41

Христо Христов

преди 1 месец

Браво на Русия! На есен трябва да апочне да сваля сателити и раптори!

40

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Украина в състава на Русия!

39

уса мучане

преди 1 месец

ЗАЩОТО: В понеделник Съветът за сигурност на ООН не прие внесена от Русия резолюция срещу надпреварата във въоръжаването в космоса.

38

проект Jackal

преди 1 месец

Американците няма ли да споделят нещо по въпроса?

37

Фют

преди 1 месец

Крайно време е в блатото да цопне Тунгузкия метеорит и да се приключва.

36

Анонимен

преди 1 месец

До 37 Някой - Ако ми отговориш какво правят "демократизаторите" от САЩ в .. избери си някоя от десетките страни, които са разсипали и ще ти отговоря и аз. Нищо, че не съм руски тролей, каквото и да значи това.

35

Гагарин

преди 1 месец

На крив хамерикански сателит и Космоса ще му пречи...ха-ха-ха...!Нека усиранетоЗапочне сега...ФАЩ...НАТО-МАТО-НАСРАТО и компания да духатСупата!!!

34

тия са меганагли!

преди 1 месец

замърсиха космоса за 5 години! Отказаха от договореностите за мирната употреба на космоса и сега лъжат та мажат!

33

фактите

преди 1 месец

Американското правителство обвини Русия, че разработва военни мощности за употреба срещу сателити, но президентът Джо Байдън все пак увери, че те няма да прекратят програмата за своето!

32

Някой

преди 1 месец

Руските Тролеи така и не си задават най-обикновеният въпрос, чий го дирят руските орди из Украйна ? Изглежда грабежите и мародерствата дълбоко са навлезли в руската "душевност"?

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31 - "нямат перални" ,е как да нямат ,имат ,ама са без чипове :)) ето къде са ги сложили ,а се чудехме защо "крадат" от Украйна перални :)))))

30

бгмисирка

преди 1 месец

Според посланието, което трябва да се внуши руснаците са представяни, или като диви варвари от 15 век, или като технологично напреднала зла супер сила. Да си "журналист" днес трябва да си преди всичко шизофреник.

29

Перач

преди 1 месец

Нема са пуашити, това в Космоса е просто една руска летяща перална с откраднати американски чипове;)))

28

Басе наглеците!

преди 1 месец

А кравите кога изстреляха тяхното?

27

Tенгри кан

преди 1 месец

Съвсем нормално е руснаците да думнат сателита на американците;))) Този сателит след изкъсо движението на руските войски в Украйна отгоре и снася инфо от всякакъв порядък на украинците, дори за пагоните на офицерите. Според мен, руснаците сгрешиха много, първом трябваше да издумкат всички американски сателити в орбита и те да паднат кат гнили круши подобно дроновете;)))

26

Анонимен

преди 1 месец

Пълен фейк, всички четем абсолютно коректните бг и евро медии и знаем, че руснаците са супер изостанали, нямат перални и се бият вече 2 години с лопати, понеже ракетите са им само на филмчета. Какви сателити бълнувате...

25

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости. Руснаците спят в дупките на мечките и който не си е откраднал тоалетна от Украйна, а.ка в дупка в леда. Така казаха по украинските медии, а аз само на тях вярвам.

24

Анонимен

преди 1 месец

Миналата седмица в ООН бе отклонена резолюция, предложена от Русия да не се използва Космоса за военни цели, да не се инсталират никакви оръжия там, да не се стреля и т.н. САЩ гласуваха против тази резолюция.... А сега се оплакват?!

23

Анонимен

преди 1 месец

Лъжа и манипулация. Русия няма чипове за подобна ракета, а пералните в Окрайна свършиха.

22

До 22см

преди 1 месец

Ти яде моя,и кво от това