24

до 24

преди 1 месец

тебе пък, от 'малката държавица', кой те е бомбардирал? да ти припомня ли, че от 80те години досега у нас е имало (за радост) само няколко терористични атентата, всичките извършени от турци и араби, т.е. все мюсюлмани? ни руснаци, ни израелци, ни американци са ни направили нещо.

23

Анонимен

преди 1 месец

Е сега, Керемедчиев, Китай ще прати войски в Иран и ще те питам кон: Ядеш ли боб?!

22

Анонимен

преди 1 месец

да бе, в газа са едни чудни парти пийпъл, които обичат да ходят непоканени на рейв фестивали в съседни държави, да колят, изнасилват и да горят живи бебета. после се връщат със заложници и доволно танцуват на площада си. сега защо се чудят, че израелците им пратиха диджеи на място да си продължат празненствата?

21

Анонимен

преди 1 месец

Ами те евреите и краварите да не са нещо имунизирани та да не могат да ги съдят или тоя международен съд е само за нас малките държавици,които ако не слушат веднага ги обвиняват в тероризъм и ги бомбардират преди да им донесат демокрацията,а техните лидери на съд..

20

Анонимен

преди 1 месец

'мирните' граждани на газа за благодарност, че ги приютиха различни арабски държави: убиха краля на йордания, че йорданците изклаха 25.000 палестинци и ги натириха; 2. нападнаха благодетелите си кувейтци със садам, та кувейтците ги изгониха; 3. избиха и ги изгониха 2млн християни от ливан, за да стане държавата от християнска вече мюсюлманска; 4.плюха портрета на сауд. крал, убиха техен съдия на площада и саудитите ги депортираха; 5. създадоха ударните бригади на ДАЕШ в сирия и клаха язиди.

19

Рендето

преди 1 месец

Даже и при врачка нема нужда да ходите....

18

Анонимен

преди 1 месец

Хондураст говори за хамас.

17

Анонимен

преди 1 месец

'затворени са възможностите за изход'. ама, дрогаре министъре. за едни изход, за други - вход. египтяните преди 10 години направиха КПП-то вход за палестинците и после 7 години гониха джихадисти из техния синайски полустров, докато ги изтрепят или ги върнат обратно в газа. същия тоя 'изход' го видяхме на 7ми октомври и като стане вход до какво води. там всички си знаят номерата, ти като български министър кажи защо европа и България са станали 'вход' за ислямисти и араби, а за нас изход няма?

16

мдааа...мухльо...

преди 1 месец

Изключително неприятен тип ! Интересно защо все го канят по студията.......?????????

15

Уфььь...аман:

преди 1 месец

Като го видя и веднага ми сеДосира и бягам бързо в тоалетната да се облекча....

14

е ле па тоя !

преди 1 месец

На всяка манджа мирудия.....

13

агент за влияние

преди 1 месец

ТояЦървул е ярък изразител на американо-израелската глобална политика !!!Продал е душата си на дявола!!!

12

Анонимен

преди 1 месец

Приятелката ми писа докторската си дисертация за историята на района, живя там 1.5 години и покрай нея научих доста неща от древен израел през кръстоносците чак до разпада на османския халифат. Най-старата джамия в Газа - Омари, е построена през 692г. от арабските завоеватели върху византийската църква от около 450г., която пък е построена върху съборена от римляните еврейска синагога от 1000г. пр. христа. Там всеки нов идва и руши. В Египет пък съвсем са попиляни древните храмове на фараоните.

11

тояОТкоя дупкаИзлезе

преди 1 месец

ПлужекНАпосолството !!!

10

тояОТкоя дупкаИзлезе

преди 1 месец

*** на ПОСОЛСТВОТО !

9

Уфььь...пак ли:

преди 1 месец

Тая КЕРЕМИДА "специалист" по всичко????

8

До 1

преди 1 месец

Ти отдавна си загубил главата си. Ходи я търси в Кремъл или в Харвард..

7

РАИСИ БЕ УБИТ

преди 1 месец

ЗАЩОТО ДАВАШЕ ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, А НА НЕТАНЯХУ ИЗДАДОХА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ, ЗАЩОТО НЕ ДАВАШЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА

6

Анонимен

преди 1 месец

газа беше част от израел от 1967 до 2005, преди това беше част от египет. египтяните не излязоха на глава с джихадистите и подариха територията на израелците, които също се отказаха и я връчиха на палестинските араби да се оправят. първо, там 'мирни' че и 'граждани' няма, второ арабите и евреите са първи братовчеди и освен за религия, се мразят заради наследството от общия им баща авраам. проблем на 3500 години, в който някакви новоизлюпени държави като сащ и белгия на по 200години си врат носа.

5

Анонимен

преди 1 месец

ако наистина това е нивото на български зам.министър, и то на външните работи, държавата трябва незабавно да се закрива! 1.да беше прочел, че заповедта срещу израелските министри е за предполагаеми престъпления в газа, а не в израел. 2.заповедта срещу лидерите на хамас е за престъпление и в израел, и в газа срещу собствения им народ. 3.палестинска държава няма, а газа беше част от израел до 2005, МНС няма права там. 4. Хамас управляват Газа, а Нетаняху-Израел, тоя чака те да се самоарестуват ли?