22

До Assassins Creed

преди 1 месец

А И казвахме на кpyBъта да не те събира от земята с вилицата

21

Помня

преди 1 месец

Нали бяхме социалистически лагер за равенство и братство. Нямаше нито едно от двете. Опита се указа неуспешен , но последствията продължават.

20

Assassins Creed

преди 1 месец

26 Ей съвецкиКюрд Бегай си у татарстан тук не си желан и да ми ду хаш че па.

19

Съвет

преди 1 месец

До глобално затопляне 2 От тази лъжа ковид почина жена ми бе , ах-***-к. Абсолютно здрава.Минал си между капките .И стига с този ковид. Сега на преден план е войната на Путин.Имаш широко поле за изява.

18

А Местните феодали

преди 1 месец

Къде навремето 44та дедо им е подал овцете на село и след това станал виден комунист и Янкошумкар обрал народа сега дават жълти стотинки на робите които им работят.Какво са хиляда рева?!Едни обувки.

17

Е и

преди 1 месец

Нищо ново !Колонизацията на България не е спирала!Инвеститорите отвън са си колонизатори.Народа ни работи за жълти стотинки и за капак местните днешни чорбаджии са си феодали.

16

Но трябва да има

преди 1 месец

Закон за спекулата с жестоки и изрудска наказания за БеГе болшевишката из мет наричаща себе си бизнес ако тръгне да обира народа!

15

Пенсионер

преди 1 месец

Така е било откакто свят светува.Важи и за хората , не само за държавите.

14

До 16,17

преди 1 месец

Смени доставчика

13

Еврото

преди 1 месец

Е крачка напред към по добро бъдеще

12

Йеврозона

преди 1 месец

Вече и тикволандия е в клуба на по-бедните държави, от които богатите печелят.

11

Ченгенца мръсни

преди 1 месец

Стига се мешахте в живота на българския народ

10

До Assassins Creed

преди 1 месец

И двете

9

До Верно е

преди 1 месец

Природно ли си толкова npocту или го тренираш усилено бе opк

8

Assassins Creed

преди 1 месец

Народите на другите държави са по достойни от българите.Те няма да търпят такава гавра каквато търпите ние от политици мафия и комунисти!Там нява как да им трябват 2500 лв за някакъв нормален живот да им дават 1200 и да им обяснява КНСБ че догодина щели да искат увеличение с 145 лв а бизнеса кагагорично да отказва Каква е тая гавра?!Неискам тия145 лв заврете си ги в ши б аните а н у с и!!!В Гърция щяха са са па улиците и да палят и трошат и да се бият с полицията само заради тази гавра ! FuckOFF

7

Ха-ха

преди 1 месец

Какво откритие само! Как така до сега никой не беше се сетил, че богатите печелят на гърба на бедните?

6

Assassins Creed

преди 1 месец

У м р е т е ши б Ани български служби и ченгета корумпирани които работите срещу българския народ и за политикоолигархична та ДС мафия

5

И предложението на

преди 1 месец

КакНеСееБе е смешно и отговора на бизнеса в големи кавички е смешен.Държавата е като комедийно шоу.Накакво тъ по чалгарско тип Шоуто на Слави с едни и същи долнопробни актьори с глупав сценарии и с некадърни водещи.И с много Ч А Л Г А!

4

У БеГето

преди 1 месец

Богатите стават по богати бедните по бедни после умират и богатата из мет Янкошумкарска реве че нямало роби да му работят да си копува кокаин да си сменя джипа или майбаха с по нов и за силикон на жена му про с ти туткята за имения яхти и тн.FuckOFF!!!Това е новата българска дума!!!!

3

Бай Дрън

преди 1 месец

Де да беше само това. Изсмуква се и човешки потенциал, заграбват се икономически територии. Който е измислил чуждестранните инвестиции, не ги е измислил случайно. А който е отворил границите , също не го е направил случайно. Под лозунгите за "демокрация", всъщност се ограбват по-бедните държави, които вместо да се развиват, почват да изостават още повече.