16

Анонимен

преди 4 месеца

Платено ли е да се твърди, че извършителят на покушението е действал сам? Убийците на Трактора и Нотариуса и те ли действаха сами? Каква я свършихте с покушението срещу Иван Гешев? И там ли е действал сам? Няма ли нашите велики професионалисти да разкрият нещо вместо да ръсят хвърчащи хипотези?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Излязоха доста снимки на стрелеца в организацията "Словашки бранници" в близки връзки с нощните вълци на путин! Май нема да е бил единак!

14

Анонимен

преди 4 месеца

До До 3... Цитати"-Един червенюха по малко. Поредният популист лаещ срещу свободния свят и се опитващ да прокара поредната тънка диктатура в Европа.-Добре ли сте?-Не , въпреки че доктора ми предписа да си пия хапчетата през 2 часа, аз не го правя, защото съм евро***джендърляк и отказвам да се подчинявам на всички психиатри, защото са агенти на Путин !

13

Медийна мъгла

преди 4 месеца

Ей, всичко друго ще напишат само и само да затъмнят истината, че този убиец е евреин! Страшно изопачаване на факти! Купени медии!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Вълк единак, ама член на "Нощните вълци" на путин в Словакия!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Изгода имат евроскептиците и русофилите! Без значение, кой е дръпнал спусъка! Можеше да е дете, с пистолета на разсеян охранител!

10

Запознайте се !!!

преди 4 месеца

Запознайте се с истинското лице на европейския джендаризъм и небинарност - наглост, нежежест, но арогантност и кръвожадност. Много, ама много по-зле от Сталинския комунизъм

9

ПАМЕТНИК ЗА ГЕРОЯ!!

преди 4 месеца

ТОЙ Е ОТ РАНГА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ - БОРЕЦ ЗА СВОБОДА ОТ РУСИЯ И НЕЙНИТЕ ОЛИГАРСИ...

8

До 3

преди 4 месеца

Добре ли сте?

7

Анонимен

преди 4 месеца

,, Изглежда е действал сам"? Че колко човека да държат един пистолет?

6

хе хе хе

преди 4 месеца

Явно Агенцията отказва да поеме отговорност. Както винаги:)

5

мдаа

преди 4 месеца

Започнаха да изпират поръчителите.

4

Х

преди 4 месеца

не се опитвайте да убедите конспиратора, че е нещо просто! Той знае истината!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко, че е бил единак, ако бяха глутница щяха да свършат работата

2

Шаши

преди 4 месеца

Въл единак е, ама утре. Женен е за украинка. И е от евроатлантическата глутница. Вълците пращат старите и немощни вълци отпред. Така и с този.

1

Май не е така

преди 4 месеца

"Местните медии разкриха, че преди години Фицо е членувал в организацията "Словашки бранници". Организацията си е сътрудничила в прокремълското движение на мотористи "Нощните вълци", а лидерът й е посещавал тренировъчен лагер на руското национал-патриотично движение "Народен събор", където обучението са водели бивши служители на руските спецчасти. През 2022 г. "Словашки бранници" съобщават, че се разпускат. Преди това са подозирани в пронацистки уклон."