391

До 409

преди 1 месец

Сигурно на това място са се случили поне 15 катастрофи (възможно и със загинал) на това място за последните 5 г., ама никой не се интресувал, никой не е писал и снимал. Ама сега е интересно кола на НСО и сега всичките форумни радетели за справедливост, скачате като колибарски петли.

390

До Нели Христова

преди 1 месец

Авторката на статия, я си свери часовника - "Обвинени бяха както..." все още са обвиняеми и няма решение и само се отлагат неща ... айде да не драскаме, а да изписваме нещата с повече детайли, може ли?

389

КПСС БКП

преди 1 месец

Всички сме виждали с каква скорост фучат колите на НСО из пътищата родни - с превишена ! Винаги карат като луди и притискат другите коли по пътищата ! Тези негодници ежедневно създават предпоставки за ПТП-та, но тях законите не ги ловят !

388

Анонимен

преди 1 месец

Всички ли се питат, или особено сайта.

387

християнин

преди 1 месец

Саамият факт,че за най-малкото нещо,като озверяли кучета се хвърляте върху Кирил,Асен,Ленчето и пр.,значи дълбоко са засегнали престъпниците от банянската разбойническа организация,дръндарските крадци,ненормалниците на Славо дългия,Коце издухалника.Преклети да сте изкукалите,които ще гласувате отново разбойниците да дойдат на власт.Вашите деца няма да ви го простят.

386

Анонимен

преди 1 месец

на пп дб им трябва съдебна реформа, с удобен главен прокурор, защото непрекъснато влизат от съдебна сага в съдебна сага.

385

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист 407, тоест тия са невинни защото има хора, нарушаващи закона още повече така ли? Ми Хитлер е организирал убииствата на колко там милиона евреи ние тука като чуем сериен убиец и се стресираме, я да ги оставим хорицата намира, в сравнение с Хитлер са си съвсем нормални.

384

Анонимен

преди 1 месец

СВОДКА ЗА СТРЕЛБИТЕ ОТ СТРАНАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА САЩСтрелба във Форт Смит остави един ранен, няма задържани2 тежко ранени при стрелба през нощта в ТемпеПредполагаем гняв на пътя доведе до изстрели в северозападната част на Оклахома Ситислужителите реагираха на стрелба в блок 2100 на Deer Ridge Dr. Един мъж беше транспортиран в критично състояние до ROH. Към момента няма подозрителна информация.

383

Реалист

преди 1 месец

Карал съм 10-пъти по този път. Това, че евентуално колата на НСО евентуално се движела с првижена скорост е най-малкия проблем. В райноа е пълно с луксозни МПС-та "земеделски производители", които се карат с много по-големи скорости и по-агрсивно. Ако ППТ беше напрвено от "земеделски производител" никой от вас форумии и фейсбук радетели за спрведлист щеше за знае и изобщо да се интеревува.

382

Анонимен

преди 1 месец

Да си спомним един такъв инцидент с един от ДПС и ше разберете как ще свърши цялата тая история

381

триморец крадев

преди 1 месец

това е моето парашутистче, препоръчаха ми го лично от ложата брат златев и тате петко. много читаво момче. и умно, харизматично. много лошо са потрошили държавната собственост нарушителите на правилата за движение и са си платили. от сега нататък всеки охраняван от НС със хеликоптер и самолет а като са на морето ще им вземем по една бърза моторна лодка. казах.

380

Анонимен

преди 1 месец

кирьо про100ьов и хасан палавото допе цялата държава опоскаха и фалираха, натрупаха заеми и си делнага парата с крадев, златев, шишан и порко, доунищожиха армията ни и ще пращат сега българи да *** в украйна, и си мислете че тука заради някв утрепан селянин ще се покаят и ще има разследване и ще бъде наказан някой... смешна работа. с пицаджията на простев кристалинчо семерджиев какво стана. вкара ли го в панделата или ще го обезврдят в стил алексей "мъртъвците не говорят" петров.

379

Йо

преди 1 месец

А този пpъдльo не е ли могъл да каже да намалят скоростта на колата?!

378

Анонимен

преди 1 месец

катастрофата не е заради отнето предимство, а заради това, че НСО са летяли с 200кмч по път и участък, който не позволява това и по този начин са създали катастрофални последствия върху останалите участници в движението. НСО трябва да поемат вината в случая! Но се обзалагам, че проверката друго ще установи... много са бързали за някъде... имали са много спешна работа сигурно... за благото на народа... да се бяха нанизали на дърво щеше да е услуга голяма за всички!!!

377

Анонимен

преди 1 месец

Ани как няма да мине в отсрещното.Това е елементарен лек завой Смятай с каква скорост е влязъл той .,за да не го вземе Аудито няма как да види как изведнъж му стоварва светкавица.Язък за човека.Така ни убиват богоизбраните Амин

376

Закривай НСО

преди 1 месец

На кого е нужно? Да вози роклите на съпруги и метреси и разни провалени политици да се пъчат с охрана, един вид колко са важни. Айде стига безсмислени разходи. Доган сигурно още го вардят за наша сметка, а колко премиери и шефове на параламента има напоследък, сигурно ги пази цяла дивизия гавази.

375

Анонимен

преди 1 месец

ШОФЬОРЪТ АКО НЕ ИЗПЪЛНИ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ТАКИВА КОМПЛЕКСИРАНИ ПОЛИТИЦИ И ЩЕ ГО УВОЛНЯТ. В НСО СЕ ОПЛАКВАШЕ НИКОЛАЙ МАРКОВ, ЧЕ РАЗНИ СА КАРАЛИ ОФИЦЕРИТЕ ОТ НСО ДА ИМ РАЗХОЖДАТ БОЛОНКИТЕ, ДА ИМ ПАЗАРУВАТ И СА СЕ ДЪРЖАЛИ КЪМ ТЯХ ПО-НАЙ-НЕДОСТОЕН ПАРВЕНЮШКИ И ОБИДЕН НАЧИН. ТОВА СА НИ УПРАВНИЦИТЕ. А КИРЕТО ЛЪЖАТА Я НЯМА ЗА НИЩО.

374

Анонимен

преди 1 месец

ТЕ ППДБ СЪДРАХА ХОРАТА ОТ ГЛОБИ ЗА ПАРКИРАНЕ И ОТ СИНИ И ПЕМБЕНИ ЗОНИ. А САМИТЕ ТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ, В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ИМ ГРУПА СИ ИМА ЧОВЕК КОЙТО САМ СИ Е ПРИЗНАВАЛ ЧЕ Е БИЛ НА ДЪНОТО ОТ ДРОГА И ЕДВА Е ИЗПЪЛЗЯЛ. НИВО ДА ГО ОПИШЕШ. И ТАКИВА ЕДНИ ТОЛЕРАНТНИ КАТО МАНОЛ ПЕЙКОВ, КАТО ИСКРЕНЧО ДЪРПАЩИЯ ВРАТОВРЪЗКИ

373

Анонимен

преди 1 месец

в КЛАСАЦИЯТА ЗА СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ ТЕЗИ ОТ ппдб СА ПЪРВЕНЦИ, ШАМПИОНИ СА ДА ЗНАЙШ, АМА ОТЗАД НАПРЕД. Направиха ли нещо свястно през олигомандата си.

372

Анонимен

преди 1 месец

т снимки се вижда, че туарегът, в който е пътувал Кирил Петков, се е врязал в "Ауди А4" от шофьорската му страна. Ударът е бил толкова силен, че е запратил Ауди-то в канавката и е смачкал лявата му страна до неузнаваемост.Силният удар не се дължи на колата на пострадалия, защото е ударена странично от колата на велможите.