61

Бъдьще

преди 3 месеца

Изводът: спасение върви през Възраждане и утвърдяване на президентска република.

60

Католицизъм

преди 3 месеца

В Испания издадоха книга за деца за малкия Исус, в която на картинка трябва децата да разплитат плетеница от пенисите по пътя за да открият кой го е вкарал в ануса на момчето t . me/bulgariaz/59022

59

Анонимен

преди 3 месеца

Време е за Възраждане. Ние ще ви направим деца.

58

Анонимен

преди 3 месеца

на мястото на сърбия или унгария изобщо нямаше да бързам да се радвам на тези големи китайски инвестиции.. ти ако си един голям инвеститор ей така то добро сърце ли ще правиш такива огромни инвестиции

57

ДО ристо

преди 3 месеца

Алооу ристо, виж кремълския гном как се кланя на турция , иран, хуситите и най-вече кадировците. Готов е да приеме исляма само и само да не загуби войната, но ВСУ бавно и сигурно го наcиpaт. Всеки ден му поднасят поне три чемоданчика да ги пълни със cюprюн.

56

Наблюдател

преди 3 месеца

По *** анализ не бях чувал.

55

Шурумбурумов

преди 3 месеца

След 25 години управелние на кремълския nocepко, рушнята могат да се похвалят със същия тренд на 1 роден средно умират 1.6 човека, а за централните територии населени с натурални руснаци , съотношенеието е 1 роден на 3 *** умрели.

54

ХИНКОВ, ЛАЛАДЖИЯ

преди 3 месеца

СПРЕТЕ ПРАГА В БРУТО ЗА ДЕТСКИТЕ, НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ > ВРЕМЕТО НИ ИЗТИЧА

53

никой

преди 3 месеца

40 години гериатрия и цига.овъдство!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Ромка самотна майка с дете инвалид получаваше към 1000 лв преди близо 2 години, но след това пак имаше някакви промени, вследствие на които някои помощи бяха увеличени. Така че сега би трябвало да получават повече, но не знам точно колко. Освен това, ромка само с едно дете е рядко изключение. За всяко следващо получава още и още пари наготово плюс всевъзможни други помощи.

51

Мдааа...

преди 3 месеца

ПрУфесоре, дай пример как добре си живеят и просперират страните с растящ демографски прираст.... Страни като Судан... Сомалия... Намибия... Конго... Афганистан... Пакистан... Все страни с претенции да станат водещи икономики заради това че не са в "демографска криза" .... Нали ?

50

До Един българин 52

преди 3 месеца

Детските надбавки за белите хора са едни, а за индийското население са съвсем други, защото към тях се добавят и още суми, предвидени по различни параграфи за малцинствен произход, за самотни майки, за трайно безработни, за лица с инвалидност (и майката, и детето) и какво ли не още. Ромка без официален брак с едно дете с инвалидност си докарва по около 1 000 лв месечно. Етническа българка с три деца получава смешни надбавки.

49

християнин

преди 3 месеца

Назонете нещата с истинските причини.Нашият европейски християнски свят,е тежък морален упадък.От това нещо произтичат бедите ни. Премина се природната граница между мъжкото и женското.Префърцунени и огл-л-упяли "Е-нтелектуалци",тръгнаха срещу законите на природата.И тоа се налага десетки години в Европа.Там където тази граница не е премината,има свръхраждаемост.Изродихме се- -еераси,лесбийки,*** пр.извратености,са въпрос на престиж.Представяте ли си?!

48

До Христо Христов

преди 3 месеца

Научило си се да пишеш, но защо не четеш? Тогава щеше да знаеш каква е причината някои да се напъват да напълнят Европа с африканци и близкоизточни индивиди. Щеше да си наясно и по въпроса какво означава не само да се размножиш, но и да отгледаш, възпиташ и изучиш поне един Човек.

47

Един Българин

преди 3 месеца

За да не плащат българите трябва и те да имат деца! Аз имам две, времето ще покаже какво ме чака в бъдеще. Детските са умряла работа и се усвояват само от непотребното население без подходящи гени. Трябва родителите на три и повече деца деца, работещи в България с официален доход над примерно 2000лв да получават надбавка над пенсията си. Вместо доход може и висше образование за децата, но с доход е финансово издържано. Нека взимат тези с 3+ деца примерно 10-15% надбавка и ще има раждания.

46

Христо Христов

преди 3 месеца

До 45 "Искат да превърнат ЕВРОПА в халифат" - КОЙ бе? Про'с'таците дет не се плодите ли? Още преди 50 години Западна Европа се съгласи да приема исляма.

45

До Анонимен 9

преди 3 месеца

"Жените не желаят да раждат" си написал ти. Това може да го каже човек или без никакъв житейски опит, или не е много умен. Всяка жена знае древната истина, че при всяко раждане е с единия крак в гроба. И въпреки това жените чудо правят, за да не останат бездетни. Изключенията са нищожни. Всяка знае, че каквито и чудесии да постигне, трудно може да се мери дори с най-неуката женица, родила поне едно дете. Отговорните жени раждат толкова деца, колкото могат да изхранят и възпитат.

44

Христо Христов

преди 3 месеца

До 48 "... данъците, а ромките получават детските и помощите за да се плодят" - па плоди се и ТИ бе! Или викаш по Дарвин про'с'тите и мързеливите трябва да изчезнете?!

43

БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАТ

преди 3 месеца

данъците, а ромките получават детските и помощите за да се плодят

42

До Бай Дрън № 35

преди 3 месеца

Не знам каква е била тази кукла за 11 лв. Възможно е да е била вносна, луксозна. Цените на куклите - българско производство и внос от СССР, бяха по няколко лева.Относно следвоенния бейби-бум у нас, според статистиката той е бил в периода 1950-1953 г. Заплатите по това време - млад висшист започваше работа със 105 лв.Чертожник със средно образование през 1970 г. е бил със 60 лв заплата. На едни съседи дъщеря им не успя да стане студентка при първото кандидатстване и работи 1 год. като чертожничка