44

Анонимен

преди 1 месец

Ако така продължават ще бъдат отделени от Албания. И после Албания като ги приемат ще са в позиция да поставят условия. Албанците в РСМ няма да търпят дълго това патово положение и ще видим какво ще стане. Вероятно е РСМ да се разпадне на части.

43

Анонимен

преди 1 месец

Слави Трифонов какво казва по въпроса с Македонияяяяяяяяяяяяяяя.

42

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, то щото албанците са се залетели за СФРЮ 2. Албания скоро ще бъде отделена в процеса по предприсъединяване, сърбо-македонските неудачници да си се вземат щом се обичат. Македония отдавна класифицирана като "проблемна" държава, с висок риск от вътрешно разцепление и конфликти. Заедно с Босна и Косово. Затова беше напъна да бъдат интегрирани в НАТО и ЕС, с цел стабилност на региона. Щом не щат - до десетина-петнайсе години ще си ги разцепим като баница с албанците и гърците.

41

Мда

преди 1 месец

Абе я всички в ЕС и Албания да ви налага визи и да ви остане да ходете само до белград, пекин и маскве като другаря Ким! де еа и промитите титовски мозъчета! Хубавото е, че тая година ще ги е страх да стъпят на море в Гърция, та поне малко да се изчисти там от буклуци

40

Анонимен

преди 1 месец

тези са на сръбска хранилка и си мислят, че ще стигнат много далеч... Да си правят съюз с албанците и сърбите и да влизат там тогава!!! С такива изявления в ЕС скоро няма да влязат.

39

Ганчу

преди 1 месец

До АнонименДокарахме я дотам, че голяма част от население е неграмотно или полуграмотно. Вие сте още едно доказателство за това. И за това не ни е виновен ЕС. Просто хората ги мързи да мислят. То и по пътишата се вижда същото, коне с капаци без капка мисловна дейност карат направо, защото те са най-важни.

38

Анонимен

преди 1 месец

парламента да гласува 50 годишно вето на бюрм за ЕС

37

Анонимен

преди 1 месец

Крадеца си счита че е негово човешко право да си краде от другите.

36

Анонимен

преди 1 месец

Сърбите веднъж ги изпуснаха да се отделят от тях. Втори път няма да ги пуснат да влязат в ЕС преди тях. Този сърбоман също не иска да влязат в ЕС и размахва националистическата карта, за да изкара другите виновни. Нула внимание и толерантност спрямо тези.

35

Северджанъм

преди 1 месец

Съвсем ще си затрият мизерната държавица по-малка от София тези северни жалки същества

34

българина

преди 1 месец

мое човешко право е да ви наричам българи, а ваше право е да се самозалъгвате, че не сте. Може да минем днк тестове и полиграф ако искате

33

Анонимен

преди 1 месец

Тези са на кремълска хранилка, премиера им Груевски избяга при Орбан , а виждаме какво става там , въобще нещата са навързани .

32

Анонимен

преди 1 месец

В общи линии, както си решат. или Източна Албания, или Северна България. Но, ако съдим по раждаемостта на албанците в FYROM....най-верятно ще е Северна Албания

31

Питам

преди 1 месец

Щом има Северна Македония , трябва да има и Южна. Къде се намира ?

30

Анонимен

преди 1 месец

Мицко,до гуша ми дойде от тебе!Айде разкарай се и не ни занимавай повече със себе си?

29

Анонимен

преди 1 месец

как, как да я нарича. Да я нарича с истинското й име: Източна Албания

28

Анонимен

преди 1 месец

Човешко право как да наричал ..., ала бала! Скоро ще трябва да нарича държавата си както му кажат албанците!

27

Дрис Дрис

преди 1 месец

Единствената правилна политика срещу тия е пълен игнор и международна изолация. Те сами ще се докарат дотам, но за останалите поне да не си късат нервите.Тази овчица на снимката и с вампирите покрай него са сложени там за да блокират собствената си държава. Това е целта на тези циркове, нищо повече нито по-малко. ВМРО ДПНЕ е патерица на Унгария и Сърбия, които използват БЮРМ като лост за влияние и те никога няма да ги пуснат в ЕС. Уви, обикновените макета страдат и покрай тях и

26

Анонимен

преди 1 месец

Тез що си мислят че като влязат в ЕС ту ши цъфнат ? Я ние до къде я докарахме . Изчезващ вид с все повече дългове а властта все по безнаказана . Макетата могат да направят една много по добра България . Не им трябва ЕС . Сега изтока е по богат от запада но бизнеса на изток е съвсем друг .

25

Анонимен

преди 1 месец

Ами както се казва - Не знам брат, ти си знаеш. Да си цъкат с Вучич, чичо Вова и другаря Си. Може и да е по-добре за тях да не напират да влизат в ЕС. То, както е тръгнало, ЕС вече се превърна в бетер комунистически блок. С тези свръхрегулации, чиновнически произвол и проостотии, все повече държави ше искат да ги напуснат.