45

Анонимен

преди 1 месец

То в Гърция ако беше лошо, нямаше цяла България да се изнася натам и да виси по 4-5 часа на ГКПП-тата

44

This is Spartaaa

преди 1 месец

Отричам се от България ставам Грък!Слава на Гърция!

43

Панайот Цаконис

преди 1 месец

Ако има ИЗГОНЕН софийски АЙ-ТИ СПЕЦИАЛИСТ, може да дойде във фермата ми до КАВАЛЛА.. ИМАМ 500 ОВЦЕ , КОШАРАТА Е НА 200 МЕТРА ОТ МОРЕТО,, ХЕМ ЩЕ ГИ ПАСЕ И ДОИ, и прибира , ХЕМ ЩЕ СИ ПРАВИ МОРЕ .

42

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

На Гърците Какво и Кой Им Гарантира - Че Няма Да Обеднеят - Например Като Сомалия или Папуа Нова Гвинея ??? Днес си Богат - Ако Си Разпилееш Богатството - УТРЕ Може да Си По Джжапанки- Боос и Гоол......проф. Христов беше казал *** Всеки си Мисли - че Има Някакво Решение на Всеки Проблем - Кой е Казал че Задължително Има Решение - Може и Да Няма Решение****

41

Павлаки

преди 1 месец

Обзалагам се, че комунистите са виновни и в Гърция! Къде сте бе, козяци?

40

До 40

преди 1 месец

То и в САЩ има хора които спят под мостовете.....какво от това? Навсякъде има бедни и богати. Тук говорим за среден стандарт. Тук става въпрос за това че българите са по богати. Това не го твърдя аз! Това са официалните данни потвърдени от сериозни институции. Ето още едни данни: 85% от българите притежават собствено жилище! В Гърция са 73%.

39

до 42

преди 1 месец

Да бе, узото им на гърците не струвало. Българското на Цар Киро е къде-къде по-добро. Метил за черния дроб.

38

В цяла Европа

преди 1 месец

протести, само тука сме доволни от всичко. Даже искаме да ни поскъпват тока и водата.

37

ФамилиятаКалмаридис

преди 1 месец

Respect GREECE!

36

До 40

преди 1 месец

То узото им не струва, виж салатите са хубави и калмарите

35

до 36

преди 1 месец

Е какви данъци да плащат българските пенсионери с тези мизерни пенсии, след като Държавата им е откраднала 90% от вноските. Да не говорим за тези, които въобще не доживяват до пенсия. Къде отидат вноските им за цял живот ?

34

до 21

преди 1 месец

Ако българите бяха по-богати от гърците, нямаше да ходят на почивка в Гърция, с пълни багажници с консерви от Лидл и да се страхуват да седнат да изпият вечерта едно узо със салата в някоя таверна. Обаче ще си направят селфи за Фейса.

33

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Европа Има 400 МИЛИАРДА Дефицит - за 2023 година, за 2024 сигурно ще е по-голям, Имаше Една Песен - ***Пари Нема- Действайте***......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА,ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

32

до 25

преди 1 месец

До Анонимен,удобно забравяш,че пенсионерите по цял свят плащат и данъци,ЕДИНСТВЕНИТЕ СВОБОДЕНИ ОТ ДАНЪЦИ СА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,стига само сте гледали абсолютните цифри,виж и разходите,българина няма разходи,не плаща наем или ипотека,ток,вода си ги краде,храна не купува,няма по-богати в Галактиката от българите,те живеят в рая,макар,че се съмнявам че и в рая има такъв разкошен живот

31

Анонимен

преди 1 месец

Българите само могат да си мечтаят за гръцките заплати. Изключвам телефонистите в чуждете кол-центрове, които си мислят, че са ИТ специалисти. Също и крадците от ГЕРБ които станаха милионери през изминалите години.

30

ФамилиятаКалмаридис

преди 1 месец

30 български циркаджия Икономиката на комунизма ум1ре.

29

Анонимен

преди 1 месец

Понеже явно не разбирате какво ви казвам затова ви давам пример! Ако Иван взема заплата 1000 и няма дългове а Георги взема 2000 и има да връща 1100 на месец погасяване на дълг то кой е по богат?

28

Панайот Цаконис

преди 1 месец

Бунгарите сте ратай .Търсия софийски българин за пасене на овце и кози..Плащам 400 евро на месец .

27

TheIconomist

преди 1 месец

27 Като олигархията и мафията има достъп до капиталите на българския народ как това прави цългарския народ най богат в Европа можеш ли са обясниш?!

26

Анонимен

преди 1 месец

В Момента Гърците наистина са по бедни от българите. Можете да проверите данните в официалните сайтове. МВФ, Световна банка и др. Стандарта в София е по висок от стандарта в Атина. Българите живеят по добре! Замислете се! Нашите българи ходят в Гърция и купуват имоти! Нашите имат яхти на гърците пристанища. Не е обратното. Гърците са бедни. Не ние. България е най богатата страна в Европа! Друг е въпросът че не цялото население има достъп до тези капитали.