25

Учуден

преди 3 месеца

Значи да благодаря на НАП, че черешите са 8 лв. във Фантастико. Евала, машалаучуден, аферим.

24

Тоест

преди 3 месеца

София е проектирана за 1.5 милиона души Неможе три милиона ор к и да набуташ

23

Анонимен

преди 3 месеца

Бих искал да задам един единствен въпрос: Защо НАП се занимават предимно със сектори, които нямат голямо стопанско значение? Колко череши произвеждаме, че опряхме до това.... Къде са проверките за горива, въглища, електроенергия, спирт и тнт...отговор не търся

22

Напълнихте София

преди 3 месеца

С селташка шумкарска из мет която с парите на дедо си комуниста окрал българския народ след 44та си копува скъпи апартаменти и коли и трови въздуха и замърсява!Прави задръствания.Както е казал поета Неможе в една тесна пи444ка да вкараш голем К у ррр колко и да напиваш.

21

не съм комунист

преди 3 месеца

Щом социализма е върха в развитието ни - толкова си може българското племе. Както пише поета "всичко тежко, всичко трудно е за нас"

20

България е

преди 3 месеца

Под африканска държава управлявана от червена болшевишка военно престъпна хунта феодална диктатура на про с тите шумкаролизачи на Кремъл!

19

Роби на комунизма

преди 3 месеца

Държавата е виновна че живеете като сомалийски скотове!А всякакви м1рши които ревът за пари от зърнари до спортисти всякакви театрали мутрохотелиери въглищари зърнари и ДС даскали и държавни служители ви ограбват държавния бюджет повръща ми се от тази гнусна *** б Ана държава на мафията!

18

БеГе Земеделец

преди 3 месеца

Произвеждам био плодове и зеленчуци Не получавам евросубсидии или помощ от държавата.Едрите зърнари и ДС феодали получават само!

17

морски

преди 3 месеца

До Зозо Тук по брега много от т.нар. майстори са пияници и пропадняци. Други пък са хазартнозависими...мъка !

16

Но не и на мутрите

преди 3 месеца

НАП роботи за Мутрите

15

Явно

преди 3 месеца

Целта е да се доубие българското овощарство

14

Фед Красивия

преди 3 месеца

Значи закачаме производителите,прекупвачите,а именно болното място не закачаме.Хубаво,те си намалят масивите с черешите всяка година.После,какво ще работите държавни търтеи?Неудобно е да кажа,какво ще ми проверявате!!Всички бели идват от София и техните решения!!!

13

Зозо

преди 3 месеца

До абе.... Не става така. Много скъп ще е превоза. Всеки гледа да вози пълен камион.

12

абе

преди 3 месеца

"всеки превоз до преработватели и търговци в камиони над 3.5 т и количество над 500 кг да бъде деклариран по електронен път в НАП." А,много просто бе-масово ще се ползват камиони ДО 3,5 т. и количествата ще са ДО 500 кг....

11

Зозо

преди 3 месеца

А що не хванат разни "майстори" плочкаджии, бояджии и др.??? Милионери станаха.

10

Зозо

преди 3 месеца

Много поздрави от Асен Кокора. Той ги измисли тези глупости. Данък гъбар, данък колиба, деклариране на превоз на стоки/ все едно няма фактура/, деклариране на парите в брой в касата на фирмите?!? Пълни идиотии.

9

Анонимен

преди 3 месеца

50 лв килото, 0 лв данъци :)))

8

Анонимен

преди 3 месеца

Навремето един слепец продаваше камъчета за запалки на женския пазар. НАП дали се сети за него?

7

Съвет

преди 3 месеца

Гледаш прасенце и садиш домати в градинката и хайде данъци.Как не са се сетили ?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Оставете производителите и подгонете прекупвачите , които чакат с мерцедесите на изхода от всяка черешова ( в случая) градина.