102

@@@

преди 1 месец

Колкото и шанса да спечелиш от лотарията е 50/50 - или щя спечелиш или няма да спечелиш...

101

Анонимен

преди 1 месец

АКО ППДБ НЕ БЯХА ВЛЕЗЛИ В СГЛОБКА, СЕГА ЩЯХА ДА ИМАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ, АМА СЕ ПРОДАДОХА И СЕГА КАКВО ИСКАТ, ТЕ СИ СЕ ЗАНУЛИХА САМИ.

100

Анонимен

преди 1 месец

До Фактда да ни отърве от ппдб, гласувайте масово.

99

Анонимен

преди 1 месец

Искам да попитам кешаджиите на олигархията заради кеша ли са все против каквато и идея на народа за какъвто и да е референдум. Щото при референдумите няма кеш... а народа сам си решава въпроса.

98

Мелицюнерска

преди 1 месец

Държава

97

Ботев и Левски

преди 1 месец

Се срамуват от тоя народ и тая държава

96

Анонимен

преди 1 месец

Все тая кой, какъв ще е... Падението в тотално и за всички!

95

ДържаватаНаМаймуните

преди 1 месец

Пак е на избори.

94

Кило

преди 1 месец

И коимса тея дето имат 50% шанс да направят правителство ? Същитебдето се плюмчат в момента един друг ? Това ще е по голям цирк , от правителството на украйнците в момента , с нелегитимен демократичен президент хахахаха

93

Public enemies

преди 1 месец

проамерикански партии да правят правителство с проруски е голям виц.

92

Факт

преди 1 месец

Само силно и масово гласуване може да спаси България.

91

Анонимен

преди 1 месец

Както казва Денков, само пудела е виновен в ППДБ. За кеша би било редно отново да повдигнат обвинение на пудела.

90

Анонимен

преди 1 месец

Едната олигархична медийна евроатлантическа империя силно се възмущава от другата, а не вижда собствените си падения на собствените си марионетни политици. Колко двоелично, двойностандартно и колко лицемерно.

89

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане са последователни и не са влизали в сглобка. ППДБ много укоряват другите и за кеш и за сглобка... само те имат право да трупат КЕШ и да се сглобяват с другото крило на мафията, две мафии е повече от една хахахах

88

спиций

преди 1 месец

от нация която се възмущава от присъствието и от съжителството . а допуска партия като дпс да има повече от 10 депутата не очаквайте промени :)

87

Възраждане за Б-я

преди 1 месец

Възраждане съвсем ясно обявиха с кого ще водят преговори и в какво управление биха участвали и кого биха подкрепили.Възражсане обявиха,че ще разговарят с всички без ДПС и ще подкрепят само такова правителство което насрочи референдум за еврото и нато,свалане на санкциите срещу Русия които ни вредят и предоговаряне на клаузите ни по членството в ЕС касаещи главите по земеделие,зелената сделка и въпроса за федерализацията в ЕС която е вредна за България..Нещо неясно розови ппдб тролчета ?!

86

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Ще я наредим Сглобка 2.00 , от козяк, за тази цел. лелка галка ви съветва да отидете за гъби. ;)

85

Анонимен

преди 1 месец

Значи на ППДБ мафията не им е проблем да са в коалиция с Бойко и Шиши, ама им е много голям проблем ако някой друг евентуално при това а не сигурно, според техните спекулации влезе в коалиция с Бойко и Шиши. След като изпраха Бойко сега за какво се възмущават, другите най-много да им повторят падението.

84

Ганя

преди 1 месец

Докато този ''народ'' спи, свинята и брат му Лойко борисов ще продължават да крадат поголовно. В 5 следобяд бяха изтеглени парите от асвалта в чували за смет и сакове. Турски поток, КТБ, сега и Боташ, но иначе балканския бек със салатата и ракия всяка вечер му е добре. Предизборно се хвърлят няккави пари без мисъл и перспектива за бъдещето. Оня от банкя е за доживотен!

83

Анонимен

преди 1 месец

ЦРУ да излови руските шпиони, внедрени в партията на пребоядисаните комунисти и генерали от държавна сигурност - ППДБ.