10

Анонимен

преди 1 месец

Богати пенции фъргат пачки по 10 бона през балкона :)))

9

Анонимен

преди 1 месец

Плащайте пенсии като е Европа, защото хората ще спрат да се осигуряват като виждат, че не могат да ги вземат или са под нормалното. И без туй ги давате средно 3 години. За мъжете.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ниски пенсии и заплати означават висока инфлация. Факт!

7

Анонимен

преди 1 месец

Правете събираемост от глоби на родителите на наркоманчетата! Съболезнования, но и г-л-о-б-и!

6

Анонимен

преди 1 месец

Пенсиите трябва да растат и то с много повече, защото вече 24 години режимът на демократите задържаха ниски пенсиите и те имат много да наваксват. Същото е и със заплатите, които дебеловратите демократи бизнесмени изкуствено държаха и държат много ниски. Резулатът е демографска катастрофа започнала в края на 1990 година. Каква преспектива в България има един младеж, когато вижда мижавите пенсии на родителите си?

5

До 1

преди 1 месец

Какво става ли теглят се милиарди заеми

4

Анонимен

преди 1 месец

Пенсиите се плащат от осигуровките - максумум върху 3750 лева през 2024 година. Останалите плащания, които НОИ плаща и погрешно се наричат пенсии, са социални плащания, а не пенсии. В този смисъл и 100 милиона месечно да получаваш, плащаш за пенсионерите само върху 3750 лева.

3

До 1

преди 1 месец

Много просто. В ИТ сектора има хора със седемцифрен месечен доход. Именно ИТ секторът плаща пенсии и заплати на лекари и учители. Факт. Защо растат пенсиите? Защото и нашият доход расте сериозно, както и приходите от данъци. Не е зле бачкаторите да се замислите какво генерирате за икономиката и обществото. Едно нищо.

2

Анонимен

преди 1 месец

Играят си на идими-дойдими и си търсят работа за да са все в маймунярника.*** по добре е да са всеки ден в него,че иначе хукват по градове и по паланики със слжебните автомобили на НСО и отнемат човешки животи.С според мен,даже,ще е по-добре изобщо да не ги пускат да го напускат.Така стотици невини човешки животи ще бъдат спасени.

1

Анонимен

преди 1 месец

1 милион безработни а пенциите все растат - Как става това ? :)))