227

Анонимен

преди 1 месец

"При поява на коли със специален режим на движение сте длъжни да добиете в страни или да спрете това ясно ли е" - И къде точно искаш да обрия, чифтокопитно такова? И как да спра, когато съм с 90, а зад мен лети някой със 160? КЪДЕ и КАК да спра? Да се блъсна в дървото, заради ГЛУПАВИЯ ТИ СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ? Ако трябва да избирам между БОЯТА на колата си, не жбивота си, ами БОЯТА на колата си и един автобус с депутати, ще избера боята. ТОВА ЯСНО ЛИ ТИ СЕГА НА ТЕБЕ?!

226

престъпник!!!

преди 1 месец

Кирил Петков е един убиец! Ръцете му са изцапани с кръвта на невиния човек. Позор за него!

225

Анонимен

преди 1 месец

До Ана - Току що влизам и не ми се четат 235 коментара. Дай ми в съкратен вариант, какво се говори и кое те ядоса толкова.

224

Ана

преди 1 месец

Четейки коментариге си давам сметка че българите са безвъзвратни ***. Не 85%, повече от 95%. Та така, заслужаваме си съдбата. Няма проблем , скоро ще усетите ТОЯГИТЕ на АГЕНТИТЕ БУДА И САВА и ФЕНОМЕНАЛНИЯ ДЕБЕЛЯН. Същиге тези окрадоха простия матриал не с милиони, а с милиарди.

223

230

преди 1 месец

не, това не е ясно. другият път ще ви бавя и преча. последствия може да има за всички, така че не се пренадъхвай униформа

222

&~~

преди 1 месец

Сега и Цеков се включи в армията на лайнометите на Прасето и Тиквата.

221

Анонимен

преди 1 месец

разбира се, ако не бяха убили никого петков нямаше да направи забележка на НСО, че карат бързо, сигурен си е гледал телефона ухилен през цялото време

220

Анонимен

преди 1 месец

Килър Киро :)))

219

Сега

преди 1 месец

При поява на коли със специален режим на движение сте длъжни да добиете в страни или да спрете това ясно ли е

218

Анонимен

преди 1 месец

Ех Цеков, ех Юритсче, Фен на ГРОБ и Мутрите, и гл. Експерт на ПИК. Каго Юист "Професионалист" трябва да си наясно , че с предположения не можеш са правиш подобен род изказвания. Е явно толкоз си можеш. Трудно е да надскочиш себе си.Ти беше в колата и чу какво е искал Петков ли? Доста си жалък в стремежите си. Или в Трифоновата ЧАЛГАРИЯ всичко върви.

217

Анонимен

преди 1 месец

Като им знам некрофилията от Продадохме промяната може да посегнат и на паметника на загиналия невинен човек. Те са специалисти по разрушаването на икономика, на държави, на ценови баланси

216

Анонимен

преди 1 месец

Кире, ще фанете ли пет процента на изборите, пет до десет, останалите ги лъжете нали така е по записа на г-н Радостин Василев.

215

Анонимен

преди 1 месец

Най-големите русофили са Кирето и Шороз Денков. Толкова направиха русофилството да крепне е българите да намразят кукловодите им от САЩ... тия от посолството въобще правят ли си равносметнка какви ни спускат и инсталират, че с тях изкъртиха дъното на дъната.

214

Анонимен

преди 1 месец

Пак гласувайте за Продадохме промяната. Влизат отново в сглобката и пак ви предават.

213

Анонимен

преди 1 месец

Отломка от ндсв,на кого се подмазваш байно?Май огладня и започна с баданарката да работиш.Викай по силно,за да те чуе банкянският,иначе лаенето ти отива на вятъра.Ти с какво измери скоростта на автомобила с който е пътувал К.Петков,седейки на ЗАДНАТА СЕДАЛКА?

212

Анонимен

преди 1 месец

Абе слагайте му една спирала на Кирето и нема кво повече да го пазите!

211

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, че е така!

210

Анонимен

преди 1 месец

ДО ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТИ НЕ ГИ НАРИЧАМ ХОРА УМИШЛЕНО ЗАЩИТАВАТ КИРО ШАРЛАТАНИНА ВИЕ СТЕ НЯКАКВИ ЕЛЕМЕНТИ КИРО ПОЛЗВА ДЪРЖАВНА КОЛА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ НАЬО КАКВО ТЪРСИ ТАМ КОЙ ПЛАЩА ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ДА АГИТИРА ЗА КИРО ЛИЧНО УМИРА ЧОВЕК И КИРО Е НЕВИНЕН ЕЙ ЕЛЕМЕНТИ МНОГО МНОГО СТЕ ПРОПАДНАЛИ НА ВСИЧКИ НИВА УТРЕШНИЯТ ДЕН ТОВА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ ДА ВИ ВИДИМ ТОГАВА КИРО ШАРЛАТАНИНА КОЛКО ЩЕ ВИ Е СКЪП

209

Хайдеее,

преди 1 месец

...на щатните плювачи, за катастрофата пак ГЕРБ са им виновни! И за изцепките и лъжите на Кирил Петков, пак те са им виновни! Айде събудете се!

208

И ЕДИНИЯ И ДРУГИЯ?

преди 1 месец

Неспирането на знак СТОП е фундаментантална грешка и нарушение на правилата. Обаче, когато шофьорът познава пътя и участъка, може да успее да се огледа и да премине през кръстовището дори и без напълно да спре на СТОП-а, с 5 километра да кажем. Освен това, дори да спре на СТОП е възможно при излизане на главния път БЪРЗОДВИЖЕЩ се автомобил да го "изненада" и да предизвика ПТП. Предполагам в случая има нарушения и от двамата участници и поради това се е стигнало до тежко ПТП. Жалко...