58

До Анонимен 84

преди 1 месец

Помним какво се случваше във ВАК, когато там попадне неуко и озлобено срещу колегите си същество. Свидетел съм как една такава (роднина на член на Политбюро) веднага след като стана член на ВАК, провали две хабилитации на свои колеги - и двамата шефове на звена в института. Провали и аспирантката на доскорошния ръководител на своята секция, когото бяха пенсионирали зорноволно, преди да навърши 65 г., за да направят шефка нея, хабилитираната с няколко статийки. Директорът ни беше голям подлизур.

57

Анонимен

преди 1 месец

Нека, учил, получава, необразован ***, максимум минимална, че много тор се навъди из България

56

ъъъъъъ

преди 1 месец

а за студентите чалготеките нема ли да са безплатни

55

Анонимен

преди 1 месец

Ккаво трябва да се направи, ако не искаме един ден самите университети да изчезнат и децата да ходят да учат в чужбина като преди 150 години.Първо, премахва се автономията.Второ, връща се ВАК, която да отсее плявата.Трето, намяляване на университети, факултети и специалност.Намаля се и бройката на студентите, като е висше да е висше.Другото го видяхме...НБУ(не бъди умен) за всички унивеситите!

54

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! Мутрите без вас нищо не могат, те са слаби и бедни. Стават силни и богати само ако им повярвате.

53

Анонимен

преди 1 месец

Когато са силни и богати тези мутри от герб начело с мутрата борисов не искат никаква власт да им се бърка, мразят народа, мразят държавата от сърце. Обеднеят ли, загубят ли изборите както загубиха 3 пъти почват да хленчат, отиват да се молят на турците за милостиня, коленичат, лижат краката на турците, лижат краката на демократите че нямало стратегия, нямало справедливост в управлението. Е какво искат? ИСКАТ ДА ЛЪЖАТ ХОРАТА ЗА ДА КРАДАТ.

52

спомен за прехода

преди 1 месец

Вижте, без интриги и омраза нека да си кажем кривиците.Висшето образование само поиска автономия през годините на прехода и твърдо отстояваше ненамеса на държавата. Само стопира всякакви опити за планове и стратегии, за връзка с пазара на труда.На това му викаха комунизъм дълги години.Сега, когато краха е тотален се сетиха, че имало държава, която нямала политика в областта на образованието, но забравиха, че те сами я изритаха оттам.

51

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата и Дебелян купуват преподаватели-гласоподаватели, за новата сглобка

50

до 69

преди 1 месец

Недей да плагиатстваш, комунисте!

49

ОБЕКТИВЕН

преди 1 месец

Каква е тази държава,която приема з-н,публикуван в Държавен в-к и не го изпълнява?А иска от гражданите да спазват закона,иначе ще ги съди.Беше публикувано,че заплатите стават не по-малко от 180%от средната брутна заплата.Сега т.нар.синдикати подписали споразумение със същите,които са гласували това предложение.И понеже се очертава мутрите да спечелят-знаем какво ще каже ББ-няма пари, ПП ги окрадоха.Така се оправдаваше и със Станишев.За мафията има,за другите-да седят в коч ината.

48

Анонимен

преди 1 месец

Като гледаам какви неграмотни силиконки се хвалят,че имат дипломи и то с високи оценки и се чудя какви преподаватели са им раздали дипломите. На едно ниво са с тези дето дават шофьорски книжки на куцо и сакато

47

Слава на Цар Борис

преди 1 месец

См1рт на комунизма!

46

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов работи против българското

45

Ей,

преди 1 месец

Колко точно са го изчислили нашите топфинансяги! Но можеше и по-точно, например 289.96.

44

Анонимен

преди 1 месец

Когато са силни и богати тези мутри от герб начело с мутрата борисов не искат никаква власт да им се бърка, мразят народа, мразят държавата от сърце. Обеднеят ли, загубят ли изборите както загубиха 3 пъти почват да хленчат, отиват да се молят на турците за милостиня, коленичат, лижат краката на турците, лижат краката на демократите че нямало стратегия, нямало справедливост в управлението. Е кое точно искат? Искат някой да ги храни без да работят.

43

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ РАБОТЯТ ПРОТИВ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, БОЙКО ИСКА КАТО УМРЕ БЪЛГАРИЯ ДА УМРЕ С НЕГО.

42

Анонимен

преди 1 месец

Когато са богати и силни тези унивеситети се изживяват за полиси и не искат никаква друга власт да им се бърка, мразят държавата от сърце.Обеднеят ли отиват да хленчат , че нямало държавна стратегия в образованието.Е кое точно искате.Ясно де, винаги във ваш интерес.

41

Анонимен

преди 1 месец

главчев излъга образованието защото работи против България

40

Анонимен

преди 1 месец

До Те пенсионеритеПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ 20 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ

39

Те пенсионерите

преди 1 месец

Които са работили 40 години без да откраднат една стотинка от държавата и плащайки си всички данъци съвестно са много по заслужили 290 увеличение на пенсиите до 1000 лв които са.Отколкото тия дърти ДС пр ъ дни. Даскалиците и Рек ту мите.