62

Анонимен

преди 3 месеца

Фюри има десет чаавета! Прибра парата ,другото не е много важно!

61

G.I. Joe

преди 3 месеца

Фюри не игра чисто. Удряше по тила, под пояса, хващаше в клинч. Имаше ръстово превъзходство и Усик беше принуден да скъсява дистанцията докато Фюри трябваше само да го контрира. Труден мач за Усик но пак успя да победи чисто и заслужено. Дори един съдия отсъди за Фюри и ако не беше нокдауна щяха да дадат победата на Фюри със сигурност.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките не са спали от яд цяла вечер. Още повече, че Усик развя знамето на военната бригада Кабул които са специализирани в трепането на оркки. Особено сега покрай Харков мнооооо трепане а падало хаха СЛАВА УКРАЙНА.

59

пияница мистик

преди 3 месеца

Аз бях за Фюри, защото ми е симпатичен. Някои тук коментират откъм гледна точка на промитите си от пропагандата политически възгледи. Но Усик беше много по-бърз и по-техничен от Фюри. Не че и Фюри не е, но пред Усук е направо флегма. Иначе и двамата са дървени глави. Какви удари си вкараха, ако е нормален човек ще изпадне в кома :) Чакам с нетърпение реванша. Фюри няма да се даде така лесно, а и е по-млад. Иначе Усик си е оправил грозната прическа, но си е пуснал грозен мустак, а Фюри е отслабнал доста :)))

58

Анонимен

преди 3 месеца

Намерих го в зелката, мерси :)

57

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли го някъде по тракерите двубоя, да видя това шоу, или го няма все още... :)

56

Анонимен

преди 3 месеца

Фюри е доста корав и нестандартен боксьор, но явно го подцени Усик, то и аз си мислех, че ще го бие без проблем, но съм грешал :))) Ако може някой да ми каже откъде да изтегля двубоя да го гледам, ще съм му благодарен :)

55

Анонимен

преди 3 месеца

Айде сега да почине 1 седмица и на фронта, да завоюва обратно взетата им територия.

54

Анонимен

преди 3 месеца

кога ще пишете и за това, че З е вече и жените вкархаа във войната залуужни повече от месец се разнася засман и щастлив из Москва Кого мобилизирате?

53

Георги

преди 3 месеца

Голям боксьор е Усик. Наби всички имена в бокса и заслужено обедини титлите. След братята Кличко украинската доминация в бокса има нов наследник.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До До 72 - а бе то теб баща ти не те е искал, ама оная тесъбрала от чаршафа.

51

Х

преди 3 месеца

До До Х пих си го. Теб обаче хапчета няма да ти помогнат т.к си просто глупав... :D Виж си заплатата и образованието и се замисли. :D

50

Надя

преди 3 месеца

Със мъжът ми се запознахме по интернет, той е от пловдивските села привърженик на ПП.Възраждане.Слуша ме много,страх го е от мен което е добре,но не поддържа добра лична хигиена.От дълго време спря да се къпе,за да пести ток и вода,но постоянно мирише на пот и вкиснало, зъбите му изчуряха, дъхът му винаги е със много неприятен мирис, ходи винаги със един и същи анцуг и плетени обувки.Не знам как да се справя с този проблем.

49

Питон

преди 3 месеца

*** опулеф не го виждам там но на лаладжийстване е номер едно.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Като вземат да пишат какви титли са заложени и все едно гледам мач на Скалата и гробаря

47

Анонимен

преди 3 месеца

Подарена победа

46

Х

преди 3 месеца

няма поликорекност професионалния бокс... Става въпрос за милиони. Това да не ви е Мис Дупница? Украинците са добри - факт. Кличко си е украинец. Този си побеждава мнооого преди войната.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно. Дежурните "разбирачи" и "експерти". Като не знаят какво да кажат за бокса, пишат за политика. Като Мирча Кришан за краставицата.

44

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен - " Толкова срамни ли е да напишете, че се казва Александър?" А ти копейко изтъркана защо не се казваш Георгиус или Ищван!??? Отговорът на въпроса ти е: Защото си Олиго....

43

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкин е на един шамар живот и не от световен шампион.