122

Анонимен

преди 1 месец

Санкциите са за ЕС, не за РФ. Както виждаме повечето европейски държави са с дефицит и намаляваща индустрия. Скоро РФ задмина Германия по бвп, Путин прогнозира, че в близките години ще задминат и Япония, както се случва често на американските марионетки.

121

Анонимен

преди 1 месец

Пак свободни съчинения-никой не знае какво точно са обсъждали. Това, което излиза официално са някакви протоколни бла бла. А и Путин и Си много добре са обсъдили предварително всички договоренисти и тази среща напрактика е форвална и само да подпишат. Да не мислите, че тепърва са уточнявали какво искат и какво не искат?

120

Анонимен

преди 1 месец

Общо - взето се сбъдва най- лошият кошмар на англосаксите. Огромният трудов потенциал на Китай, заедно с практически нескончаемите природни богатства на Русия, заедно с немският научно - технически гений. Засега участието на германците не е много видно, но само за пример - Във всеки нов китайски електромобил около 35-40% технологиите са немски. Затова и качеството им е съвсем различно от старите китайски автомобили (електромобили).

119

Анонимен

преди 1 месец

На практика нещата стоят точно обратно. Преди около 3-4 седмици всички ограничения към руските банки от страна на САЩ бяха снети, само и само да могат да си плащат нефта , урана и титана, който купуват и до ден днешен от Русия. А заплахи от страна на САЩ срещу Китай, при положение, че именно Китай е основен външен кредитор на САЩ (държи най- много държавни облигации на САЩ)... Това даже не е за коментар, а е за смях! Демагогия и опит за повдигане духа на либерастията е тая статия.

118

Без паника, моля !

преди 1 месец

България ще оцелее, за разлика от други, които са зяпнали да глътнат света, НО ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ НА МАЛКИ, МАЛКИ, МАЛКИ ПАРЧЕНЦА !

117

тоти

преди 1 месец

колко девбничко в Руското човече,седнало да мили за помощ и колко жалко никой не му подава ръка ,което много намирисва на ,,загубена битка''!!!

116

Другарят Си

преди 1 месец

Какви граници? Вземаме руска газ за жълти копейки без ограничение.

115

Истината

преди 1 месец

Или зависимост или върви на маймата си.

114

Анонимен

преди 1 месец

Приятелство без граници? Дали не се събличат?

113

Анонимен

преди 1 месец

Каза ли на чичо Си кво се случва у Крим?

112

Анонимен

преди 1 месец

До 110. Прав си. Друго си е нашата, българската, военна машина.

111

Анонимен

преди 1 месец

Ами нормално е Китай да не иска да е зависим от която и да било машина. Само шаpaнu като нас искат.

110

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха, военната машина на Русия е една разнебитена каруца с квадратни колела.

109

Анонимен

преди 1 месец

Ти на катъра ли викаш коня?

108

ПЕТКО САТЪРЧЕТО

преди 1 месец

Пyтик слушка! Кво друго му остава освен да вика постоянно " Си сеньор! Си сеньор! " В крайна сметка сеньор Си е взел решенията си преди визитацията на придворния путин!

107

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

В русо-китайския свят, щом има граница или "червена линия" - значи такава всъщност няма. А щом има приятелство "без граници", значи граница има.

106

Gorskio

преди 1 месец

И сега какво стана?!? Любимият П.лер също не беше посрещнат от домакина на летището. Опааа. Коня каза както искат домакините така си посрещат... Нали филите ревахте - Шолц го бил посрещнал кмета, Блинкен го посрещнал зам. кмета. И видиш ли сега джуджи го посрещнаха второкласни чиновници. Жик-так близачиии хахах

105

Дарк

преди 1 месец

Как няма да са приятели?Интересите им са общи И нито на Русия,нито на Китай им дреме от приказките на САЩ.По-скоро САЩ ще усетят дъха на дракона,ако за една нощ вземе решение да си прави разплащанията само в евро,а може и в юани.Китай има най-големият военен флот в света,руснаците пък им снабдиха подводниците с двигатели,които не могат да бъдат засечени.Ръсия пък си е водеща във военните технологии.Сами медийни надъвки в западната преса.Ами и двете имат право на вето в ООН и не им дреме.

104

Анонимен

преди 1 месец

В стремежът да разчлени РФ, НАТО си спечели непобедим враг в лицето на Русия и Китай.

103

Ewa

преди 1 месец

Ще ги скарат и тях!