21

Анонимен

преди 1 месец

Айде,бе! Ти от Битака ли идваш или Филиповци!? Кога си влизал в Халите? Като си идвал на екскурзия в София ,май!

20

Анонимен

преди 1 месец

В халите преди години ползвах банкови услуги на гише и ядох кебап от едно заведение. Сега да ти е честито западналяшкото "шпар" на двойни цени маркетче. Да го бяха направили на музей сигур но повече хора щяха да им влязат.

19

Анонимен

преди 1 месец

Заради какво ще влезе някой там да пазарува? Или ще вземе градския транспорт до града за да напазарува!? Има 30-40 места за паркинг!

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19 "И за това сме интересна държава!" Казваш интересен си, че си Ориента, а? На какво "прилича"? Най-накрая лятото желязо от Айфел е реставрирано и извадено на показ, има и часовник. Знаеш ли преди при "българите" какво имаше там: магазин за битови потреби в които се продааваха пластмасови лигени и пяна за бръснене в кашони.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18 "Какъв ориент" Какъв ориент, ами такъв - сергийки, кинкалерия, и битак "за дома". В това искате да се превърат Халите, за да ви е "по домашному".

16

Анонимен

преди 1 месец

Ами ние сме на границата с Ориента и това е плюс във всяко отношение! За това туристите пътуват на юг,а не на север! И за това сме интересна държава! Не с Кауфланди и Лидли! Те ,немците и останалите на тези ширини си имат Кауфланди във всяко село! Ние си дадохме златния терен от простотия или алчност! Я погледнете на какво прилича!

15

Анонимен

преди 1 месец

Какъв ориент, братчедд? Сляп ли си или не виждаш, че една стара сграда в центъра я изтърбушват да стане на нещо, което във всеки индЪстриален хамбар вече са го направили. И в центъра на софия да ви метнат И надписите на немски, е супер ясно каква и чия колония сте и за какви аборри гени ви вземат. Ха сега си представи англичаните да ги пуснат да изтърбушат някоя историческа сграда в центъра на лондон и да им пуснат надписите на немски немчугите наглии. Що репарации плащахме при последната война

14

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 16 Нали ВИДЯХМЕ какво направихте като ви го дадоха на български тъговци, бяхте го обърнали на саморазрушаващ се БИТАК.

13

Анонимен

преди 1 месец

Е ,това е политиката на нашите правителства! Аз разбирам,че трябва да има хранителни вериги,но има знакови места,където е кощунство да ги даваш на чужденци!

12

Българин

преди 1 месец

От коментарите си личи че "традиционалистите" си искат ОРИЕНТА, братче. Срам.

11

Анонимен

преди 1 месец

Прилича на интензивна свиннеферрма. С клетки - метални ограждвния за всяко пасче, на което се полага разходка (стоене на крака) веднъж на 3 месеца за 1 час. Наричат се макроферми на по 6-7 етажа и прасенцатта не виждат слънчева светлина преди раждането си, след раждането си и живот 10тина месеца и превръщането им във вюрстове, които ви предлага на немски въпросния магазинь. Тотален блйкот трябва на подобни заведения чужди.

10

Анонимен

преди 1 месец

На мен ми харесва. Който иска да си лае колкото иска. По-добре ремонтиран Кауфланд от колкото да се руши и да гние, а вътре да е мизерия.

9

Яйца за 60ст.

преди 1 месец

Които в кварталния магазин са 35.. Кауфланд, ЛИДЛ, Била - все места, в които кракът ви не трябва да стъпва

8

Анонимен

преди 1 месец

Фандъка ще гори в ада. Халите са емблема на стара София тържище, а не скапаните чужди фирми, ама тя откъде да знае като идва от горно нанадолнище. Във Валенсия има подобно, но никой не го е дал на чужди. Страдаме от супер слаби и продажни управници. ЦУМ го продадоха за без пари и сега е нищо, а това е първия МОЛ на столицата далеч по красив от днешните. Сега всичко е алчност и безумие. Да ходи фандъка на пазар в Халите

7

Ббб

преди 1 месец

Кауфланд, а. Щом Ицо е там..

6

Анонимен

преди 1 месец

Като ходя в онзи район се чувствам отвратително. Навсякъде бежанци на групи,брадясали,говорещи на чужди езици. Като видя българин ми става странно. Срамота това да се случва на километър от президентството и народното събрание и всички да си затварят очите. Кои са тези чужденци и кой ги пуска от лагерите,че и разрешителни им дават да си отварят техни магазини

5

Фин

преди 1 месец

Да, сего го прочетох в Капитал - купили са Халите за 35 милиона лева.

4

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Пред сградата и в близост до нея се помещават и репресивни организации и институции като Софийския административен съд.Това се превърна в гнездо на пришълците от всички континенти, които са нелегални имигранти с всякакъв произход , но не и софиянци. Аз съм репресиран от Софийския административен съд и съм четвърто поколение софиянец по бащина линия. Репресирани са моите майка и баща на които са им отнети имотите в град София от комунистите. Гето на ромите и селяните и нелегални имигранти е София

3

Фин

преди 1 месец

Това е Кауфланд в Халите, така ли е или греша?

2

Ъъъ...

преди 1 месец

"Реставраторите се натъкват и на бяла боя, нанесена на места, вероятно за да прикрива потъмнели участъци от варовиковите детайли"...ама вие сериозно ли?! Че те целите хали отвън в момента са замазани с бяла и тъмно червена боя...