блокове.