166

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беше много готино в провинцията нямаше всеки ден в София да дебаркират по 2-3 влакови композиции с аграри от прованса. Престанете да пишете глупости!! Знам че българраците сте слабоуумни по дифолт ама . стига вече!!

165

само да кажа

преди 4 месеца

разказаха брокери......спирам да чета.....ахахха поредния паскХвил от този сензационно-вдъхновяващо категорично дезинформационно-пропаганден сайт за полиране на мозъчХета...и от долу под статията 99% коментари на тХроловете и тук там на някой заблуден наивен читател...всичко това за да има посещаемост на този карикХтурен сайт тип-вестник стършел...само статии клик байт и така се манипулира обществото...казват ти ама ако не вярваш влез в инфо сайтовете и прочети и ето дезинформациите на първо мяс

164

Анонимен

преди 4 месеца

Абе селото си иска работа,има много фактори които не заяисят и от теб.Ти можеш да си направиш къщата перфектно ,но когато не се поддържат дерета,вади,няма канализация наводненията са в кърпа вързани.Зимата сняг по селата не се чисти и колкото и да работиш дистанционно децата трябва да ходят на училище.

163

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 172, гроздето е кисело, а? Не можеш да си представиш, че хората търсят спокойствие. Това, което описваш е нещо съвсем друго. Ама не ти стига интелекта нито да го опишеш, нито да го разбереш. Всъщност с този арогантен изказ описваш себе си! И да, манталитет. си е. На провалените хора :) Показа, че цената ти е много ниска. Ей ти един лев. Върни ми ресто след като оцениш стойността си :)

162

Анонимен

преди 4 месеца

Е, те от селата се набутаха в градовете и сега олеле, то си ги влече и е нормално. Майка му и баща му са си с този манталитет, те си милеят за селата които са напуснали /което е нормално/, нали си им е родното място. Живи и здрави кой както го усеща, така да го прави.

161

Анонимен

преди 4 месеца

До Kalin72, абсолютно! Никой не е казал, че трябва да се гледат доати, краставици, картофи .... и какво ли не :) За сега дворът е с естествената трева. Можем да косим. Когато остареем ще си сложим райграс и ще пуснем робот да коси. За всичко има начини. Въпрос на малко планиране и интелект. Животът на село в в пъти по-качествен!

160

Kalin72

преди 4 месеца

До АнонименЖивея в къща от 2010та година. Да, по-скъпо е, сравнено с апартамент, но съвсем не са ти нужни екип от хора ,да се грижат за двор и къща. Е, ако имаш пари и си мързел, ОК, наемаш си хора и забравяш. Но ако си нормално сръчен и не много мързелив, и имаш малко свободно време, няма никакъв проблем сам да се грижиш за къща и двор.

159

Анонимен

преди 4 месеца

До 166, май си единственият, който мисли "за останалите хора". В крайна сметка виждаме, че в тази държава всеки е за себе си :) Почти година живеем извън Бургас. По-бързо стигаме от вкъщи до центъра на града, отколкото преди от Меден рудник пак до центъра. Няма досадни джангъри от видиотени съседи. Няма скандали за паркоместа. Да, трябва си кола. Но си маме и гараж и си пътуваме без проблем :) Никакъв шанс за връщане в зверилника Бургас. Тъчпете се като стриди в консерва. Ние се отказахме :)

158

Случаен

преди 4 месеца

Много мъка има по селата лол

157

ломски индиец

преди 4 месеца

Най-луксозно ми идват решетките на прозорчетата.

156

до 145

преди 4 месеца

От една страна е така, обаче от друга - останалите без работа хора как ще си позволят къщи? Ще трябва да карат на помощи, което значи държавно гето, че се поддържа по-евтино.

155

ШУТА ПЕНЧО

преди 4 месеца

БРОКЕР ПО ПРОФЕСИЯ: ПРОДАВАМ КЪЩА - 1 000 000 ЕВРО; АЙДЕ НЕ ОСТАНАХА

154

Ани

преди 4 месеца

Има едно много хубаво село до София, Мировяне,но за съжаление няма къщи за продажба.

153

Анонимен

преди 4 месеца

Истината е, че да се преместиш в извънградска къща е много скъпо удоволствие. Поддръжка, канализация, градина-всичко за което се сетиш е на твой гръб. Ние имахме къща в Самоков и помня как прабаба ми цял ден шеташе напред-назад-метеше, това онова, при това не беше сама. Та звучи романтиччно извънградска къща, но ако имаш пари да си наемеш екип да ти поддържа.

152

Анонимен

преди 4 месеца

До 155 По принцип кола за живот извън града е задължителна абсолютно навсякъде по света

151

@@@

преди 4 месеца

Мой приятел се завърна от чужбина генерирал прилични пари и се зае да строи умна къща на точно 7 км от нашия град.Отне му около година да завърши всичко, получи се 150 квадрата на стойност около 450 хил лв, с двор 2 декара, строежа е сухо строителство, изолации, термопомпи, солари, джаджи и прочие, ние накратко и викаме бунгалото.Сега в това *** село, къщата е най-умна от всички, включително и от братото, до тях няма път и навсякъде мирише на обор, като сме на гости там.

150

Не го ли позна

преди 4 месеца

До Анонимен 151: Филиповци е. То, в статията си е писано че е до София.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Защо си мислите, че само IT специалисти разполагат с пари? Изключително лоша статия

148

морски

преди 4 месеца

То няма сигурност по улиците в градовете, а за селата...нЕма нужда !

147

Фотографа

преди 4 месеца

Това на снумката е луксозната къща. Знам, защото, като я снимах, ми рекоха че само вънкашно е така, заради данъците. Вътре е жакузи, макузи и термопомпа, а оградата е соларна. Гаража за 8 леки и два буса е в съседния двор. Пак заради данъка.