53

Анонимен

преди 1 месец

А защо не се допитат до Международния съд, да видим кой е прав? Със заплахи по медиите няма да стане.

52

да ама не

преди 1 месец

северномакаците правят каквото им наредят от Сърбия ,а нашите *** канят сръски чалгаджии и пр.като засилват сръбската пропаганда у нас.Такива *** парчета рядко се срещат.Щом чертаят карти с вклйчена Българиа чак до морето в границите на велика сърбия и то депутати от техния парламент истинскитех раъководители трябва да обяват бойъкот на всичко сръбско ,а не ам правят безпрлатно газопровод

51

Алекс

преди 1 месец

Отказът от ратификация на трите меморандума на практика е ново гръцко вето.Северномакедонските кратуни наистина са бетонирани.23 год. бяха под гръцко вето и сега пак от същото.В Гърция си нямат Про100 Киро и няма да има кой да го вдигне.Казаното от Мицотакис ще трябва да се изпълни.

50

Стомин

преди 1 месец

До Ястреб Османлията а бе пернатия кога пак те изтърваха от психо диспансера недей да ми се репчиш пак колко били велики турците спри с избиването на тия комплекси бе по добре няма да живеете налягай си парцалките и бягай след стадото

49

Анонимен

преди 1 месец

На тези им дърпат конците от масква но с гърците номерата им няма да минат ще се превърнат в Хамас на Балканите .

48

Майната Ви

преди 1 месец

Решението на проблема е ясно и лесно: вън Задунайская губерния и БЮРМ от ЕС. ГОляма радост ще настане в цяла Европа. Обаче няма да се продават български паспорти.

47

Рендето

преди 1 месец

Добре, че са гърците, че да защитят и нашите Нац. интереси, нашто Външно само протестни декларации пишат, а марсианците ни се смеят и си бършат зад... с тях!!! С гърците, марсианският им номемер не минава!

46

Анонимен

преди 1 месец

Македония беше " Прекръстена" по настояване точно на Гърция! Така и не разбрахме,каква беше тази " гръцка врътка", да се казва " Северна"??? Това Не беше Коректно!!!

45

Анонимен

преди 1 месец

Пътят на Северна Македония към ЕС си тънъника една песничка. А именно: Ако умрам ил загинам, немой да ме жалитеее

44

Бай Дън

преди 1 месец

Тук е пълно с агенти за влияние на Британия и ОАД. Луд умора няма.

43

Анонимен

преди 1 месец

Капейки, дали не трябва да нападнем макетата за това, че имат друго мнение от нас и гърците по почина на путинарко завоевателя, м?

42

Пловдив

преди 1 месец

Г-н сертаки да не би да съдите някой за личното му решение . Вие маляки колко пари смъкнахте на гърба на всеки европеец защото сте мързеливи , а колко пари външен дълг ви се опрости . Да млъкваш разбрахме че Македония ще си имат грижи .

41

Дарвин

преди 1 месец

Тия ограбиха целия ЕС със 600 милярда евро. Дори България им плаща сметките солидарно с всички членки . Иначе за едно С пред Македония се дървят. Крадци от векове, да върнат Беломорска тракия на България и после да се правят на много примерни демократи...

40

Анонимен

преди 1 месец

Кво ги бавят, да им тръшнат вратата към ЕС завинаги и ще видят северните макета и албанците членство на снимка.Те това и заслужават. За три години ще станат всички българи и гърци.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб Османлията- Че вие мюсюлманите миже да управлявате само жените си и то под заплахата,че ако си свалят бурката ще ги пребиете с камъни. За вичко останало сте гола вода. А завзетите ви територии се дължат на факта,че от слабоумие единственото нещо дето правите е деца и по време на войни сте по-многобройни. И като завземете развита страна я връщате 300 г назад технически и умствено. За вас живота е да пасете кози по чукарите и да правите деца

38

Охрид

преди 1 месец

Мицотакис почна да плаче, го чекаме и Радев да пушти некоа солза.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Hhh:Гледай сблъсък от 2000 и някоя, имат предаване точно по тази тема с един професор дървен философ, Каракачанката и проф. Божидар Димитров, лека му пръст. Ще ти стане ясно какви дървени философи са тия. Те го плюят тоя си приказва за международни организации НПО-та и прочие.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35 :Не забравяй да допълниш, че същите тия селяни изгониха всичко читаво що имахме като генетичен материал още преди да влезем в ЕС. После започнаха и от простолюдието да бягат.

35

От анонимен тракиец

преди 1 месец

До анонимните "македонци"Защо се казвало сърбо-хърватско-словенско кралство югославия а ги нямало нито "македонско"нито босненско.????????????????

34

Ккк

преди 1 месец

Тъпунгеерр по времето на царска България сме аграрна страна.... Кава икономика те гони...