98

Нова поговорка

преди 1 месец

Който работи, няма пари да яде!

97

Анонимен

преди 1 месец

А забравих да спомена, че при младите момичета процентите са повече, защото са в онли фенс, където за 10 минути фотосесия и чекненияя изкарват колкото на баба пенсията.

96

Анонимен

преди 1 месец

Е всички сега са инфлуенсъри, тик токъри, ю тубъри и участници в реалити предавания.

95

Анонимен

преди 1 месец

А ти пък си много кадърен! *** нещастен! Сам си ремонтирай автомобила, човека е описал масовите проблеми на много работещи и неработещи. Масово бизнесите в България и чужбина са наистина перачески и има картелни споразумения за ниско заплащане! Некадърни са назначените мениджъри, шефчета и hrи!

94

Анонимен

преди 1 месец

До Петьо Петлето (75) Ама *** си обратно в провинцията бе човек!!! Някой насила ли те докара в София?! Що за наглеццси ти?? Като не ти харесва аре у лево!! Ако бях на твое място щях да работя на две места. Да се преквалифицирам. Просто щях да измисля нещо а не да мрънкам по форуми и чатове. Такива сте провинциалистите. Все някой ви е виновен и ви пречи. Иначе вие сте си супер..кухи!!

93

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен (80) Ти си нагледен пример за некадърник с претенции.Като гледам качеството на труда във всички области без изключение включително и извън България мога да кажа с абсолютна сигурност че и половината на това което ви плащат не заслужавате !! Положението е катастрофално. Вече не знам къде да си карам колата на сервиз( говоря за Западна Европа). Некадърни до степен неможещи да стоят изправени.

92

Каламарис Груп

преди 1 месец

Тариката Йоаким Каламарис и истеричната ненормалница Гергана Петришка, който е имал взимане даване да даде един +

91

Анонимен

преди 1 месец

И какво точно да работи един среднист, възпираник на общообразователно училище, който няма умения, няма професия и не знае език? Защото масата училища бълват утрешните безпътни млади хора. Седят в училище до 20-годишни, излузат неспособни и безпомощни, какви да са освен безработни?

90

Анонимен

преди 1 месец

Преди две години кандидатствах по обявя за графичен дизайн публикувана от Дъбов кафе, отидох на интервюто със задания, 3 рекламни концепции и кратко рекламно клипче, исках 2500 нето на месец, съгласиха се, и настъпи момента да подписвам договор след 10 дни, уговорката не беше спазена, предложиха ми 1300 нето. Отказах! Весела Дъбова е мошеничка!

89

Жалка история

преди 1 месец

HR - ще Ви се обадим независимо от резултатите и нашето решение! Кандидат - Да, да Верваме Ви!!!!Друг път!

88

ОЩЕ НА 11 ГОДИНИ

преди 1 месец

младите ромки почват да раждат > ПО ТОЗИ НАЧИН СИ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЗА СЛАДКО СЪЩЕСТВУВАНЕ

87

Положението е

преди 1 месец

Много ми се работи, но нямам желание. Те ни лъжат че ни плащат, ние пък ги лъжем че работим.

86

Краси

преди 1 месец

Или да косят трева-или няма помощи!може и да метат улици!

85

Анонимен

преди 1 месец

Един познат живееше с техните в града, като се пенсионира баща му, моя човек ги накара да се изнесат в къщата която имат на 15 км и пуснаха два апартамента под наем - вика 1000 кинта месечно връзвам двата края

84

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС само 1/4 от учащите 15-29 годишни работят същевременно. В БГ са 10%. Като махнеш 15-18, римляните и сивия сектор, надали остават 1-2%.

83

Хаха до 40

преди 1 месец

Не знам ти какво колело въртиш, но аз не говоря за работа на заплата. Наистина въобще не си ме разбрал, но то няма и значение, защото е над твоите възможности.

82

Анонимен

преди 1 месец

Така и няма да разбера защо включват хора на 15-16години след като се предполага че трябва да ходят на училище.

81

ППУТИН НАБИРА КАДРИ

преди 1 месец

КАПЕЙКИТЕ ДА НЕ РЕВАТ, АМИ ДА ОТИВАТ - НАЗНАЧАВАТ ГИ НАПРАВО ЗА КОМАНДИРИ..... НАЛИ ПЛЮЯТ СРЕЩУ ЗЕЛЕНСКИ - ДАВА ИМ СЕ ШАНС ДА ГО УЦЕЛЯТ.... ХАХАХХАХА

80

Анонимен

преди 1 месец

ром(турчин) работник няма, само шеф. бьллхарчето го бройте работник (роб)

79

Анонимен

преди 1 месец

Нищоправци наемат нищо правци, кадърните стоят без работа или някои от тях работят нискоквалифицирана работа за без пари за кратко време! Хората не сме мързеливи, просто изгубихме желание, обезверени сме! Само ни лъжете я за заплата, я за условия я за нещо друго. Вече всеки си знае цената и уменията. Свърши се с безплатния Труд!