285

ПроСоТо

преди 1 месец

за мен това е брилянтно изпипан терористичен акт..Като по учебник..Сега обаче ще поразлая кучетата :..-Българите и иранците са "еднояйчни близнаци" ..Защо?..-Ами заради езика..Предразположението към даден език е ГЕНЕТИЧНО обусловено в днк-то ни.ВСИЧКИ иностранци говорят български С АКЦЕНТ..САМО иранеца,живял поне 10 мес. в България говори български,неразличим от този на българите..Той му е в гените..За съжаление,религиите,властниците и "политиката" ни разделят..Важи за всички народи по света.

284

XA XA XA

преди 1 месец

На ти сега дронове-камикадзе ...

283

Русофилските курви

преди 1 месец

имат два дена на сополи след загубата на брадатитеПримати!!!

282

др0гаре плоскоземи

преди 1 месец

"персите" са въздух под налягане, изключително слабо налягане.....40 годишно вертильотче и то на прогнилия запад..в случая САЩ. Представете си в какви бракми разкарват другите козели :)

281

Киро Х

преди 1 месец

Глобо-Хомо направи дюс миналата седмица - хем словака, хем иранеца удариха!

280

Барух Шаломович

преди 1 месец

До ЗАЩО И НЕТАНЯХУ ?Бъркаш, поне 150 милиона са избили, не просто 1,5 милиона!

279

Грешен словоред!

преди 1 месец

Президентът на Иран Раиси е загинал при катастрофата с хеликоптер . . . . . трябва да е . . . .Президентът на Иран Раиси е загинал в хеликоптер при катастрофата с ракета!

278

ЗАЩО И НЕТАНЯХУ ?

преди 1 месец

ЗАЩОТО НЕТАНЯХУ ОТКАЗА ДА ДАВА ВОЕННА И ДРУГА ПОМОЩ НА КЪРВАВАТА КИЕВСКА ХУНТА > ПРИЧИНАТА > по време на ВСВ украинските нацисти са избили всичките 1,5 милиона украински евреи

277

ЕВРО-АТЛАНТИТЕ

преди 1 месец

УБИВАТ ВСЕКИ, КОЙТО ОТКАЗВА ДА ХРАНТУТИ НАЦИСТКАТА ХУНТА В КИЕВ

276

Анонимен

преди 1 месец

Ще чакаме данните от черната кутия и се молете да не се окаже че тая *** евреите са намесени,че Близкия изток ще пламне и ще подпали всички наоколо.

275

ЕВРО-АТЛАНТИЗМА

преди 1 месец

ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ФАШИСТКО ЛИЦЕ > КОЙТО НЕ СНАСЯ НА ОПРЪСКАНИЯ С КРЪВ НАРКОМАН ОТ КИЕВ, ГО УБИВАТ

274

аноним

преди 1 месец

Ако земното правосъдие не работи,то тогава небесното започва да действа!А колкото до това-дали Израел има пръст в падането на хеликоптера-да,бе-мъглата е разработена в израелските метеорологични лаборатории!!!И те клечаха точно в тия храсти и очакваха скъпият гост,а придружаващата свита беше помолена най-учтиво да се изтегли в друга посока,за да не бъде засегната!!!

273

Анонимен

преди 1 месец

Запада ли организира това? Май да

272

Анонимен

преди 1 месец

хаш таг Аллах

271

Костя

преди 1 месец

А зеленият кога?

270

Анонимен

преди 1 месец

Един Б.по-малко!Браво ,Изс,ще променя правописа ,раел ,почвам да те харесвам ако имаш някаква причастност към Събитието.Даже вече ,,Менар фест,,не ми е същият.Нападнаха те,имаш право на защита.Дали си бастисал президентчето,ако си,аферим.Има един на североизток още ,метър и двайсе,насъскал кучета срещу Незалежна страна,ай дано и там!

269

Тиква

преди 1 месец

Бяха три вертолета,два ми-17 един белл,белл изчезна,МИ кацнаха и всички живи и здрави. Руски бойци на 10 км от Харков, бандероФашаги бягат,ха ха..

268

Анонимен

преди 1 месец

следващия дано да е кремълското

267

morgan

преди 1 месец

възмездието го настигна каквото повикало такова се обадило не може да сееш смърт и да очакваш да ти се случи нещо хубаво нека да му просът тези които могат

266

Анонимен

преди 1 месец

Лошо било времето! Нали е имало и други вертолети!