48

ССЛС ССЛС ССЛС

преди 3 месеца

Кирелизирайки Простото ликвидира Държавна собственост върху лифтаджийската земя, след което ще стане вече подписана продажба и на другия ден ще докарат зглобяеми Молове, Хотелчета и ПростоТутски общежития запроститутките да *** къде да подмият орган и заразят тираджийте с некоя друга пътнопутнапичьозна срамна болест. ССЛС = ССЛС = Спаси София от Лифта Симеоновски

47

НЕКА СЕГА

преди 3 месеца

ДА ЗАПОЧНЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА БОГАТАШКИТЕ ПАЛАТИ

46

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен"Не мога да повярвам, но е факт. ГЕРБ съсипа София за 15 години. Дано Терзиев има мисъл и категорично забрани на наглите бачкатори да се качват на Витоша с бракмите си." , не може да разделяш обществото на такива и онакива, това ще се обърне в бумеранг срещу такива като теб, които разделят обществото ни.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Ергенчетата от спси софия пак са проспали процедурите

44

Анонимен

преди 3 месеца

До средата на месец юни, нищо няма да се променя, нищо! И да знаете, че колкото по-високо се качвате, толкова жертвите са повече, така че си помислете добре къде да застанете.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо няма да се променя до изборите! Нищо.

42

Анонимен

преди 3 месеца

А бе 35 години слушам как държавата била лош собственик, пък сега ко стана? Частен лифт приватизиран от държавата през 2007г. не можа да изкара едни 20 години в частни ръчички!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Роби, това е планирано за да може софийските велможи политици да завладеят и да контролират района. Замислете се в този район дали става нещо без тяхното покровителство. И понеже сте бедни робии ще ви вземат всичко, мълчете си още. Морето взеха, ТЕЦве взеха, горите взеха, планините взеха, всичко ви взеха робииии

40

Анонимен

преди 3 месеца

Разбирам, че сте в по в час от мен Днес, но защо винаги като пиша в сайта ви, почват някакви проблеми :))) Нали искате популярност, защо ми причинявате това русофили :)))

39

Анонимен

преди 3 месеца

Не мога да повярвам, но е факт. ГЕРБ съсипа София за 15 години. Дано Терзиев има мисъл и категорично забрани на наглите бачкатори да се качват на Витоша с бракмите си.

38

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Ама за изтребители на чертеж имаме милиарди левове. И за саниране на комунистически панелки също имаме милиарди. Нямаме хиляди за лифт. Последния да загаси лампата.

37

Observer

преди 3 месеца

32 На кого е ла пал за да стане чак такъв собственик на всичко?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Лошото е, че всичко е било организирано предварително, че ще закрият лифта за да правят бизнес. Нямало е кой да се противопостави. Всички са били изкушени в едно дело, което са сметнали за нормално и морално.

35

Стройте бе

преди 3 месеца

Направете я Витоша на пи4ка то вече няма значение.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Умни и красиви

33

Анонимен

преди 3 месеца

Сега ще почнат да я застрояват. 10 000 евро квадрата на дупка.

32

...

преди 3 месеца

епа кото такова! собственика на витоша ски е и собственик на първа инвестиционна банка и на Ок такситата и на още много неща! този собственик целенасочено искаше да се затворят пистите по витоша и лифта и всичко! идеята му беше да се ходи на Банско! където той е изцяло собственик! първо премахна пистата стената! тя не е работила от как той е там! После премахна и драгалевския лифт! после се опита да премахна и симеоновския лифт! И явно успя!

31

Анонимен

преди 3 месеца

До 26 Айде бегай с тоя Бай Тошо. Като толкова ти липсва почни да си спираш тока през 3 часа,продай си колата и телевизора и чети книги на свещи по цяла вечер.Да не говорим,че точно хората на Тошо събраха парите в куфарчета и ги раздадоха на техни хора. Демокрацията беше обречена от любимите ти комунисти още преди да започне

30

ТЪРСЕТЕ ФАНДЪК-ОТМЪК

преди 3 месеца

ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО

29

Анонимен

преди 3 месеца

2007 г. кмет на София беше Бойко Борисов.