137

Анонимен

преди 1 месец

Който ще да е,опитал се е ,даже да е стил ",рашист бие рашиста,,.Аплодирам.Оня е путк..инист./иначе,словак,земи единия .От Федерацията чехлите дразнят повече,имам съседче тук.Грамнегоебе за Украйна Типичен ***, с фасони.Има един гениален музикант,български емигрант и наша рокзвезда ,никой не го знае,дава си *** да им говори езика и да им пише музика,тия помнят само Карел Гот.Иначе са много големи.Ще платя на следващия дето ще думне някой от тия с техните дже,пще ,щйе ,ай ще им еб.м

136

ароматния пръч

преди 1 месец

Е,поредният психоборец да човешки права влязъл в историята,след опит да създаде партия "Не насилието" обърнал резбата и решил да се прави на мъж!В природата чинчилата е американски гризач,плъх.

135

Анонимен

преди 1 месец

Кой да е - укрпфашага.

134

Неубедителен

преди 1 месец

сценарий, липса на актьорско майсторство и слаба режисура.

133

Юлиян

преди 1 месец

Дотук!Някои трябва и да работим,за разлика от почти всички вас!До утре.И не се правете на "мъже" в мое отсъствие!

132

Юлиян

преди 1 месец

Милан ли си?Интер ли?В криза си!Не ти е тук мястото!В четвърти клас,ако те върнат,може да минеш евентуално за "исторически подаващ определени надежди",но на "пети" не се съгласявай!Там ще е сложно да се представиш за "начетен",даже със сегашният ти багаж от знания.

131

Юлиян

преди 1 месец

Продължавате да копаете дъното.И ако за това ви плащат,евалла!Има някой не в ред.Дали вие,това впрочем е ясно,вижда се с невъоръжено око,дали тия,които ви плащат?Не знам.Ама,ако за "нищото" дават пари,то определено "те" са по-зле от вас.За цялата нощ нито един разумен,логичен довод в защита на "вашата" версия!!!И даже не смеете да коментирате или да оборите по някакъв разумен начин моите твърдения.И ако след всичко това продължават да разчитат на вас...разбираемо е защо Западът губи войната.

130

Анонимен

преди 1 месец

Вчера по БНР, въпрос към журналист от сорта на Хр. Грозев - защо русофил ще застрелва друг русофил?( перефразирам най-общо) - отговор: Знаем, че от години Путин има проблем с националистите в Русия!!! Евала ти братче!!! Добре, че е Путин иначе кой ли щеше да е виновен?

129

милан

преди 1 месец

Все повече се осветява връзката на руските гномове с опита за убийство. Защо, обаче? Говори се, че от няколко месеца РФ се бул обърнал срещу руснаците и сега има потвърждение как се наказва предател.

128

Юлиян

преди 1 месец

141 го "отметнах".Сега да свърша и с 42.Толкова по-зле говори това за вас.Един"***" да изглежда като "професор" в сравнение с вас-поддръжниците на"единствено правилния цивилизационен" и "нестандартно сексуален" евроатлантически избор.

127

Юлиян

преди 1 месец

Това,че си бил "жена" с "ниско социално самосъзнание" и "нестандартна сексуална ориентация" си е твой,личен проблем.Хубаво е,че го споделяш,макар и толкова късно.То вие "евроатлантиците"всички сте такива.Много трудно ще се намери някой,който да носи нещо мъжко у себе си.

126

до Юлиян Тъпото

преди 1 месец

Ти защо се прекръсти от славянин на Юлиян? Ха-ха-ха! МегаТъпоПарче си...

125

Юлиян

преди 1 месец

*** са лесни за различаване.Само прочети текста на коментарите им.Те сами ги издават.Ти позна ли се?Ако не, значи си по-голям *** отколкото предполагаш.

124

Юлиян

преди 1 месец

Това е неудобството да си "анонимен",не "тежиш"!

123

Анонимен

преди 1 месец

тия гадове не *** лесно. ей го нашия про100 киро оцеля с 240км/ч и по този начин ефективно намаля електората на противниците, тоя го ранили леко. няма да ни е лесно никак с тия

122

Юлиян

преди 1 месец

Вместо да слагаш минуси,докажи с нещо твърдението за "руската връзка".Не се измъквай с минуси.

121

Юлиян до 128,114,117

преди 1 месец

Ами като е написано и си го прочел,къде виждаш връзка с Русия.Повече от ясно е,че версията за"руската връзка"на Цинтула е съшита с"бели конци",даже не с"бели",а направо с"канап".Грамотният човек не може да не го забележи и с презрение би отхвърлил твърдението за някаква връзка на убиеца с Русия.

120

Анонимен

преди 1 месец

До Юлиян до 121 Написано ти е в статията, да беше я прочел.

119

Юлиян до 121

преди 1 месец

Кажи бе,"грамотен"!Обясни"грамотно",какъв е Цинтула и защо стреля по Фицо.Може пък ти да знаеш по-добре от него самия защо и да го опровергаеш."Обясни"къде е сбъркал в признанията си.

118

Нещо познато

преди 1 месец

Акцията в църквата"Свети Крал" 1925 година срещу върхушката виновна за двете национални катастрофи, е извършена не от комунисти, а от честни царски офицери - майор Коста Янков, майор Яко Фридман и майор Иван Минков. А тоз писател/поет си е чист еврогеец, неофашист. Европа отново затъва в блатото на фашизма.