408

Анонимен

преди 1 месец

Айде тази година къща на Златните пясъци, или направо на Халкидики, омръзна ми на тва *** езеро.

407

Анонимен

преди 1 месец

Аааа, скептичен съм...

406

иЗраждане

преди 1 месец

Не Не Не, само Копейката ни трябва и ще вържем :(

405

Еврогейец

преди 1 месец

Кирчо,вместо да мисли за избори,да вземе Ленчето са своя жена.

404

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ - 27%, Възраждане - 15%, ДПС - 14%, ПП-ДБ - 13%, Радев - 54% одобрение, Борисов - 33% одобрение, наистина го изпраха

403

Анонимен

преди 1 месец

Какво става? Киро нали изръси, че анализатори му искали 20 000 лева? Що се прикриват лъжите на Киро? Даде ли едно име или пак ще му се размине разследване?

402

do KK

преди 1 месец

Много истина. Ходим буквално оправени от3аде. Копейкините фенове и фенки скоро ще подвият опашки и ще си сумтят по пенсионерските клубове както преди той да дойде.

401

Кк

преди 1 месец

Те и пп, итн, атака и кой ли не идва на бял кон да ни оправя с викове крясъци и гръмогласни обещания и след като се налапат изчезват като дим... все ни оправят и все оправени ходим

400

Анонимен

преди 1 месец

В момента в който машините засекат подобен вот за Копейкин това недоразумение ще се коригира от само себе си. Както ИТН на предните. И все пак ми се иска да вярвам, че няма чак толкова умствено увредени хора в България.

399

Саманта

преди 1 месец

Всички българи имат усещането, че изборите са "залъгалка" за избирателите, а това кой и как ще управлява се решава от други сили - американското посолство което е "вън от изборния процес".

398

End

преди 1 месец

*** народ, слаба държава... кви копейки кви пет лева... боко тиквата, копейката от максуда и дебелян мале мале светло бъдеще ничака и пак хиляди ше избягат в чужбина

397

Анонимен

преди 1 месец

"В тази държава настават тъмни и трудни времена ако русофилите печелят."Да, колко спечелиха и кога беше Белата Златка и колко той оправи кАпейките толкова и тоя от Максуда ше ги оправи. Хахха ваксинираните антиваксари на вързано куче леб не могат да дадат ама щели да управляват. Колко и пРосията аха да победи капитализма и взе та фалира, толкова и за превъзбудата на кАпейките сега.

396

Анонимен

преди 1 месец

хаха Възраждане втора сила хахахахах Преди 5 месеца не успяха да сложат един кмет и половината им общински съветници вече не са Възраждане и Копейката не е спрял с късите лъжи и излагането. Не ме разсмивайте.

395

Анонимен

преди 1 месец

В тази държава настават тъмни и трудни времена ако русофилите печелят. Следва съдбата на Русия - бедност, спекулации и репресии. Младите омитайте се.

394

Мда

преди 1 месец

Хеле една агенция се осмели да каже истината-шарлатаните си заминават!А това беше очевидно още преди разпада на Сглобката и май причината да се случи.

393

Ха-ха

преди 1 месец

Леле,голямо плюене по Възраждане,въпреки че посоченият рейтинг е почти същия като от последните избори.Да не би да се страхуват,че реалния резултат ще е още по-голям?

392

хе хе хе

преди 1 месец

Атлантите подивяха от едно проучване на една агенция. Спокойно бе, камаради, това са само прогнози и само за второ място. Да не вземете да се натръшкате сега от инфаркти:)

391

Анонимен

преди 1 месец

Шо става ве кАпейки? Готвите се да взимате властта ли ве? Да не останете пак с пръст в гза? Само един елементарен въпрос. Ако се готвите да управлявате кой примерно ше ви е фин министър? Цончо умното ли или Копейкин дето от ГЕРБ го уредиха да почне в музейчето без да има образование за това? Хахах

390

статията е:

преди 1 месец

Бля-бля-бля без конкретика!Посочени са само някакви имагинерни разлики в проценти без да са посочени конкретни цифри и класации на всички партии от 1 до 10 място!"Медиеана" с това тъй наречено проучване може само да си изтрие задните части!Интересно кой плаща за такава ГЪСТА ЛОНДОНСКА МЪГЛА наречена "Изследване за обществени и политически нагласи".ПЪЛНА ПАРОДИЯ! Айшето от Филиповци на гледане на боб ще ни каже повече КОНКРЕТИКА и най вероятно повече ще познае крайния резултат от изборите!

389

ПУДЕЛА

преди 1 месец

Аз обичам пачки!