198

до 231

преди 3 месеца

А знаеш ли защо е така м? Западната пропаганда мълчи по въпроса, но руските медии предупредиха преди парада че няма да изкарват техника за да не се превърнат трибуните в цели за украинските дронове. Този парад, въпреки участието предимно на военнослужещи и бойна техника е мирно събитие, целящо отбелязване на националния празник на Русия.

197

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко това щеше да е пародия и смешно ако това беше някой диктатор в някоя африканска или азиатска страна като Туркмен баши или чеченския Дон-дон. Но когато му клопа дъската и заразява цялата си клика и има ядрено оръжие да унищожи няколко пъти планетата - вече не е смешно. Още повече както е започнал систематично да изравнява с лицето на земята една европейска страна.

196

Анонимен

преди 3 месеца

До 230 - тук в България гледат руски медии и то как. Даже онаниратпод портерта на Вожда

195

Анонимен

преди 3 месеца

И какъв ще е сериозния отговор , че изгонили няколко агента на ФСБ под легендата журналисти? Пак ли ще хвърля Маша Алкаша ядрени бомби над Европа или какво? Путиняци, кажете бе?

194

Анонимен

преди 4 месеца

Конешенко го е тренирал да стреля!

193

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

До Анонимен 230: А, има, има гледащи, там болното психодиспансер парадираше с това, по бетабатаката му пускаха някакви клипчета с врели-некипели от тези канализации. Разни бетер сенилни деменции сигурно също си го пускат. Ако питаме кьопек *** с кьопеките, и той ще заяви с гордост, че от там се дезинформира :). За нормални хора не се сещам...

192

Кир Чоу

преди 4 месеца

с един танк събориха украйна, даже тва не е танкл а пералня отвлечена от Украйна 2020 ... стар модел!

191

Анонимен

преди 4 месеца

на парада за 9-ти май имаха само 1 танк тия, тръгнали да плашат

190

Анонимен

преди 4 месеца

пффф, че кой освен руските пешки гледа руски медии в Европа, все едно да гледаме севернокорейски, или руснаците продължават да си придават важност, важните плашила...

189

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

БМХНПШМ както се казва :). Тъкмо ще има повече импровизирана "тоалетна" хартия за гоморашите и техните дворски нужници :). А РИЯ ще се зарие не с новости, 'ми с "мед" от "медарка" :).

188

Алекс

преди 4 месеца

О нееее... руските власти ще цензурират репортери! До къде стигнахме... :)

187

Анонимен

преди 4 месеца

То пък в България свободни медии има ли . Каквото нареди посолството това се пише . При Живков по нямаше цензура .

186

Абе Марче

преди 4 месеца

За какви свободни руски медии говориш като в Путинската Фашистка империя на злото няма опозиция. Всички са изтрепани от кремълската фашистката хунта. При вас няма кой да ви показва грешките . Вие - фашистката хунта на Жужака безгрешно изтрепвате всички инакомислещи.

185

Хахаха

преди 4 месеца

Свободни медии няма в целият свят.Всички са зависими, инъче фалират

184

Анонимен

преди 4 месеца

Тия приказки за "суров отговор" от страна на Русия сме ги чували и преди. Но до момента никакъв отговор не сме видели. Плашат гаргите, за пореден път.

183

хх

преди 4 месеца

То защото в русия е пълно със западни медии, а пък свободата на словото е първостепенна ценност. Робски народ който си умира от мерак да прави и другите роби. Империя на злото

182

Анонимен

преди 4 месеца

Свободни руски медии няма. Както нямаше своодни български медии преди 1989 год., когато всичко се цензурираше от политотдела на БКП. В Русия всяка медия, която не е съгласна с официалната политика на Кремъл се обявява за чуждестранен агент и бива закривана. Само ограничени хора могат да вярват на цензурираните руски медии. Свободна руска медия е същото като дървен камък.

181

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Руското лицемерие отново изплува от блатото.

180

Лъже

преди 4 месеца

Мара пак лъже. Преди време се беше изказала, ме Българската азбука била македонска. Мара лъжкинята твърдеше , че Българските Евреи били спасени не от цар Борис , а от червената армия , която е била на 1000 км. от България, по същото време на спасението на Евреите. Марче стига с тея лъжи , спри водката

179

Анонимен

преди 4 месеца

Щатите ще дисциплинират Русия както дисциплинираха Германия и Япония. Просто не му е дошло времето още.